یاد فرهاد مجیدی بخیر تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » یاد فرهاد مجیدی بخیر ملیکا مهاجرانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 یاد فرهاد مجیدی بخیر توسط ملیکا مهاجرانی ۳۹۶۰ روز قبل چه قدر دلم برای بازی هایش تنگ شده . مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۶۰ روز قبل چه خوبه که اینجوری موضوع نذاریم . لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۶۰ روز قبل راستی کسی میدونه چش بوده فرهاد ک رفته بیمارستان؟؟؟ به منم بگید اگه کسی خبر داره. اینم کری فرهاد توی بیمارستان میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۶۰ روز قبل چیز مهمی نبوده!؟ برای آزمایش چکاپ رفته بوده که متاسفانه رسانه ها عادت به بزرگ نمایی یه موضوع کوچیک دارن!!!؟ هرچند کری فرهاد خان توی نوع خودش جالب توجهه...!!! تخت شماره 4 و عدد 4..... zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۵۹ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار چقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدر دلم واسش تنگ شده بود... کاپـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیتان جات تو اس اس خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی خالیه ... رضا کوراوند جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کوراوند ۳۹۵۹ روز قبل ishala hameye dardo balahash b joone khodam bezane مهدیس صمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدیس صمدی ۳۹۵۴ روز قبل دلم برای بازی هاش و خودش تنگ شده atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۵۴ روز قبل دروغ چرا دلم برا خودش تنگ نشده واسه بازیش تنگ شده واسه گل زدناش چون واسه اس اس کلیدی بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۵۳ روز قبل خدای روحیه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا