استفاده از عدد 10 توی کری خونی با لنگیها تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » استفاده از عدد 10 توی کری خونی با لنگیها امیر ملکوتی خواه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ مرداد ۱۳۹۲ ۲۳:۰۴ تعداد پاسخ ها 0 استفاده از عدد 10 توی کری خونی با لنگیها توسط امیر ملکوتی خواه ۳۹۶۵ روز قبل دوستان سلام پیشنهاد میکنم از این به بعد به جای عدد چهار از عدد 10 استفاده کنیم چون تو سال نود بهشون 10 تا گل زدیم و این یک رکورد دست نیافتنی برای لنگیها و شاید خود ما باشه ومهمتر اینکه از عدد 6 اونها بالاتره و دهن اونهارو میبنده . لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۶۴ روز قبل دوستان سلام پیشنهاد میکنم از این به بعد به جای عدد چهار از عدد 10 استفاده کنیم چون تو سال نود بهشون 10 تا گل زدیم و این یک رکورد دست نیافتنی برای لنگیها و شاید خود ما باشه ومهمتر اینکه از عدد 6 اونها بالاتره و دهن اونهارو میبنده .[/quote]جالب بود مرسی مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۶۳ روز قبل تاریخ بازیها رو هم بفرمایی تا بدونیم چه جوری ده تا گل زده محیا دهقانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ دی ۱۳۹۲ ۱۷:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محیا دهقانی ۳۹۶۲ روز قبل چه جوری 10 تا گل زده شده می شه بگی عایا؟؟؟؟ مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۶۲ روز قبل فکر میکنم اشتباه کردی ملیکا مهاجرانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ملیکا مهاجرانی ۳۹۶۰ روز قبل نه بابا مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۶۰ روز قبل کجایی ؟ پس چرا توضیح نمیدی ؟ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا