برای استقلال محبوبم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » برای استقلال محبوبم ک بهرامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 برای استقلال محبوبم توسط ک بهرامی ۵۶۷۶ روز قبل برای استقلال محبوبم اس اس عزیز بزار همین اول بگم... اول بشی آخر بشی دوست دارم، قهرمان بشی قهرمان نشی دوست دارم ، تو آسیا صعود کنی صعود نکنی دوست دارم ، دوستت دارم اس اس عزیز به کوریه چشم هر چی حسوده ، به کوریه چشم دشمنات ، به کوریه چشم اونایی که نمی تونن موفقیتت رو ببینن. خیلی دوست داشتم امسال قهرمان بشی تا همه سرخکیا بترکن اما اگرم نشی اصلا مهم نیست چون ما مثل اونا نیستیم که تا یه باخت میدن مربی و بازیکن و هر کی جلو دستشون بیاد به بار ناسزا می گیرن ما تا ابد به تیم مون وفا دار می مونیم این و هوادارایی که دیروز به ورزشگاه رفته بودن به همه دنیا نشون دادن... بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۶۷۶ روز قبل سلام به همه اونایی که آسمونین آفرین به این شرف وتعصب ,شما هوادارا افتخار و اعتبار استقلال هستید. ممنون از متن بسیار زیبا و روحیه بخشتون. ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۷۶ روز قبل اس اس همیشه در قلب تک تک ایرانیان عزیز بوده هست و خواهد ماند مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۷۶ روز قبل اگه چه درد آور است دور ماندن از قهرمانی در لحظات آخر ولی در هر حال این از علاقه ما به تیم کم نمی کنه در هر جای این جدول باشی مهم نیست چون دوستت داریم مهم اینه که باشی و جوانمردانه بجنگی برای قهرمانی و خوب بودن محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۷۶ روز قبل استقلال یه تیم کاملا مردمی و هواداران خونگرم داره ، یه عاشق در سختی باید خود شو نشون بده وگرنه هرکه میتونه فقط تو برد و قهرمانی هوادار باشه ولی عاشق در سختی هم هوادار واقعی تیمشه ، وقتی نام این تیم بر روی قلبمون حک شده تا زمانیکه هستیم اونم هست و خواهد بود. استقلال و آبی همیشه بیاد و در کنارت هستیم بی تو هرگز اگه قسمت باشه و خدا بخواهد قهرمان میشم ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۷۵ روز قبل استقلال محبوب قلبهای میلیونها ایرانی با قدرت به کارت ادامه بده تا همیشه در صدر ببینمت و روی این جام ندیدها(p.p)ها رو کم کنی رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۷۵ روز قبل اس اس اول بشی اخر بشی عشقه منی.رضا حامد حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حامد حسینی ۵۶۷۵ روز قبل عشق به استقلال رو تو نوشته های تک تک شما حس کردم. به امید سر بلندی استقلال و همه استقلالی ها پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا