حاشیه سازان

آواتار فضل الله نوری
حاشیه سازان
توسط   فضل الله نوری   ۵۶۷۹ روز قبل
مثل اینکه بعداززرینچه حالانوبت به حجازی رسیده ومیخوادجمعه جواستقلالو بهم بریزه نظرشماچیه؟
آواتار nima karimi
توسط   nima karimi   ۵۶۷۹ روز قبل

سلام 

من چند وقت پیش با یکی صحبت می کردم که تو پی.پی ها تا وقتی یه اتفاقی می افته هر کدوم ازپیشکسوتاش میان وسط و در راستا منافع خودشون یه حرفی میندازن وسط اما اس.اس ها انجوری نیستن.

اما ظاهرا با حرفای تازه زرینچه و نوازی و حرفای سابق حجازی میبینم که اس.اس هم داره مثل لونگیا میشه!!!

آواتار علیرضا روشن
توسط   علیرضا روشن   ۵۶۷۸ روز قبل

سلام

از ناصر خان بعیده همچین کاری انجام بده

آواتار حمید شریفی
توسط   حمید شریفی   ۵۶۷۸ روز قبل

واقعا از کسایی که خودشون استقلالی میدونن بعید که همچین کارهایی بکنن

زرینچه و نوازی درست وقتی که تیم احتیاج به ارامش داشت جو تیم و به هم زدن حالا هم ناصر خان

اما باید بگم زرینچه و نوازی کسایی هستن که دیگه هیچ کس اونارو استقلالی نمیدونه و هیچ رزشی واسه ماها نداران اگه ناصر خانم دوست داره خوب بسم الله

آواتار ali deghan
توسط   ali deghan   ۵۶۷۶ روز قبل
ناصر خان درتمام طول عمرش یک استقلالی واقعی بوده واین تهمت ها به دل هواداران قدیمی خوش نمیادددددد او اسطوره فوتبال ایرانه
آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۷۴ روز قبل
ناصر حجازی بنا به دلایلی همیشه تو توهم هر وقت هم مربی استقلال شده اشک مارو در آورده آخرش هم که گند میزنه , به همه تهمت کم کاری و بی غیرتی میزنی عشقش هم اینه که بگه فلان بازیکن را من کشف کردم.این آقاقی خوشتیپ که جزو دارو دسته آقاقی فتح الله زاده به حساب میاد با اون پسرش که عرضه هیچ کاری به غیر از پنالتی زدن نداره بهتره بره اول یاد بگیره که روی نیمکت تیم جای سیگار و قلیون نیست بعدا بیاد ادعای اس اسی بودن بکنه.(البته در این که ناصر حجازی دروازه بان اسطوره ای استقلال و ایران و حتی اسیاست شکی نیست ولی برای مربی گری مرد کوچکیه)