در این مقطع حساس وظیفه هواداران چیست؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » در این مقطع حساس وظیفه هواداران چیست؟ nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 در این مقطع حساس وظیفه هواداران چیست؟ توسط nima karimi ۵۶۸۱ روز قبل با سلام با توجه به تساوی مقابل فولاد و از دست دادن صدر جدول به نظر شما وظیفه هواداران در این برحه حساس چیست؟ nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۶۸۱ روز قبل با سلام به نظر من درسته که ما فعلا صدر جدول رو از دست دادیم اما نباید ناامید شد باید همه اختلافات رو کنار بذاریم و با تما قوا 2 بازی آینده رو ببریم 2 بازی آینده هم آسون نیست یکیش سایپا هست با مایلی کهن با اینکه اونها تو بازی با اس.اس مایکلی کهن و کعبی رو به دلیل اخراج ندارن اما چون مربی شون سرمربی تیم ملی هست انگیزه بالایی دارن و دومیش که به نظر من حساسترین بازی لیگ امسال هست . پیام بازی این هفتش رو برده و امده بالای اس.اهواز و همه هم میدونن بازی با تیم های قعر جدولی خیلی سخت تر از بازی با تیمهای صدر جدول هست تازه اون هم تو مشهد. ما هوادارا فقط باید دعا کنیم تیم این 2 بازی رو ببره البته من فک کنم جلالی از اونجایی که ادم سالمی هست و همیشه می خواد خودش رو ثابت کنه مثل بازی با اس.اس مقابل ذوب آهن هم محکم بازی میکنه و برای برد میاد تو زمین. ((با امید موفقیت)) nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۶۸۱ روز قبل با سلام به نظر من درسته که ما فعلا صدر جدول رو از دست دادیم اما نباید ناامید شد باید همه اختلافات رو کنار بذاریم و با تما قوا 2 بازی آینده رو ببریم 2 بازی آینده هم آسون نیست یکیش سایپا هست با مایلی کهن با اینکه اونها تو بازی با اس.اس مایکلی کهن و کعبی رو به دلیل اخراج ندارن اما چون مربی شون سرمربی تیم ملی هست انگیزه بالایی دارن و دومیش که به نظر من حساسترین بازی لیگ امسال هست . پیام بازی این هفتش رو برده و امده بالای اس.اهواز و همه هم میدونن بازی با تیم های قعر جدولی خیلی سخت تر از بازی با تیمهای صدر جدول هست تازه اون هم تو مشهد. ما هوادارا فقط باید دعا کنیم تیم این 2 بازی رو ببره البته من فک کنم جلالی از اونجایی که ادم سالمی هست و همیشه می خواد خودش رو ثابت کنه مثل بازی با اس.اس مقابل ذوب آهن هم محکم بازی میکنه و برای برد میاد تو زمین. ((به امید موفقیت)) بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۶۸۱ روز قبل هوا دار واقعی اونه که تیمشو تو هر شرایتی حمایت بکنه برد تیمشو فریاد بزنه و باختشو تجربه ای بدونه برای آینده پارسال که استقلال جایگاه مناسبی تو لیگ نداشت و تنها امیدش جام حذفی بود تو بازی سپاهانو پگاه خیلی از تماشاچیان از هوادارای آتیشی استقلال بودن چون میدونستن برد پگاه به سود استقلاله اینا رو میگن هوادار, اونی که فقط نقاط ضعف استقلالو میبینه و تو بوق و کرنا میکنه اون هوادار نیست. گفت لیلی را خلیفه کان تویی کز تو مجنون شد پریشان وغویاز دگر خوبان تو افزون نیستی گفت خامش چون تو مجنون نیستی استقلال نیاز به حمایت داره پس همه هواداران پرچم بالا علیرضا روشن جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ ۱۵:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا روشن ۵۶۸۱ روز قبل 5شنبه همه با هم ورزشگاه آزادی انشا ال.. جشن قهرمانی رو همونجا میگیریم (ذوب آهنی ها پیشنهاد دادن جام رو 5شنبه ببرن اصفهان دلشون خیلی خوشه) nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۶۸۱ روز قبل لطفا سلام بنده رو به ذوب آهن برسانید و به ایشان بفرمایید کور خوانده اید رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۸۱ روز قبل بایاری خدا وتلاش تیم وحمایت هواداران وبه کوری چشم دشمنان استقلال قهرمان میشه.رضا محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۸۰ روز قبل به امید خدا جام قهرمانی رو تو دست بازیکنان و مربی فهیم استقلال می بینیم استقلال تو میتونی قهرمان بشی به خدا قهرمانی حقته. abtin tahvildari yekta جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۲۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط abtin tahvildari yekta ۵۶۸۰ روز قبل با سلام. متاسفانه ما خیلی در وظیفه طرفدار بودنمون خیلی عجول هستیم. ابی دلان الان شرایط حساسیه و حالا که یک پیشکسوت برای تسویه حساب شخصیش تیم را وارد حاشیه کرده. وظیفه ما اینه که با حمایت کامل از کل مجموعه باشگاه نذاریم در این برهه از زمان تیم روحیشو ببازه. ما باید در جمع کردن این حاشیه و ناکام کردن حاشیه سازان. پل قهرمانی را اماده کنیم. ابی دلان یا علی بگین و برای قهرمانی معشوقمون بلند شید مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۷۹ روز قبل تا زمان با لا رفتن کاپ قهرمانی فقط و فقط حمایت و نه چیز دیگری و به نظر من هرکس هر ناراحتی و هر انتقادی داره بگذاره برای بعد از قهرمانی . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا