شما که می گویید استقلال هنوز چیزی را از دست نداده

آواتار نواب انصاری
شما که می گویید استقلال هنوز چیزی را از دست نداده
توسط   نواب انصاری   ۵۶۸۱ روز قبل

با سلام

شما چند سال گذشته را به یاد ندارید که استقلال سه بار در اول جدول بود وروزهای آخر قهرمانی را ازدست داد همش امیدواری خالی که فقط بگوییم ما می بریم این که نشد فوتبال باید در زمین

مرد ومردانه بازی کرد ونتیجه با چنگ دندان بدست آورد برید ببینید استقلالیها من هروقت به سایت رجوع کردم هر بازی را دیدم بازیکنان گفته بودند ما می بریم ولی هیچ گدام این بازیها را نبردند تاکی فقط حرف بدون استقلال فکر کرده تیمهای دیگر به این را حتیها شکست می خورن  باید در هر بازی که می خواهی پیروز شوی خیلی بهتر و با غیرتر و جنگندگی بهتر از حریف باشی تا بتوانی پیروز شوی فقط حرف زدن خالی که فایده ندارد

در ضمن اگر توهینی در قبل به استقلال شد ببخشد               ما استقلال کلاسیک ومدرن می خواهیم  باید انتظارها بالا باشد وگرنه تیم خوب نمیشود

آواتار nima karimi
توسط   nima karimi   ۵۶۸۱ روز قبل

من هروقت به سایت رجوع کردم هر بازی را دیدم بازیکنان گفته بودند ما می بریم ولی هیچ گدام این بازیها را نبردند تاکی فقط حرف بدون استقلال فکر کرده تیمهای دیگر به این را حتیها شکست می خورن  باید در هر بازی که می خواهی پیروز شوی خیلی بهتر و با غیرتر و جنگندگی بهتر از حریف باشی تا بتوانی پیروز شوی فقط حرف زدن خالی که فایده ندارد

در ضمن اگر توهینی در قبل به استقلال شد ببخشد               ما استقلال کلاسیک ومدرن می خواهیم  باید انتظارها بالا باشد وگرنه تیم خوب نمیشود

قابل توجه این دوست گرامی استقلال در این فصل 18 بازی رو برده.

ضمنا این دلیل نمیشه با یه ناکامی همه چیز رو زیر سوال ببریم ، بله نتیجه با فولاد جالب نبوده و صدر جدول هم فعلا از دست رفته اما ما نباید از پیش باخته باشیم و باید 2 بازی بعدی رو حتما باید ببریم انشاا...شمام دعا کنید که تیم موفق بشه.