کارشناسی داوری زنده!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آواتار بردیا امینی
کارشناسی داوری زنده!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توسط   بردیا امینی   ۵۶۸۱ روز قبل

امروز برای اولین بار تو بازی فولاد و استقلال زمانی که به گفته گزارشگر تلوزیون یک صحنه مشکوک به پنالتی(حدودای دقیقه 75 بود)که به سود فولاد بوداتفاق افتاد بلافاصله با آقای نصیرزاده تماس گرفته شد و گزارشگر در دقیقه فکر کنم 82 بود اعلام کرد که داور درست قضاوت کرده. در بین دو نیمه هم هیچ وقت در مورد مسایل داوری بحث نمیشد چه برسه به این که در همون لحظه کارشناسی کنن!؟ 

آواتار nima karimi
توسط   nima karimi   ۵۶۸۱ روز قبل

فک کنم به این دلیل بوده که نصیر زاده اهوازیه و دم دستشون بوده و طبق هماهنگی قبلی سریع زنگ زدن بهش

آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۸۱ روز قبل
این هم از ان اتفاق نادر است که فقط در فوتبال ما دیده می شود ونه در جای دیگری .رضا
آواتار ali deghan
توسط   ali deghan   ۵۶۷۶ روز قبل

برای من هم جای تعجب داشت اونهم وسط بازی

آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۷۶ روز قبل

آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۷۶ روز قبل

سلام

میخواستن ببینن اگه به نفع فولاد پنالتی نگرفته ، وسط نیمه بشینن تا یه حاشیه اینا هم درست کنن ، در برنامه ورزش دو هر که دیده باشه تا اون وقت شب از خواب زدیدم ببینیم در مورد محسن قهرمانی چی میگن کم مونده بود بهش دکترای افتخاری داوری تقدیم کنن کارشناس داوری با قبول اینکه محسن قهرمانی یه پنالتی رو به نفع استقلال اعلام نکرده از محسن قهرمانی تقدیر و تشکر میکنه !!!!!!!!!!!!!!. از این چیزا تعجب نکنین !!!!!!!!!!! هرکی به ضرر استقلال بگیره تشویق و حالا اگه چند سال یه بار هم اگه داور حواسش نباشه به نفع استقلال بگیره محاکمه میشه؟؟؟؟؟

آواتار ali deghan
توسط   ali deghan   ۵۶۷۵ روز قبل

آقای محمد کوگوش شنوا امسال تا تونستن سر استقلال روبا اون دارویهاشون بریدن هم توآسیا هم تولیگ

آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۷۵ روز قبل

عزیزم انشالله  استقلال با قهرمانی جواب اینا رو میده هرچند چیزی از ارزش های استقلال کم نمیشه و آخرش هم خودشون شرمنده میشن .