دلم گرفته

آواتار حامد حسینی
دلم گرفته
توسط   حامد حسینی   ۵۶۸۵ روز قبل
 دلم گرفته دلم از این همه کوتاهی گرفته. نمیدونم چی بگم نمیدونم فتح الله زاده میتونه خودشو بابت انتخاب سرمربی تیمش ببخشه نمیدونم من میتونم خودمو بابت روزها فریاد زدن و امیر خان گفتن تو استادیوم ببخشم. از دستم ناراحت نشید دوستان اما به خدا هر ادمی که فقط چند بار فوتبال دیده میفهمه ضعفه استقلال در کجاست. هر بچه ای میدونه استقلال روی نیمکت وزنش کمه. دلم گرفته از تعصبات کور کورانه دلم گرفته از اینکه هوادارا استقلال براشون مهم نیست و فقط امیر خان واسشون مهمه امیر خانی که با افکار کوچیکش مار خار و ذلیل عربها کرده کاش میفهمیدیم ادما میان و میرن این استقلاله که میمونه کاش امیر خان مربی تیم ملی میشد تا ما هم مثل پرسپولیس یه خارجی خوب رو بالای تیم میدیدیم.
دلم  گرفته......
آواتار بردیا امینی
توسط   بردیا امینی   ۵۶۸۴ روز قبل

دوست عزیز هر تیمی بالا و پایین داره به خوب مسأله اشاره کردی زمانی که استقلال نتیجه نمیگرفت ناراحت بودیمو با فریاد آقای قلعه نویی رو می خواستیم و زمانی که استقلال قهرمان جام حذفی شد به این انتخاب بالیدیم  و اونجا از فریاد زدنامون خوشحال بودیم  زمانی که استقلال اکثر رکوردارو شکست از فریاد زدنات راضی بودی یا نه؟؟؟؟؟

حق داری دلت بگیره چون انسان  به هرچی عشق بورزه دوست نداره ضعفشو ببینه ولی امید وارم قهرمانی لیگ مرهمی باشه واسه دلت.

در موردp.pهم مگه با مربی خارجی  تو قم 2 تا از صبا نخورد هنوز تو آسیا جلو یه تیم قدر بازی نکرده هر زمان که بازی کرد اون وقت قضاوت میکنیم.

آواتار مهناز نعمتی
توسط   مهناز نعمتی   ۵۶۸۴ روز قبل

دلم گرفته دلم از این همه کوتاهی گرفته. نمیدونم چی بگم نمیدونم فتح الله زاده میتونه خودشو بابت انتخاب سرمربی تیمش ببخشه نمیدونم من میتونم خودمو بابت روزها فریاد زدن و امیر خان گفتن تو استادیوم ببخشم. از دستم ناراحت نشید دوستان اما به خدا هر ادمی که فقط چند بار فوتبال دیده میفهمه ضعفه استقلال در کجاست. هر بچه ای میدونه استقلال روی نیمکت وزنش کمه. دلم گرفته از تعصبات کور کورانه دلم گرفته از اینکه هوادارا استقلال براشون مهم نیست و فقط امیر خان واسشون مهمه امیر خانی که با افکار کوچیکش مار خار و ذلیل عربها کرده کاش میفهمیدیم ادما میان و میرن این استقلاله که میمونه کاش امیر خان مربی تیم ملی میشد تا ما هم مثل پرسپولیس یه خارجی خوب رو بالای تیم میدیدیم.
دلم  گرفته......

باعث تعجبه که شما حسرت مربی پرسپولیس را میخورین،به نظر من عاملی که باعث برد پرسپولیس بوده،وجود بازیکنان با تجربه مثل باقری،کریمی،نیکبخت.... بوده، نه مربیشون

آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۸۴ روز قبل
دوست عزیز 7090810 یکمی صبر که باید کرد  .رضا
آواتار علیرضا روشن
توسط   علیرضا روشن   ۵۶۸۳ روز قبل

سلام

دوست عزیز میدونم طاقت باخت استقلال رو نداریم اما قبول کن ما هم اگه ششم لیگ بودیم انگیزه برای جام باشگاها آسیا داشتیم بازیکنای استقلال انگیزه ندارن در ضمن به دلیل بدنسازیهای مکرر دیگه توان بازی کردن مثل قبل رو ندارن

به امید قهرمانی در لیگ

آواتار حامد حسینی
توسط   حامد حسینی   ۵۶۸۳ روز قبل
 یک دنیا تشکر بابت پاسخهای دلسوزانه دوستان. چرا فکر میکنید حرفهای من بخاطر این دو باخت است؟ به خدا قسم من به اینده فکر میکنم ما از اینکه استقلال شانه به شانه ذوب اهن در صدر جدوله خوشحالیم اما به این فکر نمیکنیم که از 25 بازیک ذوب اهن شاید فقط شاید 2 تاشون لیاقت بازی تو استقلال رو دارن به این فکر نمیکنیم که تماشاگران استقلال تو بازیهای خارج از خانه چندین برابر تماشاگران ذوب اهن در بازی های خانگی است؟؟؟ انگار یک زانتیا به قلعه نوعی دادند و با پراید ذوب اهن کورس گذاشته تا روز اخر هم شونه به شونه هم راه برن بعد ما هم به به و چه چه کنیم که......میبینید این سیستم 3-5-2 در بازی های بین المللی چه بلایی سر ما اورد......
به خدا قسم استقلال مهمتر از هر اسمی است ما یک استقلال بزرگ میخواهیم که با مردان کوچک و زدو بند باز نمیشود
آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۷۹ روز قبل
همه از نتیاج بد استقلال و ترسو بازی کردن و تعویض های اشتباهش ناراحتند ولی قلعه نوعب به نظر من بهترین مربی استقلال بوده این استقلال با استقلال زمان حجازی پورحیدری مرفاوی کخ و... مقایسه کنید ولی با این حرفت که ما بازیکنا و مربی بزرگ و با غیرت می خواهیم موافقم اما بازیکنا و مربی های لیگ البته به جز یک عده کمی فقط موفقیت خودشون مهمه و اینجا تعصب معنی نداره مثلا همین امیر قلعه نوعی فصل پیش استقلال برد بقل زمین خوشحالی کرد یا وقتی خبر انتخابش برای مربی گری تیم ملی را شنید خیلی راحت حاظر به ترک استقلال شد و حتی این بار هم در این شریط دشوار باز هم آماده ترک استقلال بود و بالتبع در صورتیکه مربی دو تیم میشد بیشتر روی تیم ملی متمرکز میشد. به هر حال ما که استقلال ببره ببازه دوسش داریم بقول شما بازیمنا و مربیها میان و میرن این استقلال که میمونه.
آواتار فضل الله نوری
توسط   فضل الله نوری   ۵۶۷۹ روز قبل
به نظرمن مابایددنبال بازیکن بزرگ باشیم همین پرسپولیسی که میگی ببین چندتابازی که کریمی تولیگ بازی نکردمربی به قول شماخوب خارجیشون چیکارکرد؟بازی باشارجه وقتی کریمی رفت بیرون پرسپولیس چیکارکرد؟ولی درموردامیرخان درسته که خیلی بادانشه ولی یه مشکل خیلی بزرگ داره واونم این که خیلی مغروره وانتقادپذیرنیست وباعلیش جلوی منتقدارومیگیره نه بادلیل همین باالاتحاد ایشون میگه من باختوبه گردن میگیرم ولی تعویضام اشتباه نبوددرحالی که همه دیدن باتعویضهای اشتباش کمراستقلالوشکست
آواتار ali deghan
توسط   ali deghan   ۵۶۷۷ روز قبل

فوتبال مثل زندگی میمونه گاهی وقتها شکست هم توش هست این یک درس از درسهای این ورزش جنجالی

آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۷۷ روز قبل

استقلال فقط به چند بازیکن مقتدر و با غیرت نیاز داره البته امیرخان فقط یکم به فکر بازی هجومی باشه تیم رو موفق میکنه

فوتبال حرفه ای کادر و بازیکن حرفه ای  میخواد تا زمانیکه آخر ثانیه برای حفظ مقاوم خود تلاش کنه و اینچنین راه رو برای ذوب آهن به این راحتی باز نکنه . این تیم کم تجربه بود و حرفه ای ظاهر نشد.

فوتبال بی رحمه  اگه دستکم بگیریمش  همینه .