حنیف تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » حنیف ابولفضل دولتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ آبان ۱۳۹۲ ۲۱:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 حنیف توسط ابولفضل دولتی ۴۰۱۴ روز قبل چند وقت پیش رفته بودم کپ استقلال چند تا دخترهم وایستاده بودن سر کوچه کمپ هربازی با ماشینش میرفت جلوشو میگرفتن عکس یا امضا ازش میگرفتن ازش. بعد حنیف با حاج قاسم باهم داشتن میرفتن. وتی حنیف دخترارو دید زود صندلیشو خوابوند تانبیننش. منم ازاونور بلند دادزدم حنیفو بگییییییررررر . ولی حواسشون نبود. اومدم جلوتر به یکی ازدخترا گفتم چرا جلو حنیفو نگرفتی؟ گفت اون حاج قاسم بود رفت گفتم نخیر حنیف بود تا شمارودید صندلیشو خوابوند تاشما نبینیدش. دختر انقدر ناراحت شد. خیلی حال کردم با حرکت حنیف حرفه ای پیچونددشون. ابولفضل دولتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ آبان ۱۳۹۲ ۲۱:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط ابولفضل دولتی ۴۰۱۴ روز قبل چند وقت پیش رفته بودم کپ استقلال چند تا دخترهم وایستاده بودن سر کوچه کمپ هربازیکنی با ماشینش میرفت جلوشو میگرفتن عکس یا امضا ازش میگرفتن ازش. بعد حنیف با حاج قاسم باهم داشتن میرفتن. وتی حنیف دخترارو دید زود صندلیشو خوابوند تانبیننش. منم ازاونور بلند دادزدم حنیفو بگییییییررررر . ولی حواسشون نبود. اومدم جلوتر به یکی ازدخترا گفتم چرا جلو حنیفو نگرفتی؟ گفت اون حاج قاسم بود رفت گفتم نخیر حنیف بود تا شمارودید صندلیشو خوابوند تاشما نبینیدش. دختر انقدر ناراحت شد. خیلی حال کردم با حرکت حنیف حرفه ای پیچونددشون. ابولفضل دولتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ آبان ۱۳۹۲ ۲۱:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط ابولفضل دولتی ۴۰۱۴ روز قبل نوشته شده توسط: ابولفضل دولتی چند وقت پیش رفته بودم کپ استقلال چند تا دخترهم وایستاده بودن سر کوچه کمپ هربازیکنی با ماشینش میرفت جلوشو میگرفتن عکس یا امضا ازش میگرفتن ازش. بعد حنیف با حاج قاسم باهم داشتن میرفتن. وتی حنیف دخترارو دید زود صندلیشو خوابوند تانبیننش. منم ازاونور بلند دادزدم حنیفو بگییییییررررر . ولی حواسشون نبود. اومدم جلوتر به یکی ازدخترا گفتم چرا جلو حنیفو نگرفتی؟ گفت اون حاج قاسم بود رفت گفتم نخیر حنیف بود تا شمارودید صندلیشو خوابوند تاشما نبینیدش. دختر انقدر ناراحت شد. خیلی حال کردم با حرکت حنیف حرفه ای پیچونددشون. ابولفضل دولتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ آبان ۱۳۹۲ ۲۱:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط ابولفضل دولتی ۴۰۱۴ روز قبل نوشته شده توسط: ابولفضل دولتی چند وقت پیش رفته بودم کپ استقلال چند تا دخترهم وایستاده بودن سر کوچه کمپ هربازیکنی با ماشینش میرفت جلوشو میگرفتن عکس یا امضا ازش میگرفتن ازش. بعد حنیف با حاج قاسم باهم داشتن میرفتن. وتی حنیف دخترارو دید زود صندلیشو خوابوند تانبیننش. منم ازاونور بلند دادزدم حنیفو بگییییییررررر . ولی حواسشون نبود. اومدم جلوتر به یکی ازدخترا گفتم چرا جلو حنیفو نگرفتی؟ گفت اون حاج قاسم بود رفت گفتم نخیر حنیف بود تا شمارودید صندلیشو خوابوند تاشما نبینیدش. دختر انقدر ناراحت شد. خیلی حال کردم با حرکت حنیف حرفه ای پیچونددشون. علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۱۳ روز قبل با مطالب بی ارزش سایت استقلال را خراب نکنید موضوعات با وزن تر انتخاب کنید عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۴۰۱۲ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان با مطالب بی ارزش سایت استقلال را خراب نکنید موضوعات با وزن تر انتخاب کنیدراست میگه دیه ابولفضل دولتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ آبان ۱۳۹۲ ۲۱:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط ابولفضل دولتی ۴۰۱۲ روز قبل چشم ببخشید. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۱۲ روز قبل نوشته شده توسط: ابولفضل دولتی چشم ببخشید. آفرین به شما.......... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا