روز 26 اسفند حاج رضایی در برنامه نود از مطلبی که در سایت استقلال بود (که از ایشان انتقاد کرده بود)بسیار ناراحت بود!!!خیلی جالبه که ایشان از یک هوادار انتقاد میکنه که چرا نقد میکنی و...
اقای حاج رضایی اگه این پیام رو میخونین باید بگم :
اگه شما ادعای معلمی میکنین!!
1-نباید به خاطر یک هوادار خونگرم ناراحت بشین بلکه باید به خاطر میلیونها هوادارفوتبال عذر خواهی کنین و این همه نوشابه برای خودتون باز نکنین!!! به دلایلی که خواهم گفت:
2-ما(منتقدین روش شما) به حسن نیت شما بسیار ظنین هستیم واعتقاد داریم که علایق رنگی شما در کارتون بسیار موثر بوده وامروز شما چوب انها رو میخورین
3-نمونه اول کارشناسی شما در باره پرسپولیس- صبا در تهران پارسال است که در اون به راحتی تساوی پرسپولیس را نتیجه اشتباهات داوری دانستید در حالیکه شاید اصلا تاکتیک ضیایی رو تو اون دقایق نفهمیدید(صبا ده نفره شده بود) وعقب هم بود ولی 2 به2 مساوی کرد!!البته هوادار یک تیم بودن هیچ اشکالی نداره!
در ضمن کارشناس داوری نود هم عکس نظر شما رو داشت.یعنی اگر داور اشتباه نمیکرد پرسپولیس باخته بود.خواهش میکنم ارشیو نود رو هم ببینین
4-پس از حذف ایران از اسیا امیر قلعه نویی جوان رو برای اولین بار به اون شکل با دکتر ذوالفقار نسب مورد انتقاد قرار دادین که چرا ادبیاتتون اینجوریه؟ظاهرا هنوز هم سه پیچ ایشان هستید(که البته من دوست دارم از ایشان انتقاد بشود تا هر روز پیشرفت کنند.قلبا دوستش دارم)
اقای حاج رضایی!معلم عزیز
ایا فقط قلعه نویی شایسته نقد(مخصوصا)
غیر فنی میباشد
نگاهی به اطراف بیندازید .ایا شجاعت انتفاد از علی دایی رو هم دارین؟
مثلا علی دایی که سر مربی تیم ملی هست ادبیات قشنگی داره؟تا حالا چند بار با منتقدین و مربیان باشگاهها وخبرنگاران و...برخورد توهین امیز داشته؟؟و شما چند بار با این رفتار برخورد کردین؟؟اگر معلم هستین دایی هم شاگرد شما بوده!
3-اما بازی اس.تهران و اس.اهواز در اهواز که فکر میکنم شما اونو کارشناسی کردین .نیمه اول رو اس.تهران برد وبین دو نیمه اقای خیابانی عزیز گفت: "سیستم 3-5-2 اس.تهران مثل پیکان 48که تو خیابونهای تهرون هنوز هم جواب میده" و(احتمالا) اونو تایید کردین
پس جناب حاج رضایی!
1-معلم همه باشین
2-اگه علایق رنگی رو تو کارتون دخالت ندین بهتر نیست؟
حاجی زاده قم