نیمکت نشینی فرهاد تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » نیمکت نشینی فرهاد محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 نیمکت نشینی فرهاد توسط محمد رجبی ۴۰۲۸ روز قبل دوس دارم نظر همه رو بدونم فک کنم این ترکیب جواب بده محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۲۸ روز قبل خودم شدیدا موافقم عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۴۰۲۶ روز قبل به نظرم فرهاد و قاضی نیمه ی اول بازی کنن و نیمه ی دوم قاضی برهانی بازی کنند فروزان موسوی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ آبان ۱۳۹۲ ۱۴:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط فروزان موسوی ۴۰۲۶ روز قبل معلومه که مخالفم!!عشق است کاپیتان حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۰۲۵ روز قبل نوشته شده توسط: فروزان موسوی فرهاد باید دقیقه 60به بعد بیاد اینجوری خیلی موثر تر بازی میکنه محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۰۲۴ روز قبل فرهاد با عصا هم که شده باید فیکس باشه مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۲۳ روز قبل به نظرم فیکس که ن ولی باید 45 دقیقه اول یا دوم رو بازی کنه وبیشتر دوم چون به بچه ها امیدوباعث امید میشه ودر کل مخللفم ali sajedy جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali sajedy ۴۰۲۲ روز قبل مخالفم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا