دوست من سلام تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » دوست من سلام علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 دوست من سلام توسط علیرضا جوادیان ۴۰۳۳ روز قبل سلام به همه بچه های سایت جند روز ی به خاطر وضع جسمی خودم [بیماری ام اس] تو سایت نبودم امشب که یک سری زدم دیدم چقدر شلوغ شده وچند تا از بچه های خوب سایت با هم درگیر شدن کسانی که من تازه وارد انها را از روی پیغامهای قشنگشان میشناختم من اسم نمیبرم چون داستان کمی فرگیر شده بود ولی چون احتمال میدم از نظر سنی از خیلی از شما بزرگترم نکاتی یاد اور شوم انسان تنها هیچ وقت به نقطه خوشبختی نمیرسد چون خوشبختی نقطه ای نیست خوشبختی مسیر حرکت زندگی با جمع وتطابق انسان با محیط خارجیست شما در این سایت دشمنی ندارید حتی یک پرسپولیسی مگر شخصی که حدودشخصیتی دیگران را رعایت نکند که انهم یک رقیب بی ادب است شاید بتوان گفت یکی از بزرگترین دستاوردهای بشر همین تبادل اطلاعات همفکری واشنایی با محیطهای نا اشناست پس یک جوان امروزی به راحتی میتواند اندیشه اش را به سوی جمع سوق دهد ودر کمترین زمان از تنهایی وارد جمعی بشود پس ورود به جمع با خواست ما انجام گرفت ولی ماندگاری در ان اباید با تایید جمع حاصل شود .دوستی شاید یکی از زیباترین واژهها باشد ویکی از باارزشترین خصوصیا ت انسانی زندگی بسیار فراز وفرود دارد ومن نمیدانم که هر کدام شما در چه سن وشرایطی هستید ولی مطمئنم هر شخصی در لحظه ها یی از عمرش خواستار کمک از دوستیت پس دوستیها را تعمیق ببخشید چون همین دوست اینترنتی شاید روزی بهترین برای شما باشد نگذارید هیچ ذره ای از زیباییهای خلقت از وجودتان دور شود ودر تحکیم دوستیتان بکوشید من در این تایپیک از همه میخواهم با فرموش کردن صحبتهای قبل همه با هم تجدید دوستی کنیم ودر انجام ان عجول باشیم علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۳۳ روز قبل اولین پیغام را خودم گذاشتم از همه دوستان خواهش میکنم تا در صورتی که از من ناراحتی دارند مرا ببخشند میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۳۲ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان سلام علیرضا ی عزیز تو اومدی، باز با یه تاپیک زیبای دیگه! ولی این بقیه بچه ها هستند که باید برداشتا و عملکردای زیباتری نسبت به موضوع داشته باشن! که مطمئنا دارن!!! و برای شماهم آرزوی سلامتی از خداوند منان دارم...! وایشالا هرچه زودتر سلامتی خودتو بدست میاری...! ودر ضمن، من هم از همه کسانی که اونها رو ناخواسته رنجوندم، طلب بخشش میکنم!!! ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۳۱ روز قبل علی آقا طبق معمول باید ازتون تشکر کنم بابت تاپیکتون..........ولی اگه همه آدمها تو دنیا مثل شما فکر میکردند حتی عملم بهش نمیکردند خیلی دنیا جای زیبایی میشد!!!!!دیگه کلمه هایی مثل دروغ و ریا و زشتی و دشمنی اصلا وجود نداشت ولی متاسفانه ما آدمها اولیش خودم خیلی لغزنده هستیم و تمیتونیم انقدر خوب باشیم و تا ثانیه ای بعد همه چی یادمون میره و به هم بی احترامی میکنیم......به امید بهتر شدن دنیا به نگاه شما و اونجور که شما میبینیدش......به خاطر وجود شما تو این سایت ممنونم و دعا میکنم تو این روزا که روزای خوبی هم هست هرچه زودتر کاملا سلامت و سرپا بشید مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۳۰ روز قبل دوست عزیز امیدوارم به لطف خدا سلامتیتون رو بدست بیارید . خوشحالم که در این سایت با دوست فهیمی مثل شما آشنا شدم و مثل همیشه زیبا و پر معنا نوشتید بدون هیچ غل و غشی من از شما تاپیک مغرضانه ندیدم و همیشه مثل یک برادر بزرگتر ماهارو راهنمایی کردید و ایشالا این راهنمایی ها رو ادامه بدید چون متن های زیبای شما رو دوست دارم امیدوارم ادعای ادبی که در قبال هم داریم واقعی باشه و بتونیم خیلی راحت نسبت به هم گذشت داشته باشیم ali sajedy جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali sajedy ۴۰۲۹ روز قبل دوست عزیز خدا سلامتی بهت عطا کنه ممنون از تاپیک که گذاشتی علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۹۳۹ روز قبل zahra nashenas جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra nashenas ۳۹۳۸ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان حرفاتون منطقیه ایول دلمون خوش شد حداقل همچین ادم هایی هم توسایت هستن. امیدوارم سلامتیتون و به دست بیارین zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۳۸ روز قبل نوشته شده توسط: zahra nashenas حرفاتون خیلی قشنگ بودن ممنون....از خدا میخوام سلامتیتونو دوباره بدست بیارین پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا