مخصوص pasha تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » مخصوص pasha حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 مخصوص pasha توسط حسن یارمحمدی ۴۰۳۶ روز قبل خیلی حقیری غیر از فحاشی کار دیگه ای بلد نیستی عیب نداره اکثر لنگیا همینن موجود ترحم انگیزی هستی جوابمو تو خصوصی هم نتونستی بدی دوباره میگم اگه بحث یا کری فوتبالی داری که هیچ والا برو به استقلایا نمیای برو سایت همون تیم بنگال شرقی از هند یا محمدان بنگلادش درباره افتخاراتتون باهم گپ بزنین گفتی طرفدار پرسپولیسی آره استقلالیا خیلی وقته قرار گذاشتن واستون کری نخونن(برو یه سایت همون تیما که شمارو رقیب خودشون میدونن) لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۴۰۳۶ روز قبل گفتم که جوابشو ندید خودش میره پی کارش میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۳۶ روز قبل ما چکار کردیم که سایت مون شده یتیم نواز؟! هر کس از ننه ش قهر میکنه، یا یه سایت درست و حسابی نداره، میاد تو سایت ما تا دست یتیمی به سرش بکشیم!!! استقلالیا باهاشون کل کل نمیکنند! دارن میترکن بیچاره ها!!! آهای لنگی،،،،، ترکیدی مارو حلال کن.....!!!! میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۳۶ روز قبل اینم سرداره تونه!!!! که بیچاره خودشو به در و دیوار میکوبه تا شاید، شاید، بتونه فقط ادای حاجیه مارو در بیاره!!!! نه داداش، حالا حالاها باید نون بخورین تا شاید به یک چهارم نهایی آسیا برسین!!!!مابقی افتخاراتمونو بهت نمیگم؟! چون میترسم خودتو دار بزنی!!! بی جنبه این دیگه!!! سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۳۵ روز قبل همینه پسر مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۳۵ روز قبل آخه چیکارش دارین طفلک عقده ای شده از بس تیمش ته دیگ جدول لیگ بوده و بهتره بگم در حسرت رفتن به مرحله حذفی لیگ قهرمانانه بذارید دو روزی خوش باشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۳۵ روز قبل آقا میثم خواهشا ی کم خودتو کنترل کن . آخه بابا جان این چه طرز حرف زدنه ؟ شما هم دست به دست اون آقا دادی و ناخواسته داری باهاش هم جهت حرکت میکنی ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۳۵ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر آقا میثم خواهشا ی کم خودتو کنترل کن . آخه بابا جان این چه طرز حرف زدنه ؟ شما هم دست به دست اون آقا دادی و ناخواسته داری باهاش هم جهت حرکت میکنی امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۳۵ روز قبل ارزشتونو با این بحث های بیحوده کم نکنید میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۳۵ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر آقا میثم خواهشا ی کم خودتو کنترل کن . آخه بابا جان این چه طرز حرف زدنه ؟ شما هم دست به دست اون آقا دادی و ناخواسته داری باهاش هم جهت حرکت میکنی مجید جان، بحث کل کل کردن نیست داداش! بحث اینه که هرجا بشینه، میگه که من توی سایت استقلال هرچیزی دلم خواست گفتم و یکی جرات نکرد بهم چیزی بگه!!! تازه پای خیلی از لنگیای دیگه روهم باز میکنه!!! این برای من زور داره حقیقتش!!! شما دوست ندارین چیزی بگین، مختارین! ولی من نمیتونم ساکت بشینم! اگر یه استقلالی بود شاید ملایم تر باهاش رفتار میکردم! ولی ........!!!؟؟؟ ali sajedy جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali sajedy ۴۰۲۹ روز قبل لنگ نداریم برید بیرون محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۲۸ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی ما چکار کردیم که سایت مون شده یتیم نواز؟! هر کس از ننه ش قهر میکنه، یا یه سایت درست و حسابی نداره، میاد تو سایت ما تا دست یتیمی به سرش بکشیم!!! استقلالیا باهاشون کل کل نمیکنند! دارن میترکن بیچاره ها!!! آهای لنگی،،،،، ترکیدی مارو حلال کن.....!!!! به به آقای مؤدب!نبودم چقدر ادبیاتت تغییر کرده معلم ادبیات!تو که دم از دفاع از حقوق ادمها و خانمها میزنی باید از اون کلمات که تو عکس استفاده کنی؟واقعا که میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۲۸ روز قبل نوشته شده توسط: محمد رجبی [quote=meisam taj025] ما چکار کردیم که سایت مون شده یتیم نواز؟! هر کس از ننه ش قهر میکنه، یا یه سایت درست و حسابی نداره، میاد تو سایت ما تا دست یتیمی به سرش بکشیم!!! استقلالیا باهاشون کل کل نمیکنند! دارن میترکن بیچاره ها!!! آهای لنگی،،،،، ترکیدی مارو حلال کن.....!!!! به به آقای مؤدب!نبودم چقدر ادبیاتت تغییر کرده معلم ادبیات!تو که دم از دفاع از حقوق ادمها و خانمها میزنی باید از اون کلمات که تو عکس استفاده کنی؟واقعا که اول یه چرخ تو سایت میزدی میدیدی چه خبر بوده؟! بعد میومدی اظهار نظر میکردی!!! اونموقع که تو دنبال تفریح ت بودی، یه سری از بچه ها داشتن با یه لنگی که سایت و به گند کشیده بود، کل کل میکردند!!! بعدشم من با هر کس، متناسب با رفتار و کردارش صحبت میکنم!!! احترام متقابل!!!! محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۲۸ روز قبل من همشو خوندم باید جوابشم میدادید!ولی اینطوری!؟خیلی جالب بود.در ضمن میتونستی خصوصی بزنی براش همون خانما هم این مطالبو میخونن.بعد شما از کجا میدونی من دنبال تفریحم نکنه از مآمورین سی آی ایی من خبر ندارم؟کلا آدابت منو کشته پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا