بازگشت تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » بازگشت امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 بازگشت توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۴۶ روز قبل با سلام خدمت دوستان راستش بابت یک داستانی که برای من پیش اومده بود و تمام اعصابم رو به هم ریخته بود با چند نفر از دوستان رفتار مناسبی نداشتم و منجر به یک سری کدورت ها شده.لذا بابت این رفتاری که کردم و اینکه ناراحتیم از جایی دیگر رو به قول گفتنی سر شما ها خالی کردم معذرت میخوام.گر چه میدونم شاید ذهنیتتون نسبت به من عوض شده یا از من یه شخصیت خیلی بدی تو ذهنتون ساخته باشید ولی با این حساب بر خودم لازم دونستم از شما معذرت بخوام.چون این من بودم که آغاز کننده و مقصر این کدورت بودم. و حالا اومدم بگم که اون قضیه حل شده و من دوباره در شرایط خوبی هستم. البته حذف استقلال ناراحتم کرد ولی آماده ام و اومدم تا دوباره در اینجا در کنار دوستان فعالیت کنم و مثل قبل به فعالیت البته در چارچوب احترام بپردازم. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۴۶ روز قبل خب انگار بر خلاف انتظارم استقبال صورت نگرفت از اومدنم. ولی به هر حال من رسم ادب رو به جا آوردم و عذر خواهی کردم. کاری هم ندارم که چقدر مقصر بودم.چون اون روزا خیلی عصبی بودم و یه جورایی خودم نبودم. ولی با این وجود وظیفه خودمو انجام دادم. ali sajedy جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali sajedy ۴۰۴۴ روز قبل همین که با درایت میایی عذرخواهی میکنی خیلی خوبه واسه ما ارزش داره امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۴۴ روز قبل به بعضی از دوستان احترام لازم رو نزاشته بودم الانم اومدم عذر خواهی کنم. ولی منظور شما رو از کلمه درایت متوجه نمیشم. محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۴۴ روز قبل داش دیفرنت ما که نفهمیدیم جریان چیه ولی باریککککککککککککککک........ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا