تحمل ضعف کادر فنی تا کی؟

آواتار حامد حسینی
تحمل ضعف کادر فنی تا کی؟
توسط   حامد حسینی   ۵۷۰۷ روز قبل

باز هم علیزاده باز هم تعویض های ساده لوحانه باز هم سبک بودن نیمکت کادر فنی.....

نمیدانم تا کی باید تحمل کنیم و دم نزنیم دیگه هر بچه ای میدونه علیزاده فرشته نجات هیچ تیمی نیست مگر کاظمی در بازی ملی بد پنالتی زد که.....؟ امیرخان شما برای استقلال اسیایی کوچکی. برو تا خون تازه در رگهای استقلال قهرمان جریان پیدا کنه. برو تا دیگه شاهد سانتر های بی هدف نباشیم برو تا دیگه شاهد ضعف های مهلک تاکتیکی نباشیم برو تا....

آواتار مانا کاشانی نژاد
توسط   مانا کاشانی نژاد   ۵۷۰۷ روز قبل
یکسری ضعفها غیر قابل انکاراست ولی این قدر بی انصاف نباشید چون امروز زیبا بازی کردند ناامید نباش دیروز باخت امروز مساوی ولی شک نکن این استقلال که بالا می ره قول میدم این آخر سالی خوب فکر کنید همگی .همه چیز درست می شه مطمئنا
آواتار محمد خداوردیان
توسط   محمد خداوردیان   ۵۷۰۱ روز قبل

اقای 7090810 به نظرم شما از بس عجولانه وسر سری کار می کنید پسورورد به جای نام کاربری  تایپ کرده اید .
به نظر من اینکه با یک نتیجه نا مناسب ان هم از روی بد شانسی یک تیم سابقه درخشان یک مربی را زیر سوال برد عملی دور از انصاف و خیر خواهی است و نگاه لحظه ای
عکس برداری از نقایص محسوب میشود به طبع هر انسان موفقی ویا هر ستاره موفقی و یا هر تیم موفقی روزها ناموفق هم خواهد داشت اینکه ان روز ناموفق را به حساب عملکرد ان فرد گذاشت بی انصافیست .خو شبختانه اکثر هوادار استقلال را انسانهای منطقی , بردبار و عمقی نگر تشکیل می دهند (بر خلاف هواداران تیم های دیگر که احساسی , عجولانه و سطحی فکر می کنند وتصمیم میگیرند ) اگر در استقلال نیز قرار بود به روش دوم فکر شود و تصمیم گیری شود هیچگاه مربیان بزرگی مانند قلعه نوعی مظلومی و.... رشد پیدا نمی کرد و همین طور که می بینید در تیم رقیب از اول فصل 3 مربی عوض کرده و سه چهار برابر تیم استقلال هزینه تیم کرده اند و هنوز امیدواری چندانی ندارند که به سومی جدول هم برسند . من مطمئن هستم که اگر استقلال نتایج بدتری هم بگیرد هواداران همچنان از مربیان خود حمایت کرده چون به هوش و درایت قلعه نوعی وکادر او اعتماد دارند  همین طور که اول فصل بردباری و حمایت کردند ونتیجه ان راهم دیدند. با ارزو موفقیت تیم بزرگ استقلال محمد

آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۹۸ روز قبل
دوست عزیز 7090810  خیلی تند داری حرکت میکنی یکمی اهسته تر لطفا با دو بخشی که ایجاد کردید دارید ایجاد تفرقه میکنید من هم از این بازیهای تیم وتعویض مربی ناراحتم اما نباید زیاد تند انتقاد کرد باتشکر از شما .رضا