حمایت از مجتبی جباری دراین شرایط ضروری .. تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » حمایت از مجتبی جباری دراین شرایط ضروری .. کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 حمایت از مجتبی جباری دراین شرایط ضروری .. توسط کاربر ناشناس ۵۷۰۸ روز قبل باعرض ادب به همه هواداران محبوب:معمولاوقتی تویه خانواده همدل واسه کسی مشکلی پیش میاد ..مابقی سعی میکنند اگر توان یاری رسوندن رو نداشته باشندحداقل به طریقی مراتب همدردی رو برسونن!!اما من هرچی خوندم فرمایشات شما عزیزان رو میبینم همه با هم واسه مجتبی شمشیر رو از روبستین..این رسمشه؟!من فعل اونو رد میکنم اما زحماتش رو بر خلاف اکثرشماها نمیتونم توحیطه استقلال نادیده بگیرم.توروخدابس کنید..یک انسان رومگرچقدر بایدتحقیرکرد..من واسه جامعه استقلال تهران اعم ازبازیکن..هوادار..مربی وغیره همه وهمه احترام خاصی قائلم.اما به خدا مجتبی شایسته این همه سرزنش نیست.من انتظارداشتم سروصدای هوادارا مانع اتخاذتصمیمات شدید علیه مجتبی بشه!اما میبینم هیزم این آتیش رو برخی از هوادارا دارن تامین میکنندواین جای تاسف داره رامین علیزاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ بهمن ۱۳۸۷ ۱۳:۵۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط رامین علیزاده ۵۷۰۸ روز قبل خود جباری باعث شده بعد از اینکار بلد نیست یک معذرت خواهی خشک و خالی کنه و علیه مربی هم مصاحبه میکنه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا