تحریم اماراتی ها

آواتار ali sajedy
تحریم اماراتی ها
توسط   ali sajedy   ۴۰۶۸ روز قبل

برای تحریم نام خلیج ع ر ب ی به این پست جواب دهید و نظر خودتون رو بگید...........................زنده باد خلیج تا ابد فارس

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۰۶۸ روز قبل

به شخصه، از کشورهای عربی حاشیه خلیج همیشه فارس، متنفرم..! انصافا اگر هزینه های اون لیگ هارو ، ایران میکرد، یکی از معتبرترین لیگ های دنیا رو داشتیم!!!

ولی در کل

زنده باد خلیج همیشه فارس

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۴۰۶۸ روز قبل

البته در بین عربها شاید دشمن ترینشون بحرین باشه

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۴۰۶۷ روز قبل

از قدیم  و در نقشه های جغرافیایی همه جا نام خلیج فارس (پرشین گلف ) خود نمایی می کرده  حالا  این عربها با کمال پررویی ادعای نام جعلی رو دارن

جالب تر اینه که این لیگ داره با این نام جعلی فعالیت می کنه ولی هنوز مسئولان امر  هیچ کاری انجام ندادن و فقط ادعا می کنن که  نامه ای به فیفا 

ارائه داده اند 

حالا چرا این نامه بدون جواب و واکنش مونده خدا می داند  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاش ما ایرانیا ............

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۰۶۷ روز قبل
نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی

من که یک بار گفتم:! در فدراسیون های جهانی، دم از غیرسیاسی بودن ورزش زده میشه! درحالیکه تمام ورزش دنیا رو سیاست میگردونه!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آواتار رضا محبی
توسط   رضا محبی   ۴۰۶۶ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی
با اطلاعات اندکی که من از حقوق بین الملل دارم کشیدن بیرون خلعتبری خیلی مهمتر ومعتبر تر از بعضی نامه هاست.ما با این کار بطور ضمنی مخالفت خودمون اعلام کردیم که در آینده قابل استناد در مراجع بین الملل خواهد بود.این که حتما باید با نامه مخالفت خودمونو اعلام کنیم حرف درستی. نیست.حتی میشه با ترک کردن یک مجلس هم مخالفتو اعلام کردو. وبعد هابهش استناد کرد.خیال دوستان راحت اقد کافی انجام شده.عادل برای جذاب شدن برنامش .براتی هم برای تبلیغ خودش میگه شما جدی نگیرید
آواتار محمد طاطیان
توسط   محمد طاطیان   ۴۰۶۶ روز قبل

سوسمار خور ها رو نباید اصلن حسابشون کنیم

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۴۰۶۵ روز قبل

فکر نمی کنم فقط بیرون کشیدن خلعتبری از لیگ امارات کافی باشه چون باید اعتراض به شکل رسمی  به فیفا انتقال داده بشه

البته باید ببینیم واقعا فیفا همانطور که به اساسنامه فوتبال ایران با دید سیاسی نگاه میکرد و خواستار اصلاح آن شد اینبار

از پولهای نفتی امارات چشم پوشی میکنه و به اماراتیها اخطار می دهد و خواستار تعویض نام لیگ می شود  یا چشم پوشی می کنه؟؟؟

زنده باد ایران .............زنده باد خلیج همیشه فارس

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۴۰۶۵ روز قبل

مرضیه خانوم منون که آواتار خور دو تغییر دادین

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۴۰۶۵ روز قبل

وای چقدر من سوتی میدم.

منظورم این بود که ممنون که آواتار خود رو تغییر دادین

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۴۰۶۵ روز قبل
نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی

وای چقدر من سوتی میدم.

منظورم این بود که ممنون که آواتار خود رو تغییر دادین

آخه به مطلبی که نوشته بودید واقعاً اعتقاد دارم  واسه همین  ایده ی جالبتون رو اجرایی کردم

به امید قهرمانی استقلال و سومین ستاره

آواتار رضا محبی
توسط   رضا محبی   ۴۰۶۵ روز قبل
نوشته شده توسط: مرضیه غلامی

فکر نمی کنم فقط بیرون کشیدن خلعتبری از لیگ امارات کافی باشه چون باید اعتراض به شکل رسمی  به فیفا انتقال داده بشه

البته باید ببینیم واقعا فیفا همانطور که به اساسنامه فوتبال ایران با دید سیاسی نگاه میکرد و خواستار اصلاح آن شد اینبار

از پولهای نفتی امارات چشم پوشی میکنه و به اماراتیها اخطار می دهد و خواستار تعویض نام لیگ می شود  یا چشم پوشی می کنه؟؟؟

زنده باد ایران .............زنده باد خلیج همیشه فارس

باسلام.دوست گرامی در رابطه با موضوع فوق (باید)وجود نداره.