خیلی از دستتون ناراحتم! تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » خیلی از دستتون ناراحتم! سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 خیلی از دستتون ناراحتم! توسط سعید آقامحمدی ۴۰۷۴ روز قبل سلام. آخه این چه وعضشه چرا هرکی نظر سنجی میذاره اینقدر کم باهاش همکاری میکنید.کسی به من میگه کل کاربرامون چند نفره. مثلا استقلالی هستیم لاید هوای همو داشته باشیم.اینطوری که نمیشه.اگه این روند پیش بره من متاسفانه دیگه نمیتونم شمارو همراهی کنم .... حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۷۴ روز قبل این که میخوای همراهی کنی یا نه نطر خودته شما موضوع طرفدار کدوم تیم خارجی هستید رو دو جای دیگه هم گذاشتید یه سری نظراتم اونجا جا موند بعد از این که به من پیام شخصی دادی درست کردی منم اولین نفر نظرمو دادم همه مشکلو میدونیم راه حل داری بفرست ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۷۴ روز قبل منم با HHH777 موافقم مهم راه حله که توهین نباشه هممون فکری نداریم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۷۴ روز قبل سلام. آخه این چه وعضشه چرا هرکی نظر سنجی میذاره اینقدر کم باهاش همکاری میکنید.کسی به من میگه کل کاربرامون چند نفره. مثلا استقلالی هستیم لاید هوای همو داشته باشیم.اینطوری که نمیشه.اگه این روند پیش بره من متاسفانه دیگه نمیتونم شمارو همراهی کنم .... یه کم صبور باش! تذکرات دوستان و بعنوان تذکر نبین! بعنوان نصیحت دوستانه جهت ارتقای سطح کیفی تالار ببین! مهم سطح کیفیه که به اطلاعات مون اضافه بشه! نه سطح کمی که تعداد پست هامونو زیاد کنیم! وگرنه با یه علامت، یا موافقم، یا یک شکلک و...... میتونیم پست جدید بذاریم! شما هم، خواهشا، بعنوان یه دوست، ازت میخوام که همکاری کنی!!! کوچیک همه ی اس اسیا Meisam Taj025 سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۷۴ روز قبل من منظورم اینه که چرا اعضا کم فعالیت میکنند.وقتی نظر سنجی هست.با 10-15 نفر نظر سنجی به نتیجیه نمیرسه.خواهشا اینو کمک کنید که درست کنیم. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا