از آقایان عزیز جمعه چه کسی برای حمایت از استقلال به ورزشگاه می ره؟(کاش میشد خانوما هم بیان) تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » از آقایان عزیز جمعه چه کسی برای حمایت از استقلال به ورزشگاه می ره؟(کاش میشد خانوما هم بیان) رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 از آقایان عزیز جمعه چه کسی برای حمایت از استقلال به ورزشگاه می ره؟(کاش میشد خانوما هم بیان) توسط رضا محبی ۴۰۷۶ روز قبل نمی دونم برم یا نه هنوز تصمیم نگرفتم.فقط بخاطر باخت اخیر تیم مرددم.هر وقت میرم که تصمیم وقطعیش کنم یاد این میفتم که خدایی نکرده باختیم چطوری برگردم.فعلا که در حال تجزیه وتحلیلم.این از من زهرا استقلالی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا استقلالی ۴۰۷۶ روز قبل داداش من با خیال راحت برو و پشت تیمت باش..ما باخت نمیدیم. بزرگ تیممون پیشاپیش جواب لنگیارو داده و ضایعشون کرده. ما هم ادامه راهشو میریم. اقا فتح الله زاده به رویانیان گفته: از خواب بیدار شو، دو ساله جام نیاوردی،میخوای استقلالو 6تایی کنی!!!!!!!!!!!!!!!! امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۷۶ روز قبل من یه بار رفتم دربیو اونم حماسه 10 10 3 اتفاق افتاد.بازی معروف ایمون زائد رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۷۶ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی دوست عزیزمن different .نه داش اون باخت باعث وبانیش دفاع تیم بود.نه شما نه هیچ کس دیگه.من اگه برم دوست دارم بچه های تالارو ببینم. حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۷۶ روز قبل من تا حالا باز ی دربی نرفتم نمیدونم اسمشو چی بذارم یه چیز تو مایه های ترسه رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۷۶ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی حق داری داداش من همه جورشو کشیدم اگه اشتباه نکنم دهه 70یه باخت سه هیچ دادیم پشت دروازه نشسته بودم.خیلی سخته.کل که هر تیم میخوره تیم حریف میگه .تیمم تیمم این بود. تیمت ......... ولی وقتی ببره شاید حس شو جای دیگه نتونی تجربه کنی حس خیلی محشریه. مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۷۶ روز قبل شما آقایون نرید می خواین خانمها برن برید به امید پیروزی ، گل که زدیم اونجا بجای ما هم شادی کنین ترس رو قبول دارم من از الآن استرس دارم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۷۶ روز قبل من که نمیتونم بیام! حداقل شما که هم نزدیکترین، وهم جوونتر برید که تیم مونو، تپل تشویق کنید...! بامید برد اس اس تو دربی............. امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۰۷۶ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی من تا حالا 5 دربی رفتم استادیوم که خوشبختانه 4 برد و یه مساوی رو دیدم.خداروشکر تا حالا هنوز از نزدیک باخت استقلال رو ندیدم و ایشالا نبینم. ایشالا اینبار هم اگه قسمت بشه میرم استادیوم و تیم محبوبم رو تشویق میکنم. فقط از همه هواداران عزیز خواهش میکنم رفتید استادیوم فقط فقط تیم رو تشویق کنید نه تخریب.فراموش نکنید بازی 90 دقیقه است. حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۷۶ روز قبل من استرس بازیو ندارم آخرین بازی که رفتم با بوریرام بود(کلا بازیای آسیایی زیاد میرم) بعد بازی همه دوستام غر میزدن آخه این چه بازی بود تازه من آرومشون میکردم که نه بردیم خوبم بود اکه بریم باید از صبح زود را بیفتیم زیر آفتاب .برخورد بد مسئولا . ساندویچ های کندیده. یه بازی بد با مساوی های کسل کننده حاصل کاره وقت و هزینه هیچ بیا آخر بازی با لنگیا هم درگیر شو.شما خانم ها این چیزارو ندیدین که..... ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۷۶ روز قبل کاش ما خانمها هم میتونستیم بریم اگه اینجود بود همهب ازیهارممیرفتم ولی آقایون باید برن جای ما در ضمن داداش میثم شما جوون جوونید مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۷۶ روز قبل حالا چی کارکنیم که نمی تونیم بیایم بازی رو از نزدیک ببینیم بااین حرفای بوق داری که تو ورزشگاه می زنن فکر نمی کنم حالا حالاها بزارن خانما بیان ورزشگاه البته من یکبار رفتم ورزشگاه ولی با لباس مبدل بازی فینال جام حذفی ، متأسفانه استقلال باخت ولی دیدن بازی توی خونه بیشتر کیف داره رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۷۶ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی باید خدمت شما عرض کنم که با وجود خانومها قطعا حرف ها چیز دار از بین خواهد رفت.دلیلشم اینه که آقایون واسه شیرین کاریم که شده سعی میکنن خودشونو بچه موءدب نشون بدن ودر این راه تلاش فراوان میکنن.که در این تالار هم گاه گداری مشاهده میشه.بعدشم آقایون یه طرز فکری دارن که تویه جمع مردنه که قرار میگیرن سعی میکنن با الفاظ چیزدار خودی نشون بدن(بیشتر مختص بچه های جنوب شهره).اقایون سطح وسط سعی در زدن یه کی به میخ یکی به نعل هستند(تا ببینن چی پیش میاد)و آقایون بالا که دیگه من چیزی نمیگم......البته تو همه این اقشار استثنا هم هست.خلاصه جونم براتون بگه که با وجود خانومها بی اخلاقیها ریشه کن می شه.بعدشم ببخشید شما چند سالتون بود که رفتید.چون سربازهایی که جلوی در افرادو میگردن بد میگردن چه جوری متوجه امر نشدن بلاخره همه در جریان اختلاف ظاهری این دو جنس هستن که پوش برای پنهان کردن این قضیه رو من لااقل ندیدم.خیلی دل داری شما! حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۷۶ روز قبل میشه حرفاتو درباره بچه های جنوب شهر و وسط شهر کامل توضیح بدی ؟؟؟؟؟؟ مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۷۶ روز قبل شرمنده یادم رفته بود که بگم سربازایی که ایستاده بودن دوستای (یا بهتره بگم دوستای سال پائینی ) عموی محترم بودن که از قبل هماهنگ شده بود ولی چشمتوم روز بد نبینه هواداری استقلالم از اون حرفای بوق دار می زدند درحد......... رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۷۶ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی ولی نگفتی چند سالت بود که رفتی بگذریم.اگه حرفهای مورد دار نزنن که انگ لنگی بودن میخورن وبا هیچ دلیلی نمیتونن توجیه کنن عدم هم صدایی با دوستان چیزگو رو.واقعا اگه همکاری نکنی دست میندازنت.اونجا بودیدو دیدید که میگن هر کی نگه فلانه....ولی میشه رفتو هیچی هم نگفت مثل یک استقلالی خوب نشستو بازی ودیدو لذت نبرد چون بغلیت انقدر میگه که حد وخساب نداره.راستی یه چیز بگم بخندید.اصل داستانو ول کردید چسبیدیدبه فرع.کشیدن سیگارو نمیگید که از بدترین الفاظ بدتره .من اگه بدترین الفاظم بشنوم انقدر ناراحت نمی شم که میبینم یه جون داره تو ورزشگاه سیگار میکشه.ماشاالله عمو مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۷۶ روز قبل ای بابا از دست شما باعث شدید زنگ بزنم از عمو بپرسم اشتباه گفتم فینال جام حذفی نبوده چون اکثراً فینالا رو استقلال برده سال 73-74 بود اگه ضرب وتقسیم و منها کنیم 15- 16 ساله بودم راضی شدی دوست عزیز رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۷۶ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی نه اینجا نمیتونم بیشتر توضیح بدم.چون اینجاماهیتش چیزه دیگه است و واسه چیزه دیگه ای تو این سایتیم.اونجا هم که اشاره کردم برای انتقال فحوای کلام بود.نه زیز شدن در اشخاص.چون همه قشر آدم در ورزشگاه میادو دیده میشه که تو قالب این سه مورد جای میگیره بطور کلی.شاید همه آدما مثل هم نباشن ولی اکثرا تو هر جمعی که بزرگ بشن خول وخوی جمع بر روی این دوستانتاثیر گذار خواهدبود حتی بر خلاف میل باطنی خود افراد مذکور.بگذریم جمعه رو عشقه رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۷۶ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی بله من که از شما راضی هستم.انشاالله خدا از شما راضی باشه رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۷۶ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی شما آقایون نرید می خواین خانمها برن برید به امید پیروزی ، گل که زدیم اونجا بجای ما هم شادی کنین ترس رو قبول دارم من از الآن استرس دارم چشم دیگه مجبوریم بریم. رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۷۴ روز قبل نوشته شده توسط: زهرا استقلالی . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا