یه سوال مهم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » یه سوال مهم سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۵۶ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی [quote=1375@2800] من که اصلا 1360 رو استقلالی نمیدونم چون تو دلش انسانیت وجود نداره .تو بحثاشم دیگه شرکت نمیکنم. بی فرهنگ بی شخصیت. من میدونم 777چقدر برا بهبود این سایت تلاش کرد ولی ب جایی نرسید.منم ی موضوعی رو با مسولین در میان گذاشتم .ولی بخار ازشون در نیومد.متاسفم.ب برخی ها سلام آقا سعید من یه پیشنهاد دادم که نیاز به کمک داشت کسی گوش نکرد دوباره اونجا پست گذاشتن اگه انجام میشد ولی موفق نبود اونوقت میشد گفت به جایی نرسید کار خاصی انجام نشده این سایت یتیم نبود که نیاز به دلسوزی داشته باشه بعضی ها طرز فکرشون خیلی عالیه باید کنارشون باشیم ازشون یاد بگیریم سلام میدونم .ولی کو گوش شنوا من که به خدا دیوونه شدم. ازاین همه بحث های الکی به راه انداختیم که چی بشه بابا داریم ارزش سایت و میاریم پایین. مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۵۶ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی [quote=5858] من که با کسی دعوا ندارم.خودش شروع کرد.یه حرف زد منم جوابشو دادم تا بدونه اوضاع از چه قراره. باشه امیر حسین خان فقط من میدونم این کار عمدیه یه مدت ایشون و به حال خودش بذاریم و به قول دوستان قداست سایت و حفظ کنیم .....همه هم شاهد هستند و میبینند که تو سایت کی داره کار شکنی میکنه... به احترام مرضیه جان و شما چشم. من کوتاه میام. این بزرگی و لطف شما رو می رسونه همه اینجاییم بخاطر استقلال تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد ۱ صفحه ۲ از ۲ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا