انشاالله جمعه که بردیم چه عواقبی در انتظار لنگیای اطرافتونه. تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » انشاالله جمعه که بردیم چه عواقبی در انتظار لنگیای اطرافتونه. رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 انشاالله جمعه که بردیم چه عواقبی در انتظار لنگیای اطرافتونه. توسط رضا محبی ۴۰۷۸ روز قبل من خودم به شخصه در سکوت مطلق، یک نگاه ریز ونازک کردن گوشه چشم(نگاه تحقیر آمیز) لبخندی ریز قدم زدن مکرربا سینه ستبر طوریکه اندازه ای نیستید که به خوام باهاتون صحبت کنم .و اینگونه حرص در میارم و خودم رو تخلیه میکنم.جای همه شما رو هم خالی میکنم. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۷۸ روز قبل خب معلومه دیگه! بیچاره شون میکنم.......! محمدرضا اسدی زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدرضا اسدی زاده ۴۰۷۸ روز قبل میرم میگم من که به روتون نمیارم اما شما هم سعی کنید تا اطلاع ثانوی از خونه نیاین بیرون آخه بوی دماغ سوخته همه جا رو میگیره خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۰۷۷ روز قبل قبول دارین لنگیا خیلی رو دارن؟ چند ساله پایین جدول دست و پا میزنن ولی هنوز ادعاشون میشه ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۷۷ روز قبل میبریم بابا میبریم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۷۷ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار میبریم بابا میبریم منم میگم میبریم... البته ایشالا... رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۷۷ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار برادران وخواهران عزیزتر از جانم به سوال هم اگر دوست داشتید دقت کنید تا بلکه من و دوستان از شما عزیزان راهکار های بهتری گرفته و بسوی لنگیا حمله ور شویم با چنته پر وکوله باری از تجربه دوستان البته در صورت امکان. امیرحسین نطاق جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیرحسین نطاق ۴۰۷۷ روز قبل ایشالا سوراخشون میکنیم>>>مگه نه>>>>>>>> سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۷۷ روز قبل فقط می خوام از ته قلب برا موفقیت استقلال دعاکنید تا ببریم. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۷۷ روز قبل من اصولا کاری نمیکنم.چون لنگ در حد استقلال نیست.افت داره واسه ما با طرفدارای پرسپولیس کل کل کنیم امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۰۷۷ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی ایول دیفرنت عزیز،خوشم اومد. ساحل خاتمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحل خاتمی ۴۰۷۷ روز قبل من کاری نمیکنم..فقط لباس آبی میپوشم جلوشون رژه میرم... مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۷۶ روز قبل من شال آبی می پوشم و 1 جعبه شرینی می خرم و میرم محل کارم امیرحسین نطاق جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیرحسین نطاق ۴۰۷۶ روز قبل منم فقط اول دعا میکنم ببریم بعدشم ............. زهرا استقلالی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا استقلالی ۴۰۷۶ روز قبل در حین بازی که بدبختا تا اونجا که ظرفیت دارن کتک میخورن ( تو قسمت معرفی گفتم چیکار میکنیم تو روز دربی) بعدشم که دیگه ترور شخصیتی بخاطر انتخاب طرفداریه تیم داغونی مثل لنگ ، کوچیکترین کاریه که میکنیم. رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۷۴ روز قبل نوشته شده توسط: زهرا استقلالی پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا