مدیریت آقای آشتیانی رو نسبت به سایر مدیران باشگاه استقلال چگونه توصیف میکنید؟

آواتار کاربر ناشناس
مدیریت آقای آشتیانی رو نسبت به سایر مدیران باشگاه استقلال چگونه توصیف میکنید؟
توسط   کاربر ناشناس   ۵۷۱۰ روز قبل
نظرشخصی من اینه که بهتر آقای آشتیانی کمی درموازات وعده های قهرمانی هر سه جام استقلال حرکتی تا برکتی!!مگه نه؟؟
آواتار محمد جواد مقومی
توسط   محمد جواد مقومی   ۵۷۱۰ روز قبل
سلام
به نظر من آقای آشتیانی یکی از منظبط ترین و با صلابت ترین و منطقی ترین مدیرانی است که  حداقل در این دهه از فوتبال ما ظاهر شده اند.
آواتار حامد حسینی
توسط   حامد حسینی   ۵۷۰۷ روز قبل

به عقیده من ایشان یک مدیر استثنائی در ورزش ما هستند. ارامشی که به تیم تزریق میکنن جالبه همچنین قدرت کلام و مدیر وار سخن گفتن ایشان در مجامع عمومی. کلا مدیریت ایشان به شکلی است که باعث افتخار ماست

آواتار saman karimifar
توسط   saman karimifar   ۵۷۰۷ روز قبل

به نظرم خوب و بی حاشیه کار کرده

آواتار مانا کاشانی نژاد
توسط   مانا کاشانی نژاد   ۵۷۰۶ روز قبل
یک مدیر خوب و نمونه و کم حاشیه که این کم حاشیه بودن به تیم کمک زیادی میکنه
آواتار nima karimi
توسط   nima karimi   ۵۷۰۶ روز قبل

با سلام

به نظر من هم هم مدیر خوبیه

مدیر هم باید جاذبه داشته باشه و هم دافعه نه خیلی ذلیل و کوچک و نه خیلی سخت گیر و دیکتاتور، فاکتور های مثبت خوب زیادی داره .

به نظر من از میران خوبی هست که در تاریخ باشگاه اومده.

آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۷۰۵ روز قبل
یه مدیر وقتی در شرایط سخت قرار میگیره باید خودشو نشون بده ، آشتیانی تا اینجا بد نبوده  امیدوارم در آینده هم دچار مشکل نشه
آواتار hesam babaie fard
توسط   hesam babaie fard   ۵۶۵۸ روز قبل

ضعیف ترین مدیری که تا حالا دیدم می دو نی چرا ؟ چون اگه خوب بود نمی زاشت مربی به اون خوبی از استقلال بره

امیر خان کجایی که با رفتنت ........

آواتار سید حامد حقیقت
توسط   سید حامد حقیقت   ۵۶۵۸ روز قبل
 به نظر من الان خیلی زوده که بخوایم در مورد خوب یا بد بودنش حرف بزنیم . چونکه آقا واعظ که هنوز کاری نکرده باید ببینیم در فصل نقل و انتقالات چیکار میکنه .از اونجا میشه مشخص کرد که یه مدیر با کفایت هست یا نه.
آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۵۸ روز قبل
فعلا که جز گند زدن به تیم کاری بلد نبوده , ببینیم میتونه مورینیو یا یک مربی طراز اول خارجی بیاره و چند بازیکن سوپر استار جذب کنه تا دل هوادار ها را بدست بیاره.
آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۵۸ روز قبل
فعلا زوده باید در اینده نشان بده چندمرده حلال مشکلاته .رضا