استقلال-بوریرام تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » استقلال-بوریرام حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 استقلال-بوریرام توسط حسن یارمحمدی ۴۰۸۹ روز قبل من با دوستان دارم میرم ورزشگاه دعا کنیم استقلال سربلند از زمین بیرون بیاد علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۰۸۹ روز قبل دوست عزیز رفتید ورزشگاه تشویق کنید واسه دعا میرن امامزلده یا مسجد حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۸۹ روز قبل دوست عزیز نیاز نیست شما بگید ما چی کار کنیم سکوها نشون دادند همه هم دیدند خواست خدا نبود بردمون حاصل نمیشد دعای خیر همیشه باید پشت سرتیم باشه زهرا استقلالی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا استقلالی ۴۰۸۹ روز قبل تیم پاک تر از استقلال پیدا کردی خبر بده. خدا همیشه پشت و پناه دلها و تیم های پاکه mohadeseh ghalandarnegad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohadeseh ghalandarnegad ۴۰۸۸ روز قبل سلام من یکسال نبودم امروز وارد سایت شدم استقلال دیروز برد میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۸۸ روز قبل نوشته شده توسط: mohadeseh ghalandarnegad سلام من یکسال نبودم امروز وارد سایت شدم استقلال دیروز برد خسته نباشید! واقعا که بعنوان یک استقلالی خیلی زحمت میکشید....! وحید @آبی دل@ جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۷:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط وحید @آبی دل@ ۴۰۸۸ روز قبل بازی ربرگشت ان شالا میبرم علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۰۸۸ روز قبل HHH777 عزیز اگه پیام AB TARIN AB عزیز رو بخونی جواب پیام خودتو می گیری اونایی که اومده بودن دعا می کردن؟نه تشویق بود ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۸۷ روز قبل حالا که برده دیگه بقیش مهم نیست............................................. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا