تا حالا تونستید یه لنگی و استقلالی کنید؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » تا حالا تونستید یه لنگی و استقلالی کنید؟ میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 تا حالا تونستید یه لنگی و استقلالی کنید؟ توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۹۲ روز قبل تا حالا تونستید یه لنگی و استقلالی کنید؟ اگر باحاله؟ تعریف کنید تا بچه ها هم حال کنن!!!؟؟؟ میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۹۱ روز قبل من یه پسر عمو دارم که با هم،همسن و سال هستیم. واز بچگی باهم بزرگ شدیم. اولاش طرفدار لنگ بود و البته فقط در حد حرف! از بازیها که اصلا چیزی سر درنمی اورد! طوری که یه بار لنگ یه بازی شو 4 بر صفر برد! (البته با تیمای زمین خاکی) ایشون میگفت: الان 12 امتیاز به تیم ما اضافه شد!!!! چون 4 تا گل زدیم!!!!!! فکر میکرد هر گل 3 امتیاز داره!!! خلاصه با کلی صحبت و نصیحت، تونستم اس اس یش کنم! ناگفته نمونه الان چون اس اسیه، همه چیزو مدونه! اون قضیه مال لنگیاس! الانم خیلی دوسش دارم! نه بخاطر اس اسی شدنش! بخاطر مرام و معرفتش! خداییشم حیف بود لنگی بمونه!!! ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۹۱ روز قبل بله برادر زاده 7 سالمو که شدیدا لنگیییییییییییییییییی بود ................................................................ ولی چه جوریش دیگه بماند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! زهرا استقلالی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا استقلالی ۴۰۹۱ روز قبل نه ولی یه کاری کردم دیگه حرفی از پرسپولیس نزنه. الان اگه جلوش هزار تا چیزم به لنگ بگی میگه به من چه مربوطه، من آرسنالیم. تیمی که بد بازی کنه طرفداری نمیخواد. ( منظورش از تیم پرسپولیسه) پرچم هرچی آبیه بالاست.... حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۹۰ روز قبل من نتونستم ولی کاری می کنم جلو من دهنشون بسته شه اینم بگم پررو ترین هوادارای دنیان پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا