تو بازی با بویرام تایلند آقا فرهاد گل میزنه؟(اگه بازی کنه) تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » تو بازی با بویرام تایلند آقا فرهاد گل میزنه؟(اگه بازی کنه) ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 تو بازی با بویرام تایلند آقا فرهاد گل میزنه؟(اگه بازی کنه) توسط ساحره عصار ۴۱۱۸ روز قبل امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۱۸ روز قبل حتما بازی میکنه چون تو بازی های آسیایی تجربه حرف اولو میزنه.به نظر من گل میزنه چون الان 100%آماده ست. محمدرضا کردیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدرضا کردیان ۴۱۱۸ روز قبل داداش امیدباهات موافقم ب نظرمنم اقافرهادچهارشنبه توترکیب فیکسه وب لطف خداگلم میزنه چون ازهرنظرواقعاامادست ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۱۱۸ روز قبل مرسی امید جان همینو میخوایتم بشنوم زهرا استقلالی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا استقلالی ۴۱۱۸ روز قبل بازی که صد در صد میکنه . ولی آمارا نشون دادن فرهاد خان وقتی فیکس بازی نکنه بیشتر میتونه به کمک استقلال بیاد. ولی حتما یه گل رو شاخشه ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۱۱۸ روز قبل من حاضرم شرط ببندم که امیر خان اگه لطف کنه و فرهاد و بذاره تو زمین حتما حتما گل میزنه میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۱۸ روز قبل البته بستگی به لطف امیر خان داره! فرهاد چون بازیکن سرعتیه، نیمه دوم که بازیکنای حریف خسته شدن و نای دویدن ندارن، و فرهادم میتونه با فرارهاش اونارو جا بذاره، فکر میکنم بهتر بتونه به تیم کمک کنه!جدا ازاینکه دوست داریم فلان بازیکن بازی کنه، مهم برد تیمه نه بازی بازیکنای محبوب! بامید ستاره سوم............... استقلالی، بگو ایشالا....... ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۱۱۷ روز قبل میثم جان اون بازیکنها هستند که برای تیم زحمت میکشند و من و شما نمیتونیم اینو کتمان کنیم به خصوص بازیکنی مثل فرهاد خان مجیدی که زحمت استقلال مارو زیاد کشیده مزسی از نظرت میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۱۶ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار 5858 عزیز شما درست میگی! ولی تو همین 5 هفته لیگ، نشون داده که فرهاد هروقت نیمه دوم اومده تو بازی، گل زده! بازی سپاهان از اول تو بازی بود و نتونست کاری بکنه! بازی صبا هم که اصلا بازی نکرد! من با بازی فرهاد مخالف نیستم، ولی نتیجه تیم برام مهم تره! چون واقعا به کسب ستاره سوم امیدوارم....! مطمین باش خود فرهاد خانم به این امر راضیه...! البته شما پیشکسوت تری.... من فقط نظر شخصیم و گفتم......! رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۱۱۵ روز قبل با سلام امیدوارم امروز روز خوب تیم باشه میدونید که استقلال تو آزادی بازیهای آسیایی حرص در میاره.اینکه داش فرهاد شادمون میکنه یانه ،بازم بستگی به امیر خان داره که کی بازیش بده .اگه نیمه تعویض بشه احتمال گل زدنش بالا میره.ولی خدا کنه فردا از نیکبخت اکبر پور و عابدینی استفاده نکنه. علی خانمیرزایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی خانمیرزایی ۴۱۱۵ روز قبل آقا فرهاد همین امسال هم نشون داده مرد روزهای سخته و تو سخترین شرایط به داد اس اس میرسه مطمئنم فردا هم از این قضیه جدا نیست و حتما گل میزنه علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۱۱۵ روز قبل مگه میشه آقا فرهاد گل نزنه فیکسم باشه تو آسیا گلشو می زنه چرا اکبر پور نباشه؟ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا