چرا استقلال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » چرا استقلال محمدرضا اسدی زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 چرا استقلال توسط محمدرضا اسدی زاده ۴۰۹۷ روز قبل چی شد که طرفدار اس اس شدی میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۹۶ روز قبل حقیقتش طرفدار نشدم!؟ عاشق شدم!!!!!!!!! حدودا 7 یا 8 سالم بود، اونموقع ها تلویزیون برنامه های خاصی نداشت و بیشتر وقتمونو تو کوچه ها می گذروندیم، یه روزی از روزها متوجه شدیم که دو تا تیم هستند که............ منم استقلالی شدم و تا ابد میمونم........ و اینست آبی آریایی.............. امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۰۹۶ روز قبل از ازل تا ابد عاشق استقلال باغیرت امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۹۶ روز قبل همه فامیلای نزدیکم استقلالی بودن و استقلالی شدم. کلا تو فامیل ما تقریبا 90 درصد استقلالی هستن زهرا استقلالی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا استقلالی ۴۰۹۶ روز قبل بچه که بودم به جوگیری از اطرافیان میگفتم پرسپولیسیم،ولی فقط کافی بود تا یذره بزرگتر بشم و بفهمم فوتبال یعنی چی،که بزرگ شدم و تو سن 10سالگی فهمیدم پرسپولیس اصلا ارزش عشق ورزیدن نداره. از اونجا بود که شدم یه دختر آبی. میگی نه؟؟!!! نگو نه استقلال با سربلندی میره میدون ....................... میزنه گل گل فت و فراوون امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۰۹۴ روز قبل با این که دوستان نزدیک من لنگی بودن اما با استدلال های پدرم استقلال رو انتخاب کردم و هنوز هم بهش عشق می ورزم. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۹۲ روز قبل از سن 15 سالگی تا الان به عشق زنده یاد ناصر حجازی و سالار سالارها فرهاد خان مجیدی پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا