امیرخان اولین مربی شده که باکسر امتیاز موافقت کرده؟(نظرتون) تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » امیرخان اولین مربی شده که باکسر امتیاز موافقت کرده؟(نظرتون) رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 امیرخان اولین مربی شده که باکسر امتیاز موافقت کرده؟(نظرتون) توسط رضا محبی ۴۱۰۳ روز قبل امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۰۳ روز قبل ژنرال میدونه که این امتیاز کسر نمیشه به خاطر همین پیگیرش نیست و به فکر بازی های دیگست. رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۱۰۲ روز قبل نوشته شده توسط: امید زین آبادی رییس کمیته انضباطی با قاطعیت گفت ما کسر امتیاز میکنی از همه تیمها. امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۰۲ روز قبل نوشته شده توسط: رضا محبی مطمئن باشید از استقلال امتیاز کسر نمیشه.این آقا از این حرفها زیاد میزنه. رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۱۰۲ روز قبل نوشته شده توسط: امید زین آبادی خدا کنه ولی با جدییت تمام می گفت.امسال قهرمانی سر کل کله با لنگیا .مشخص ههمه شمشیر از رو بستن واسه ما امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۲ روز قبل یه بار هم قبلا گفتم کسر به خاطر توهین به داور بر خلاف قوانین فیفا هست.کسر فقط توهین به نژاد پرستی رو شامل میشه. بعدشم امیر خان میخواد فشار رو از استقلال برداره و جو رو آروم کنه. رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۱۰۲ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی کدم یک از قوانین فیفا رو اعمال کردن ......اگه حسن زاده این و از خودش یادگاری نذاشت که بگه من ورزشگاهها رو درست کردم .واسه وجهه خودشم خوبه.یکی نیست بگه اگه کننده ای چرا از شهر خودت شروع نمی کنی.توهین ،توهینه چه به داور چه تماشاگر.پس دربی گیلان هم باید امتیاز کم بشه.توهین به امیر خان باید امتیاز کم بشه تو تبریز ،گسترش .خلاصه لیگ و از اول شروع کنن که این قبول نیست. افشین فرخنده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۲۳:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط افشین فرخنده ۴۱۰۰ روز قبل امیرخان میدونه که همه رقبا بسیج شدن که واسه استقلال حاشیه سازی کنند ودر ضمن کورس قهرمانی از همین اول لیگه خواسته جو سازی نشه کسر امتیاز روقبول کرده .من که به نوبه خودم ازش ممنونم " امیر خان خیلی مردی " تا کور شود هر انکه نتواند دید. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا