اگه یه روز جباری برگرده بازم همون محبوبیت قبل رو داره؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » اگه یه روز جباری برگرده بازم همون محبوبیت قبل رو داره؟ محمدرضا اسدی زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 اگه یه روز جباری برگرده بازم همون محبوبیت قبل رو داره؟ توسط محمدرضا اسدی زاده ۴۱۰۴ روز قبل امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۰۴ روز قبل آره چون خودش که نرفت اخراجش کردند. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۴ روز قبل خودش رفت امیررضا حکمتی نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیررضا حکمتی نژاد ۴۱۰۴ روز قبل من که میگم همون محبوبیت رو داره.............امید فک نکنم اخراجش کردن خودش رفت amir ghadami جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط amir ghadami ۴۱۰۴ روز قبل جباری هرجای دنیا که بره جباریه نباید زحماتش واسه تیم یادمون بره محمدرضا کردیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدرضا کردیان ۴۱۰۳ روز قبل جباری برای ما استقلالی ها همیشه محبوب بوده وهست وخواهدبود......................... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۰۲ روز قبل فکر میکنم خیلی بیشتر از نیکبخت! خدایی این نیکبخت که اصلا به دل من نمیچسبه! قاضی رو پذیرفتم، ولی هرکاری میکنم نمیتونم نیکبخت و هضم کنم...! پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا