نظرتون درباره کسر 1امتیاز بجای عذرخواهی از تیم بخاطر نا داوری چیست؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » نظرتون درباره کسر 1امتیاز بجای عذرخواهی از تیم بخاطر نا داوری چیست؟ رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 نظرتون درباره کسر 1امتیاز بجای عذرخواهی از تیم بخاطر نا داوری چیست؟ توسط رضا محبی ۴۱۰۵ روز قبل به نظر شما دست پیش گرفتن نیست.من متاسفم برای اون بین الملل که این داورشه. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۵ روز قبل جنگ با استقلال.با این حرکتشون خواستن بگن تو جنگ با استقلال ثابت قدم اند امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۰۴ روز قبل کاملا موافقم Different امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۴ روز قبل هوشنگ نصیرزاده : کسر امتیاز از استقلال غیرقانونی است . . این بخش از ماده ۲۲ آیین نامه ایران را اشتباه نوشته اند. براساس قوانین فوتبال اگر بازیکنان شعار نژادپرستانه سر بدهند، می توان امتیاز کسر کرد اما کسر امتیاز برای سروصدا و فحاشی تماشاگران به هیچ عنوان درست نیست هوشنگ نصیرزاده می گوید: کسر امتیاز به خاطر فحاشی تماشاگران در فوتبال جهان وجود ندارد! بعد از کسر یک امتیاز از استقلال توسط کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، هوشنگ نصیرزاده به حمایت از آبی پوشان برخاسته و مثل همیشه با سند و قانون کمیته انضباطی را محکوم می کند. او به قانون می گوید: « کسر امتیاز به خاطر فحاشی تماشاگران در فوتبال جهان وجود ندارد و در قوانین فیفا چنین جریمه ای برای فحاشی تعریف نشده است!» از آن جا که برخی مسوولان فدراسیون این حکم را مطابق آیین نامه فدراسیون فوتبال ایران می دانند و معتقدند که لزومی ندارد در این زمینه به قوانین فیفا استناد کنند، نصیرزاده براین نکته تأکید می کند: «این بخش از ماده ۲۲ آیین نامه ایران را اشتباه نوشته اند. براساس قوانین فوتبال اگر بازیکنان شعار نژادپرستانه سر بدهند، می توان امتیاز کسر کرد اما کسر امتیاز برای سروصدا و فحاشی تماشاگران به هیچ عنوان درست نیست!» رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۱۰۴ روز قبل نوشته شده توسط: امید زین آبادی ما هم از خدامون که کم نشه که انشاالله هم نمی شه.حالا اینا هیچ.یک تیم در آستانه قهرمانی قرار گرفت وتماشاگران تیم رغیب داخل هواداران تیم فوق الذکر شدن وبا تحریک آنها ،به داور فحاشی شد آیا کسر امتیاز میکنن تا قهرمانی به تیم دوم برسه .اگرم کسر کنن سنگ رو سنگ بند میشه. جواد اکبرنیا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۱۷:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد اکبرنیا ۴۱۰۳ روز قبل همیشه اولین نظریه جدید کمیته انظباتی به تیم استقلال میخوره....من نمیدونم مدیران اس اس یا زیاد دل سوزن برای داوران یا نمیتونن جلوی مسخره بازی این کمیته را بگیرن رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۱۰۲ روز قبل نوشته شده توسط: جواد اکبرنیا اینجوری که بوش میاد کسر امتیاز داره اعمال میشه امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۲ روز قبل نگران نباش رضا جان.نمیتونین همچین غلطی بکنن میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۰۰ روز قبل با تمام احترام به نظر دوستان، اگر واقعا در مورد همه تیمها اعمال بشه و جلوی فحاشی یه مشته هوادارنما رو که باعث مخدوش کردن آبرو وحیثیت باشگاه و دیگر هوادارها میشن رو بگیره، به شخصه موافقم...! امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۰ روز قبل میثم جان اصلا بحث این حرفا نیست. حتی اگر کسر امتیاز به دلیل توهین به داور تو قوانین فیفا باشه ( که نیست ) تو ایران فعلا قابل اجرا نیست. دلیلشم اینکه تو ایران تماشاچی ها بدون هیچ کارت هواداری یا چیزی وارد ورزشگاه میشن.الان تو بازی با سپاهان یه طرفدار استقلال میتونست تو هر کدوم از جایگاه طرفدارا مستقر شه. نکته اینجاست که مثلا یک نفر از مسولان استقلال بیاد به من و شما و 40-50 نفر دیگه ی استقلالی پول بده و بگه برید تو بازی سپاهان در بین تماشاچیان مستقر شید و بر علیه داور فحاشی کنید اونوقت امتیاز از سپاهان کم بشه. حسن زاده با این حرکتش فقط خواسته اینو ثابت کنه که آقا ما هم هستیم. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۹۹ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی different جان حرفت کاملا متین. رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۸۵ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی عزیزان دیدید حق مونو چه جوری خوردن. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۸۵ روز قبل مثل همیشه با میثم موافقم..................................................... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۸۵ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار مثل همیشه با میثم موافقم..................................................... لطف عالی مستدام........... رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۸۴ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار دوست عزیز کسر امتیاز برای هیچ تیم دیگه ای اعمال نمیشه همون جور که. واسه سایپا نشدبدلیل شرطی که من درآوردی بود که قبلا سابقه نداشته.پس طبق قانون حسن زاده تمام تیمهایک بار سهمیه فحش ناموسی به داور وتماشاگران را دارن؟من احساس میکنم استقلال چوب ملوان وخورد چون حسن زاده چند سال درگیر که ملوانو جریمه کنه از اونجای که خودشم شمالیه استقلال هم قاطی ماجرا کرد که ملوانیها تو محلشون بهش نچسبن.این یک طرف قضیه طرف دیگه حاشیه امنی که برای داوری درست کنن که داور هر کاری انجام داد بهش خورده گرفته نشه.وبا این کار ثابت بشه که یک داور بی سواد از یک مجموعه با عزمتی چون استقلال وهواداران بی شمار داخلی وخارجی،با ارزشتر با آبروتر وزحمتکش تراست.وازاین به بعد داور یعنی این!در جواب دوستمون میثم که استادیوم نرفته وعزیزانمون و درک نمیکنه که تو ورزشگاه چی بهشون گذشته هم بگم برادر گرامی عامل تحریک دوستانمون درورزشگاه خود داور بود.دوست من یااستقلال یا لنگیها ،یکی باید قربانی میشد که. ملوان جریمش به چشم نیادوپشت این تیمه محو بشه از اونجایی که لنگیا سردار دارن وکمیته انظباتی از رفتن به اون سمت اجتناب می ورزند(از ترسشون)پس کی بهتر از استقلال که هم پر افتخار ترین تیم ایرانه قهرمان فصل گذشته در آستانه کسب سومین قهرمانی وداشتن سرمربی با این رزومه.اگر غیر از اینه پس چرا گسترش فولاد کسر امتیاز نشد کهبه استقلال و امیرخان رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۸۴ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی (ادامه متن)فحش دادن.دوست من گفتی تماشاگرنما.شما یکبار به ورزشگاه برو واز نزدیک با این دوستان بر خورد داشته باش اون موقعه متوجه میشی که چرا کار به فحش کشیده میشه.بدلیل اینکه هیچ جای اعتراضی وجود نداره.وقتی به این صورت قضاوت میشه به شعوره بیننده توهین میشه ووقتی هم که سوت اتمام بازی زده بشه بخاطر اشتباه داور. امتیازی برگرداننده نخواهد شد وعزیزان داخل ورزشگاه حق خودشونو ضایع شده میبینن و در صدد جبران خسارت بر میانو تنها کار باقی مونده رو انجام میدن(قبلا که بطریی بود با اون استقبال میکردن الان که نمیزارن اجسام پرت شونده ببری ،تنها راه باقی مونده مورد استفاده قرار می گیره).کلمه تماشاگر نما رو مسولین بکار میبرن که در مقابل عموم بگن مورد تایید ما نیست که بعدها آثارش گریبانگیر نشه ولی من به شخصه ازاین کلمه استفاده نمیکنم چون حرص خوردن وغش کردن افرادی رو که بخاطر ناداوری بوده از نزدیک دیدم .همه آدما مثل هم نیستن یکی طاقت میاره چیزی نمیگه یکی طاقتش کمه از تنها سلاحش بهره کافی ودلچسب مورد نظرشو میبره.(من هم مثل همه انسانها که بیرون گود قرار دارم باید این امر رو محکوم کنم وگرنه .....)ولی اونها هستن که تیمو تنها نذاشتنو تو بدترین شرایط تیمو تشویق میکنن.نه من که اینجا بشینموم حرفای خوب خوب بزنمو به به وچه چه بشنوم. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا