تفرقه افکنی بین آبیها کم اطلاع از جانب لنگیا تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » تفرقه افکنی بین آبیها کم اطلاع از جانب لنگیا رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 تفرقه افکنی بین آبیها کم اطلاع از جانب لنگیا توسط رضا محبی ۴۱۰۹ روز قبل طرف صحبتم با اوناییه که خودشونو طرفدار استقلال میدون .که میگن استقلال جباری رو کرد زیدان آسیا؟ برادر یا خواهر گرامی نمی دونم چقدراستقلال و میشناسی .من اینو میدونم استقلال میلیونها میایون خرج کرده ولی جباری ها درست نشدن که هیچ رفتن واسه استقلال شاخ هم شدن بااین همه پولی که خرجشون شده.استقلال اگه واسه مصدومیت مجتبی پول داده وظیفهاش بوده ،که اگه نمیداد لنگیای کثافت مثل احمد رضا عابدزاده که مال استقلال بود مصادرش میکردن که انگار هیچ وقت احمد استقلالی نبوده.این حرفای بچه گونه واز رو عصبانیت هیچی از ارزشهای مجتبی کم نمیکنه .راستی دوست عزیز مون میگه استقلال جای با تعصباست ؟عجب!دوست من استقلالو میشناسی؟منظورت از با تعصب ها نیکبخت؟ امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۹ روز قبل من تا فردا صبح هم حرف بزنم چون از روی علاقه درونی به جباری نظر میدین حرفمو قبول نمیکنید.چون من بر عکس شما آدم مطلقی نیستم.من به اندازه ی مو های سرت تو استادیوم جباریو تشویق کردم.ولی حالا اینو میفهمم که شرایط تغییر کرده.از نظر من بازیکن با تعصب نیکبخت نیست.بلکه یکی مثل برهانیه.قبول کنید که فقط از روی تعصب نظر میدهید.پس سعی کنید همه چیز فوتبالیمون حرفه ای باشه. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا