به نظر شما جواد نکونام محبوبتره یا فرهاد مجیدی؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » به نظر شما جواد نکونام محبوبتره یا فرهاد مجیدی؟ امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 به نظر شما جواد نکونام محبوبتره یا فرهاد مجیدی؟ توسط امید زین آبادی ۴۱۱۳ روز قبل امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۱۳ روز قبل جواد نکونام. چون خیلی خیلی نسبت به استقلال تعصب داره. پریا کریمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط پریا کریمی ۴۱۱۳ روز قبل آها پس اون همه فرهاد فرهاد میکردی چی شد؟؟؟ ها؟ ها؟ امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۱۳ روز قبل الانم من نمیگم فرهاد محبوب نیست. اما جواد به نظر من از فرهادم با تعصب تره. حداقل جواد الکی تیم و رها نمیکنه بره تیم های ع ر ب ی مثل بعضی ها!!!!!!!!!!!!!!!! پریا کریمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط پریا کریمی ۴۱۱۳ روز قبل حالا به نتیجه من رسیدی!! خسته نباشید تبریک میگم امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۱۳ روز قبل آره دیگه باید حرف منطقی رو قبول کرد!!!!!!!!!! سلامت باشید.مرسی پریا کریمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط پریا کریمی ۴۱۱۳ روز قبل بعضیا از رونمیرن!!! امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۱۳ روز قبل منم موافقم که بعضی ها از رو نمیرن!!!!!!!!!!!!! پریا کریمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط پریا کریمی ۴۱۱۳ روز قبل نه بابا تو دیگه خیلی آخرشی...!!!! امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۱۳ روز قبل پریا کریمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط پریا کریمی ۴۱۱۳ روز قبل مردم چه اعتماد به نفسی دارن!!!!!!!!! خوشبحالشون یکمم به ما بدید کنکور داریم بخدا شهرزاد خزایی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۶:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط شهرزاد خزایی ۴۱۱۲ روز قبل صد در صد فرهاد مجیدی پریا کریمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط پریا کریمی ۴۱۱۲ روز قبل یه نگاه به بالای صحفه بندازی میفهمی کی محبوب تره!!! امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۱۲ روز قبل فقط و فقط نکونام. پریا کریمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط پریا کریمی ۴۱۱۲ روز قبل بله فقط و فقط نکونام....!!!! کریم جلالی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط کریم جلالی ۴۱۰۷ روز قبل عزیزان والله فرهاد نظیر نداره--- صد درصد فرهاد کریم جلالی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط کریم جلالی ۴۱۰۷ روز قبل عزیزم شما که ادعا داری باتعصبی شک نکن فرهاد آخرشه امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۰۷ روز قبل نوشته شده توسط: کریم جلالی به قول بچه ها 6 محبوب تر از 7 امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۶ روز قبل کاری ندارم کی با تعصبتره ولی انصافا فرهاد خیلی محبوبتره کریم جلالی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط کریم جلالی ۴۱۰۵ روز قبل دیفرنت دمت گرم. با تعصب بی تعصب فرهاد ok احسان ایسپره جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۴:۵۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسان ایسپره ۴۱۰۳ روز قبل عشق فقط داش فرهاد حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۹۳ روز قبل منکر تعصب نکونام نیستم خیلی هم دوستش دارم تعصب بازیکنی که دوسال نیست تو استقلال بازی میکنه با کاپیتانمون مقایسه می کنی امید جان فرهاد هروقتم رفته اس اس از ترانسفرش پول خوبی به جیب زده نمونش همین پیارسال زهرا استقلالی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا استقلالی ۴۰۹۳ روز قبل جواد عزیزه ولی نه به اندازه فرهاد خان. فرهاد خان سالاره علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۰۹۳ روز قبل نام نکو همیشه از آن فرهاده من فکر می کنم پژمان از نکونامم جلوتره می خوای امتحان کن اما نظر من فرهاده amir ghadami جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط amir ghadami ۴۰۹۳ روز قبل مثلمآ فرهاد محبوبتره علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۰۹۳ روز قبل سلام سفیر جان تو نظرسنجی هر کس نظر خودشو میده به نظر من خیلی بیشتر نکونام خیلی باید تلاش کنه تا جا پای مجیدی بزاره ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۹۲ روز قبل آفرین 21272127 من با شما کاملا موافقم علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۰۹۲ روز قبل از اظهار لطف شما سپاس گذارم دوست عزیز میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۹۰ روز قبل جواد خوبه. ولی فرهاد یه چیز دیگه ست......... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا