اقای قلعه نویی میدانی مقصر این باخت شمایی؟

آواتار حامد حسینی
اقای قلعه نویی میدانی مقصر این باخت شمایی؟
توسط   حامد حسینی   ۵۷۳۸ روز قبل
امیرخان نمیخواد از گذشته درس بگیره همیشه پشت نتایجی قایم میشه که گرفتن اونها وظییفش بوده امیر خان طی این سالها ده ها بار تیمه برنده رو با تعویض اشتباه و اوردن مدافع جای فوروارد از پیروزی محروم کردی. فکر نمیکنم نیاز به مثال باشه.....
امیر خان یا افکار پوسیده خودتو عوض کن یا برو
آواتار جعفر خوشنوا
توسط   جعفر خوشنوا   ۵۷۳۵ روز قبل
با سلام منم کاملا با شما موافقم واقعا از تعویض های اشتباه امیر قلغه نویی کلافه شدم نمیدونم تیمی که تا دقیقه 80 نتیجه گرفته چرا باید دستکاری بشه و بره به لاک دفایی من زنرال را برای این تعویض ها نمیتونم ببخشم
آواتار امیرنعیم نجف زاده
توسط   امیرنعیم نجف زاده   ۵۷۳۵ روز قبل

برای شما متاسفم که درباره اسطوره استقلال و بهترین مربی تاریخ استقلال اینجوری صحبت می کنید سال گذشته که 13 جدول بودیم رو یادت بیار بعد راجع به امیرخان اینطوری صحبت کن تو یا لنگی هستی یا دیوانه هستی که راجع به امیر قلعه نویی اینطوری حرف میزنی برات متاسفم سال پیش و کلاً سالهایی که امیر خان مربی نبود ما یا از پرسپولیس شکست می خوردیم یا به زحمت مساوی میکردیم اینا رو یادت بیاد بعداً حرف بزن بهتره آدم قبل از حرف زدن یکم روش فکر بکنه .البته از نام کاربریت هم معلومه که استقلالی نیستس که می خوای شناخته نشی ........ برات واقعاً از ته دل متاسفم . ...... تو و امسال تو باد شما ها لنگیهای استقلالی نمایید .

آواتار nima karimi
توسط   nima karimi   ۵۷۳۵ روز قبل
نوشته شده توسط: امیرنعیم نجف زاده

البته از نام کاربریت هم معلومه که استقلالی نیستس که می خوای شناخته نشی ....... برات واقعاً از ته دل متاسفم . .....تو و امسال تو باد شما ها لنگیهای استقلالی نمایید .

با سلام به amirnaim

به اطلاع شما می رسونم افراد در ارائه نظرات خود در تالار کاملا آزاد هستند .

اما هیچ کس حق توهین و استحضاء بازیکنان ، مربیان چه خودی و چه رقیبان را ندارد ضمنا به هیچ عهنوان شما حق اهانت به کاربران محترم سایت را ندارید.

این ابن اخطار به شما یک تذکر جدی و اتمام حجت خواهد بود و در صورت تکرار با شما برخورد جدی خواهد شد.

آواتار حامد حسینی
توسط   حامد حسینی   ۵۷۳۳ روز قبل

دوست من اگر یه نگاه به تاپیک معرفی اعضا بزنید معرفی من و دلیل این نام کاربری رو میبینید. من از سر دلسوزی حرف میزنم و شما از سر تعصب. شما تجسم کنید اگه استقلال با این بازیکنان و این مدیریت استثنائی با مربیگری کسی مثل دنیزلی یا یه خارجی خوب پا به میادین میگذاشت چی میشد؟ ضمنا منم قبول دارم امیر خان توو ایران بعد از فیروز کریمی دومین مربی برتره اما افکارت باید بلند باشه با امیر خان پیشرفت در اینده صفره. خواش میکنم در مرد هواداران رقیب از الفاظ زشت استفاد نکنید چون هم اونا هم مهمان سایت ما هستن هم خانم های هوادار استقلال به اینها اضافه کنید فرهنگ غنی ابی دوستان رو.

آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۷۳۲ روز قبل

با سلام

خدمت عزیزانی که خودرو طرفدار استقلال میدونن عرض کنم اگر واقعا طرفدار استقلال هستید پس از انتقاد کردن در مورد یه نفر مربی یا بازیکن نباید نارحت شوید اگه طرفدار قلعه نویی یا فلان بازیکن هستید اونجایی خود داره. برای یه هواداراول  استقلال مهمتر از بازیکن  و کادرشونه پس خواهش میکنم از انتقاد عزیزان نگران نشیم و یکم جنبه داشته باشیم بله برای من هم استقلال از قلعه نویی بالاتر چون اون باید جوابگو من یه هوادار باشه چرا باخت مقابل الاتحاد گردن داور میندازه یادمون باشه قلعه نویی همون کسی است که در سال های پیش باعث شد با کوتاهی در حق استقلال این تیم به جام باشگاه آسیا نره البته از ارزش ها اون کم نمیشه و ماهم دوستش داریم ولی انتقاد مون در مورد بهتر شدن تیم و خودشه اون یکم مغرور شده امیدوارم این مربی با بینش والاتر بهتر تیم رو اداره کنه مهم موفقیت تیمه حالا با هرکی . البته گفتم که امیرخان یکم باید روش و اخلاق  خودشو برای موفقیت خودش وتیم بهتره کن.

آواتار حامد حسینی
توسط   حامد حسینی   ۵۷۳۲ روز قبل

به هواداران فهیمی چون شما افتخار میکنم محمد اقا. تمام نظرات شما نشان از درک بالای شما از فوتبال و تعصب واقعی به استقلاله. اگه همه میفهمیدن ادما میانو میرن و این استقلاله که میمونه موفقیت مال ما بود. دوست دارم دیدگاههای مختلف شما رو محمی جان در جای جای سایت بخونم

آواتار مانا کاشانی نژاد
توسط   مانا کاشانی نژاد   ۵۷۳۱ روز قبل
من با نظر آقا محمد موافقم ولی با این هم موافق نیستم که همش یک نفر را مقصر بدونید چرا همش سر مربی چرا بازیکنان نه؟ من به عنوان یک استقلالی برای آقای قلعه نوعی احترام زیادی قایل هستم ازش هم طرفداری میکنم ولی این که میگید آقای قلعه نوعی باخت را باید به عهده بگیرد را قبول ندارم اون یکی از کسانی است که باید مسئولیت را به عهده بگیره نه اینکه فقط اون به عهده  دار باخت باشه مگه وقتی می بره شما میگید این برد فقط مال قلعه نوعی همه به به و چه چه میکنند که فلان بازیکن دیدی چه کرد با خاطر همینه که استقلال برد چرا الان همون آدما نمی گن چرا همون بازیکن کاری نکرد که استقلال نبازه یا مساوی نکنه. و در دیر ارسال شدن لیست مطمئن باشید تنها قلعه نوعی مقصر نبود . من همیشه ازش طرفداری میکنم ولی همیشه هم میگم یکسری ایراداتش غیر قابل انکار است ولی الان در اون حد بد بازی نکردن که همه بچه ها که تا دیروز کلی ازش تعریف میکردن راجبش قضاوت میکنند خواهشا منصفانه قضاوت کنید . بازم خواهش میکنم یکطرفه به قاضی نرید و عدم موفقیت یک مجموعه را از چشم یک نفر نبینید. دریک مجموعه خیلی عوامل تاثیر گذار در نتیجه گیری اون است.
آواتار محمد خداوردیان
توسط   محمد خداوردیان   ۵۷۲۷ روز قبل
به نظر من اینکه با یک باخت سابقه درخشان یک مربی را زیر سوال برد عملی دور از انصاف و خیر خواهی است و نگاه لحظه ای عکس برداری از نقایص محسوب میشود . به طبع هر انسان موفقی ویا هر ستاره موفقی و یا هر تیم موفقی روزها ناموفق هم خواهد داشت اینکه ان روز ناموفق را به حساب عملکرد ان فرد گذاشت بی انصافیست .خو شبختانه اکثر هوادار استقلال را انسانهای منطقی , بردبار و عمقی نگر تشکیل می دهند (بر خلاف هواداران تیم های دیگر که احساسی , عجولانه و سطحی فکر می کنند وتصمیم میگیرند )
 اگر در استقلال نیز قرار بود به روش دوم فکر شود و تصمیم گیری شود هیچگاه مربیان بزرگی مانند قلعه نوعی مظلومی و.... رشد پیدا نمی کرد و همین طور که می بینید در تیم رقیب از اول فصل 3 مربی عوض کرده و سه چهار برابر تیم استقلال هزینه تیم کرده اند و هنوز امیدواری چندانی ندارند که به سومی جدول هم برسند . من مطمئن هستم که اگر استقلال نتایج بدتری هم بگیرد هواداران همچنان از مربیان خود حمایت کرده چون به هوش و درایت قلعه نوعی وکادر او اعتماد دارند  همین طور که اول فصل بردباری و حمایت کردند ونتیجه ان راهم دیدند. با ارزو موفقیت تیم بزرگ استقلال محمد

آواتار جهانبخش سلیمی
توسط   جهانبخش سلیمی   ۵۷۲۷ روز قبل
من همه استقلالی ها را دوست دارم ولی بعضی از نظرات خیلی عجولانه است و باید یک استقلالی خیلی نکته بین و دقیقتر از این باشد به نظر من باید یک استقلالی تمام عیار، سئوالها و نظراتش را در وقت معین به سایت ارسال نماید تا مایه ناراحتی دیگران نشود و این نظر در آخر فصل زده می شد بهتر بود و ما همه باید تابع یک مدیر و رهبر باشیم و آنها را حمایت کنیم مطمئن باشید با آرامش ما ، بازیکنان و مربیان نیز جواب ما را خواهند داد .  نکته دیگر اینکه فکر نکنید همه ثبت نام کنندگان آب دل باشند پس مواظب باشید .
آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۷۱۷ روز قبل
دوست عزیز 7090810  خیلی تند داری حرکت میکنی یکمی اهسته تر لطفا با دو بخشی که ایجاد کردید دارید ایجاد تفرقه میکنید من هم از این بازیهای تیم وتعویض مربی ناراحتم اما نباید زیاد تند انتقاد کرد باتشکر از شما .رضا
آواتار حامد حسینی
توسط   حامد حسینی   ۵۷۱۴ روز قبل
ممنون از همه شما . چشم کمی اروم تر حرف میزنم و به نظر شما هواداران فهیم احترام میگذارم
آواتار ali deghan
توسط   ali deghan   ۵۷۰۲ روز قبل
امیر چندین دفعه پیروزی رو با مساوی وحتی باخت عوض کرده تیم استقلال نباید در هیچ شرایطی عقب نشینی کنه