ژنرال یا پرویزخان تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » ژنرال یا پرویزخان mahdi gharooni جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ فروردین ۱۳۹۲ ۱۹:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 ژنرال یا پرویزخان توسط mahdi gharooni ۴۲۲۷ روز قبل من خودم ژنرالو انتخاب میکنم ولی پرویزخان هم مربی فوق العاده ای هست حسین هاشمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ فروردین ۱۳۹۲ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین هاشمی ۴۲۲۵ روز قبل محمدرضا ابدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ اسفند ۱۳۹۱ ۱۸:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدرضا ابدی ۴۲۱۸ روز قبل قطعا ژنرال را انتخاب میکنم شک نکنید امیر خان سالاره و استقلال با امیر سالارتره امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۱۳ روز قبل بعد ژنرال بهترین سرمربی ایران پرویزخانه. پریا کریمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط پریا کریمی ۴۱۱۳ روز قبل از ژنرال خوشم میاد چون خیلی سیاستمداره پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا