تیم پر ستاره تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » تیم پر ستاره ابراهیم افشاری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ ۲۳:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 تیم پر ستاره توسط ابراهیم افشاری ۳۱۱۸ روز قبل فکر میکنید با این بازیکنان نامی میشود جام بالای سر برد یا تجربه تلخ تیمهای پر ستاره گریبان تیم را بگیرد ؟؟!! واقعا کار علی منصور خیلی خیلی سخت و بزرگ است !!!نظر شما چیه ؟؟؟ وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۱۱۷ روز قبل کار خیلی سختیه و باید بخدا توکل کرد . گر نگهدار من آنست که من میدانم .... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد . مطمئن باش خدا حافظ استقلاله و مثل همیشه هوای این تیم که در کشورش غریب است را خواهد داشت . .... .... جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۶:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط .... .... ۳۱۱۵ روز قبل امسال هر چهار جامو میبریم بالا ایشالا وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۱۱۴ روز قبل انشااله و بامید خدا البته اگه نفوذیهای داخلیو حاشیه سازا و کسانی که سنگ استقلالو به سینه میزنن ولی از پشت به استقلال خنجر میزنن بزارن که استقلال در آرامش باشه . مااستقلالیها مثل همیشه بخدا توکل میکنیم . حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۴:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۳۱۰۳ روز قبل نوشته شده توسط: وهاب نظری نژاد اقا من 4ساله عضو سایتم اما امروز که خواستم بیام داخل نوشته بود عضویت شما به پایان رسیده چالا باید چیکار کنم؟ سید رضا حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید رضا حسینی ۳۱۰۳ روز قبل بقول دوستمون اگه بادمجون دور قابچینا بزارن برای داش علی و تیم دردسر درست نکنبا توکل بخدا و دعاو حمایت هواداران عزیز امسال همه جام ها مال اس اس عزیزه سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۱۰۱ روز قبل امیدوارم که بشه. سید رضا حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید رضا حسینی ۳۱۰۱ روز قبل با حمایت همه دوستان میشهفقط تورو بخدا بادمجونا رو سر بزنید وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۱۰۱ روز قبل من استقلال و یه تیم پر ستاره نمی بینم . من تیمی می بینم پر از بازیکنان با معرفت و متعصب و با غیرت که می تونن تو زمین آقایی بکنن و حق استقلال و بگیرن . انشااله . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا