اندکی تامل3 تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » اندکی تامل3 وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۳۶۷ روز قبل دانا کمال میجوید و نادان مال . حضرت علی (ع) سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۶۶ روز قبل آدمهای مهربان در مقابل خوبی هایِ یکطرفه شان، هرگز احساس حماقت نمیکنندچون خوب بودن برای آنها عادت شدهآدم های مهربان از سر احتیاجشان مهربان نیستند آنها دنیا را کوچکتر از آن میبینند که بدی کنند...آدمهای مهربان خود انتخاب کرده اند که نبینند نشنوند و به روی خود نیاورند نه اینکه نفهمند...هزاران فریاد پشت سکوت آدمهای مهربان هست سکوتشان را به پای بی عیب بودن خود نگذارید...هرگز به آدمهای مهربان زخم نزنید چون گوشه قلب خدا زخمی میشود... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۶۶ روز قبل رساله توجیه المسائل ایرانیها !!!۱_غیبت… تو روشم میگم.۲_تهمت… همه میگن!۳_دروغ… مصلحتى!۴_رشوه… شیرینى!۵_ظلم… حقشه!۶_مال حرام… پیش سه هزار میلیارد هیچه.۷_ربا… همه میخورن!۸_نگاه به نامحرم… یه نظر حلاله!۹_مجلس حرام… یک شب که هزار شب نمیشه!۱۰_بخل… اگه خدا میخواست بهش میداد!.۱۱_بی حجابی... دلم پاکه... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۶۶ روز قبل این یک قانون است، فکرمان را که عوض کنیم، زندگیمان عوض میشود! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۶۵ روز قبل یک مرد وزن مکمل هم در کنار همآیینه وار هر دو یشان بیقرار هماین زندگی بنا شده بر پایه های عشقبی اعتنا به ثروت و دار و ندار همیک خـــانه محقر و یک قطعه حصیرسرمایه های اصلی شان اعتبار همسالروز ازدواج آسمانی حضرت علی(ع) و حضرت زهرا (س) تبریک و تهنیت باد. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۶۵ روز قبل می نویسم که مرا غیر علی یاری نیستدر دو عالم بجز او سید و سالاری نیستدر دلم غیر تولّای علی کاری نیستدو جهان غیر علی امر دگر جاری نیستمی نویسم که پناهندۀ حیدر هستماوست سلطانم و من شیعه ی حیدر هستم سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۶۴ روز قبل چادری که باشییک وقت هایی بیشتر از زمان های دیگر به چادرت می بالی...همان وقتی که نگاهی را به خودت حس کنی که ازارت می دهد...آن وقتچادرت را محکم تر از قبل در دستانت می فشاریو به خودت نزدیک میکنیو در دلت می گوییخدا را شکر که تو هستی.... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۶۲ روز قبل سیاهی قلبها از زیادی گناهان است و زیادی گناهان از فراموشی مرگ و فراموشی مرگ از زیادی آرزوها و زیادی آرزوها از دوست داشتن دنیا و دوست داشتن دنیا در راس همه خطاهاستخدایا من گمشده دریاى متلاطم روزگارم...و تو بزرگوارى.... تا ابد محتاج یارى تو،رحمت تو،توجه تو،عشق تو،گذشت تو،مهربانی توو در یک کلام محتاج توام.. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۶۲ روز قبل من هیچ دوستی نمیخواهم..نیاز ندارم کسی نوازشم کند..نگرانم شود..دلسوزم باشد..دوستم داشته باشد..به حرفهایم گوش دهد..و هیچوقت تنهایم نگذارد..وقتی همه ی اینها در تو خلاصه شده اند..مرسی از بودنت خـــدایــــم! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۶۲ روز قبل سیب ها را زیبا به تصویر کشیدنداولی را کامل پوست گرفتند،طوریکه زردی اش به سیاهی کشیده شددومی را نصفه نیم پوست گرفتند،وفقط آنجاکه پوست نداشت به سیاهی می نمودسومی را سالم و با پوستی شفاف کنارشان گذاشتند و کوتاه و زیبا نوشتند:پوشیدگی دوامی برای زیبایی استامام علی (ع) صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۶۰ روز قبل خرد و دانش ، ابزار پیراستن ناراستی هاست . حکیم ارد بزرگ صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۶۰ روز قبل شاید دَرد من دلیل خنده کسی شود.اما خنده من هرگز نباید باعث درد کسی شود.(چارلی چاپلین) صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۶۰ روز قبل در این دنیا خود را باکسی مقایسه نکنیددر این صورت به خودتان توهین کرده اید. آلن استرایک صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۶۰ روز قبل الکسان دوما:یکی دیگر از تفاوت های انسان وحیوان در این است کهانسان با تفکر«تحمل» می کند سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۶۰ روز قبل موفق بودن در محیط کار اگر به معنی شکست در خانه باشد ، بی ارزش است . صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۵۹ روز قبل نیرومنــــ ــدتـــ ـرین ساختارهــا ، نرم تـــ ـرین آنهــاســت ، ساختارهــای خشک و سخت ، خیلی زود ، نابود می گردنــــ ــد . حکیم ارد بزرگ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۵۹ روز قبل سبب تمام غفلت ها،غفلت از مرگ است وتخیل ماندن در دنیا(سید علی آقا قاضی) صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۵۸ روز قبل اسراری در این سوی زندگی وجود دارند و اسراری در آن سو. همه جا پُر از اسرار است؛ بهتر آنکه اسرار را پذیرا باشیم و چیزی نپرسیم. کریستین بوبن صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۵۸ روز قبل به باور من، هیچ چیز را نباید نادیده گرفت. کریستین بوبن سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۵۷ روز قبل آنکه انتقام میگیرد یک روز شاد است و آنکه میبخشد یک عمر ... !!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۵۷ روز قبل خداوندااز تو می خواهمنه مثل مختار بعد از واقعه!نه مثل حربن ریاحی میان واقعه!و نه مثل توابین بعد از واقعه!بلکه مثل عباس(ع) در تمام واقعه!مثل مسلم پیشتاز واقعه!در رکاب کسی باشیم که به انتظارش ایستاده ایم.***اللهم عجل لولیک الفرج** سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۵۲ روز قبل آلبرت انیشتین جمله خیلی معروف و جالبی داره که میگه:«من از روزی میترسم که تکنولوژی از تعامل انسانی پیشی بگیرد. چنین روزی، جهان نسلی از احمقها خواهد داشت.» سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۵۲ روز قبل ☝اندکی تأمل....چه زیبا خداوند به پیامبرش گفت..◼{لَعَمرُک انّهم لَفی سَکرَتِهم یَعمهون}◼به ⭐جان تو⭐ سوگند که آنان در مستی خود سرگردان اند. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۵۲ روز قبل تــماشایـی دارد از خـیمه، طـلوع مـاه بـنی هاشم،دلـش روشن، چـهره اش خـندان،سوی مـیـدان مـی شـود عـازم/بـه پـیشانیش نـور سـجده نـمـایـان،دو چـشم بـصیرش دو خـورشید تـابـان،یـلی دست و بـازوی او مـرتـضایی تـو گـویی کـه حـیدر مـیـاید بـه مـیدان . . .السلام علیک یا ماه بنی هاشم (علیه السلام) سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۴۷ روز قبل عاشق اگر می شوید، عاشق رفتار آدم ها نشوید.آدم ها گاهی حالشان خوب است، گاهی بد. رفتارشان متأثر از حالشان است.عاشق افکارشان شوید. افکار حتی در بدترین حال آدم ها هم تغییر نمی کند ... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۴۷ روز قبل عـجیب دلـم تـنـگ مـحـرم شده است! دلـم بـرای هیئت... چـای هیئت... لـباس مـشکی ام... هـوای سنـگین و پـر التـهاب مـحرم.. و صـد الـبته خـدمت اربـاب... تـنگ شده است! الحمدالله الذی جعلنا من الباکین علی الحسین... خـرده مـگیـریـد چـرا مـدام دم از ارباب میزنم دلم به دام عشق حسین افتاده است! سخت دلم تنگ است ای حرم...ای محرم...مــحرم نـزدیـک است . . . سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۴۷ روز قبل یک زمان کوچه ی "بنی هاشم" را! یک زمان بستن راه های "منا" در شلوغی ها!قتل مظلومان! راه بستن تخصص آنهاست....! مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۳۴۷ روز قبل بگذار زیبایی در نگاه تو باشد ، نه در آنچه که می نگری مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۳۴۶ روز قبل گاهی دلت از کسی می گیره که فکر میکردی با تمام آدمهای کنارت فرق داره. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۴۵ روز قبل قدرت فساد نمى آورد ..... !!فقط حقیقت درون انسان را آشکار مى کند سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۴۵ روز قبل قبل از ازدواج هر مردی میگوید حاضراست زندگی اش را به خاطر تو کنار بگذارد اما بعد از ازدواج حتی روزنامه اش راکنار نمیگذارد تا با تو صحبت کند. "هلن رولند " سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۴۱ روز قبل اگر شیعیان مابه اندازه یک لیوان آب تشنه مابودند،ماظهورمی کردیم. (حضرت مهدی-عج-) سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۴۱ روز قبل ♥میدونـــید ضرب المثل "ســرش بره قــولش نمیره" از کجا اومـــده؟♥ . . . . . . . . . . ♠روس دستش "پسرش"رفت ولی "قولش "نـه♠ ♠نیزه ها تا"جــگرش"رفـــت ولی "قولـــش"نـــه♠ ♠این چه خــورشید غریبی ست که با حال نزار♠ ♠پای "نعـش قـمرش"رفــت ولی "قولـش "نـــه♠ ♠شیــرمردی کــه در آن واقعــه"هفــتادو دو"بار♠ ♠دست غم بر"کمــرش"رفت ولی "قولش "نــه♠ ♠هرکجا مینگری"نام حسین است و حســیــن♠ ♠...ای دمش گرم♥سرش رفت ولی قولش نــــــــــه♥....♠ اگه خوشت اومد یه صلوات بفرست•○•○• سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۴۰ روز قبل دختر که باشی باید حواست به درد پای مادرت باشد؛ دختر که باشی ساعت ها برایت مهم می شود تا مبادا پدر قرصش را فراموش کند؛ دختر که باشی می شوی سنگ صبور مادربزرگت؛ دختر که باشی سینه ات می شود صندوقچه ی اسرار برادر… به سلامتی همه ی دخترای سرزمینم سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۳۸ روز قبل اَز بیـטּ دو وآژه یِ اِنسآטּُ اِنسآنیَت ؛ اَوَلی تو ڪوچِـہ ها ُ دُوُمی لآ بِـہ لآیِ ڪِتآبآ سَرگَردونِـہ [!] × سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۳۵ روز قبل گاهــی بایک قطره ،لیـوانی لبریزمیشـود گاهـی بایک کلام ،قلبـی آسوده وآرام میـگیرد گاهـی بایک کلمه ،یک انسان نابود میشـود گاهـی بایک، بی مهری دلـی میشکنـد مواظب بعضی یـک ها باشیـم... درحالـی که ناچیزنـد،همـه چیزند..... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۳۳ روز قبل دختر خانم جوان ! آقا پسر جوان ! بیا اگــر گنـاه می کنیم نگوییم جــوانـی کردم برمی خورد به جـوانـی علــی اکـبــر ... ! السـلام علـیک یـا علـی اکـبـر (ع) ...! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۲۸ روز قبل گفتم ... اگر در کربلا بودم ، تا پای جان برای حسین(ع) تلاش میکردم ! گفت ... یک حسین(ع) زنده داریم ! نامش مهدی(عج) است ! تاحالا برایش چه کرده ای... !؟ سکوت کردم. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۲۳ روز قبل برای هرچیزی چهره ای است وچهره ی دین شما نماز است.مبادا کسی چهره ی دینش راخراب کند. (پیامبراکرم-صل الله علیه وآله وصلم-) صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۲۲ روز قبل آبروی حسین به کهکشان می ارزد ، یک موی حسین بر دو جهان می ارزد ، گفتم که بگو بهشت را قیمت چیست ، گفتا که حسین بیش از آن می ارزد صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۲۲ روز قبل پرسیدم:ازحلال ماه، چراقامتت خم است؟ آهی کشیدوگفت:که ماه محرم است..گفتم: که چیست محرم؟باناله گفت:ماه عزای اشرف اولاد آدم است. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۲۲ روز قبل السلام ای وادی کرببلاالسلام ای سرزمین پر بلاالسلام ای جلوه گاه ذوالمننالسلام ای کشته های بی کفن سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۲۱ روز قبل یادمان باشد به حرمت ناچیزترین لحظه های خوبمان... هنگامی که به بن بست میرسیم وقت جدایی... طبعمان آنقدر بزرگ باشد که همدیگر را به لجن نکشیم! یادمان باشد هر چه بودیم انتخاب هم بودیم!!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۲۱ روز قبل خواهرم.... چادر تو! تلافی غروبی است که در آن روز به زور چادر از سر زنان حرم حسین (ع) کشیدند؛ چادر تو! به بهای شکسته شدن پهلوی مادر ماندگار شد؛ چادر تو! بوی محسن می دهد؛ چادر تو! میراث خون دلهای خیمه نشینان ظهر عاشوراست؛ چادر تو! به همین سادگی انتقام کربلاست.. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۲۱ روز قبل مرحوم شیخ رجبعلی خیاط می فرمود: بطری وقتی پر است و میخواهی خالی اش کنی، خمش میکنی. هر چه خم شود خالی تر میشود، اگر کاملا رو به زمین گرفته شود، سریع تر خالی میشود. دل آدم هم همین طور است، گاهی وقتها پر میشود از غم، از غصه، ... قرآن میگوید: هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها ؛ خم شو و به خاک بیفت. " وَکُن مِّنَ السَّاجِدِین." سجده کن؛ ذکر خدا بگو ; این موجب میشود تو خالی شوی تخلیه شوی، سبک شوی سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۱۷ روز قبل ﺧﻮﺷﻮﻧﺖ ﻋﻠﻴﻪ ﺯﻧﺎﻥ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻳﻚ ﭼﺸﻢ ﻛﺒﻮﺩﻭﺩﻧﺪﺍﻥ ﺷﻜﺴﺘﻪ ﻭ ﺑﻴﻨﻲ ﺧﻮﻧﻲ ﻧﻴﺴﺖ!!! ﺧﺸﻮﻧﺖ ﺍﺿﻄﺮﺍﺑﻴﺴﺖ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺟﺎﻥ ﺯﻥ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻓﻜﺮ ﻣﻴﻜﻨﺪ ﺑﺎﻳﺪ ﻻﻏﺮﺗﺮ ﺑﺎﺷﺪ. ﭼﺎﻕ ﺗﺮ ﺑﺎﺷﺪ. ﺯﻳﺒﺎﺗﺮ ﺑﺎﺷﺪ. ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺗﺮ ﺑﺎﺷﺪ. ﺳﻨﮕﻴﻦ ﺗﺮ ﺑﺎﺷﺪ. ﺧﺎﻧﻪ ﺩﺍﺭ ﺗﺮ ﺑﺎﺷﺪ. ﻋﺎﻗﻞ ﺗﺮ ﺑﺎﺷﺪ ......ﺧﻮﺷﻮﻧﺖ ﺁﻥ ﭼﻴﺰﻳﺴﺖ کﻩ ﺯﻥ ﻧﻴﺴﺖ ﻭ ﻓﻜﺮ ﻣﻲ ﻛﻨﺪ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺎﺷﺪ!!! ﺧﺸﻮﻧﺖ ﺁﻥ ﻧﻘﺎﺑﻴﺴﺖ کﻩ ﺯﻥ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺗﺶ ﻣﻲ ﺯﻧﺪ ﺗﺎ ﺧﻮﺩﺵ ﻧﺒﺎﺷﺪ!!! ﺗﺎ ﺑﺮﺍی ﻣﺮﺩ ﻛﺎﻓﻲ ﺑﺎﺷﺪ.......... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۱۷ روز قبل غیرت فقط این نیست که ناموست را بپوشانی که دیگران نبینند.. ناموس دیگران را نگاه نکردن هم از غیرت است، حتی اگر پوشیده هم نباشند... تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ صفحه ۷ از ۷ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا