شاااااااااد باشیم.....شااااااد بمونیم.... تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » شاااااااااد باشیم.....شااااااد بمونیم.... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۶۸ روز قبل مکالمه دو دختر باهم : دختر اولی:من دیگه اونو فراموشش کردم دیگه بهش فکر نمیکنم دختر دومی :خوبه،آب میخوری؟ دختر اولی باگریه :اونم آب میخورد!! :-D سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۶۸ روز قبل از وقتی 3G و WiFi اومد تو این مملکت برکت از باتری ها رفت سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۶۸ روز قبل رفته واسه خر و سگ و شتر و قاطر کشتی ساخته...بعد برا من یه دوچرخه نمیخره :/ پسر نوح در حال درد و دل کردن با بدان سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۶۷ روز قبل یکى از خانوم هاى فامیلمون اصن پسر نداره هروقت منو میبنه میگه :به به عروس خوشگلم... , , , , , , نمیدونم فازش چیه؟! فک کنم میخواد منو شکنجه روحى بده عوضی shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۳۶۶ روز قبل تنهایی ام رادوست دارم چون...........چون ناموسن چاره دیگه ای ندارم shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۳۶۶ روز قبل اقا من بی تربیت که نیستم!!! تربیت دارم...........ولی ازش استفاده نمیکنم ^_^ تموم میشهمیفهمی،تموم میشه shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۳۶۶ روز قبل همیشه برام سوال بود چرا وقتی فاتحه می خونن انگشتشونو میزنن روسنگ قبرالان فهمیدم این کار برای لایک کردن روح اون مرحومه shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۳۶۶ روز قبل رفتم مغازه سیگار بگیرمگفتم آقا یه بسته وینستون بدهفروشنده :لایت باشه؟یهو یکی از پشت سرم گفت آره لایت باشه بچم گلوش اذیت نشهبرگشتم دیدم بابام پشت سرمهمراسم تشیع باقیمانده پیکر اینجانب فرداراس ساعت 9 از جلوی تالار وحدت... shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۳۶۶ روز قبل ترجیح میدم مجرد باشمو به ازدواج فکر کنمتا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فکر کنم........اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کار داشت نیومد سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۶۶ روز قبل یکی از فانتزیام اینه که وقتی از روی آتیش میپرم کباب نشم،،،،،،،،،آخه جیگر طاقت حرارت نداره ^0^ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۶۶ روز قبل دغدغه امروزی من این رستوران دارایی هستن که کبابو دفن می کنن زیر برنج :// به زور بیل و کلنگ باید بیاریشون بیرون :( سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۶۵ روز قبل آقا کسی خودکار داره؟؟؟؟این فرشته سمت راست من هست...خودکارش تموم شد باز ✌️از بس من کارای نیک میکنم سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۶۵ روز قبل هر هواپیمایی که رد میشه فکر میکنم امیتا باچانه حمله کرده :- شوخی که نیست تیم ملیشون رو بردیم :-))) سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۶۵ روز قبل یه جورى درباره ى لو رفتن اطلاعات گوشى همراه از طریق شبکه هاى مجازى توسط ناسا و اسرائیل حرف میزننانگار مردم ما تو گوشیاشون دستورالعمل اختراع زیردریایی، نقشهء حمله ى نظامى رو ذخیره کردن .......یه سرى فیلم خاک بر سری و جک و عکس سلفى دیگهاین لو رفتن یا نرفتنش فرقى نمیکنه که D: :))والاااا سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۶۵ روز قبل ببین اسگلاگه کم میام نت واسه اینه که ...........دارم کتابامو جلد میکنم ههجلد باب اسفنجی بیخی جلد فقط سیندرلا صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۶۰ روز قبل فقط یه ایرانی میتونه شامپو رو تو یه هفته تموم کنهو تهش رو با آب قاطی کنه و یک ماه بیشتر استفاده کنه ! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۶۰ روز قبل اصن روى بسته هاى چیپس و پفک و پاستیل باید درشت قید کننمخصوص یک نفر صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۶۰ روز قبل دو شکارچی با هم صحبت می کردند!اولی پرسید: اگر خرسی به تو حمله کند، چه می کنی؟دومی: با تفنگ شکارش می کنم.اولی: اگر تفنگ نداشته باشی چه؟دومی: می روم بالای درخت.اولی: اگر آنجا درخت نباشد چی؟دومی: خب، پشت یک صخره پنهان می شوم.اولی: اگر صخره نبود چه؟دومی: توی گودالی دراز می کشم.اولی: اگر گودال هم نبود؟در این موقع شکارچی دوم عصبانی شد و گفت: داداش بگو ببینم، تو طرفدار منی یا خرسه؟؟؟. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۶۰ روز قبل معیار های یک تخت خواب ایده آل از نگاه یک جوان ایرانی : پریز برق در سمت راستپتوی سوراخ دار (طوریکه نه پشه بیاد توش نه گرممون بشه)یک فریزر در کنار تخت(برای اینکه یه بالشت بزاری توش نصفه شب بالشت رو تعویض کنی)یک پنجره کوچیک کنار تخت(برای اینکه زمستونا پنجره رو باز کنی و باد سرد بیاد ولی تو هنوز پتو داشته باشی) من که اشک تو چشام جمع شده صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۵۹ روز قبل غروب ۳۱ شهریور چی میگه ؟...... .من دیگه حرفی ندارم. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۵۸ روز قبل دقت کردین همه چیزای بزرگ رو با پیشوند خر مشخص میکننمثلا میگن خرپول، خرخون، خرمخ، خرکاراما نمیفهمم چرا وقتی به صندوق میرسن واسه صندوق بزرگ میگن گاو صندوقچرا نمیگن خرصندوق !؟اعصاب آدمو خورد میکنن دیگه!!!!!!!!!!!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۵۷ روز قبل وقتی یکی جملش رو با البته حرف شما متینه شروع میکنهمنتظر یه اماّ ی بعدش باشیـن :که قراره در فاضلاب رو سرتون وا کنه :دیدم که میگما:/ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۴۷ روز قبل اعتراف میکنم ...........نه ولم کنید نمیخوام اعتراف کنم میخوام زیر شکنجه بمیرم مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۳۴۶ روز قبل پسره تو خواستگاری از دختره می پرسه اسم شما چیه ، دختره میگه اسم من توی تمام باغچه ها هستش. پسره میگه آهان فهمیدم اسم شما شلنگه. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۴۵ روز قبل اگه گفتی ایرانیا تو اوج گرما چی میخورن؟؟؟آببستنیهیچکدوم چایی میخورن اونم چندتااااا سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۳۸ روز قبل سلام خرشانس . . . . . ببخشیـــد با همسر آیندم بودم شما به کارت برس!!! :) سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۳۷ روز قبل نه هرجور حساب میکنم میبینم . . . . خیلی بچه باحالیم ^__^ بدون من اینجا سوت و کوره وژدانن چی نذر کردید ک من اومدم؟؟ تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ صفحه ۸ از ۸ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا