شاااااااااد باشیم.....شااااااد بمونیم.... تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » شاااااااااد باشیم.....شااااااد بمونیم.... صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۸۵ روز قبل از یه بچه میپرسن دو دو تامیگه چهارتامیپرسن چهار جهارتامیگه پرسپولیستا!!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۸۵ روز قبل دقت کردینطرف میاد میگه فلان اهنگ رو گوش دادیمیگی نهمیگه وااااااااااااااای ، خیلی توپهبعد که آهنگ رو میذاره که گوش بدینیه جور نگات میکنه انگار خودش این آهنگ رو ساخته یا خونده !!!!!!!!!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۸۵ روز قبل خبر خوش ﺑﺮﺍﯼ ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﻴﺴﯽ ﻫﺎ . . . . . . . . . . . . ﺣﺘﯽ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺑﺎﺧﺖ ﻭ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻧﮕﺮﻓﺘﻦ ﺩﺭ ﻣﺴﺎﺑﻘﺎﺕ ﺁﯾﻨﺪﻩ، ﺟﺎﯾﮕﺎﻩ ﻓﻌﻠﯽ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﺧﻮﺍهید ﻧﻤﻮﺩ ﻭ ﺭﺗﺒﻪ ﯼ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺗﺮﯼ ﺩﺭ ﺟﺪﻭﻝ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﺑﺘﻮﺍﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺑﻮﺩ...!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۸۵ روز قبل داشتم جدول حل میکردم به بابام میگم: واحد پول بوسنی چیه؟ میگه: نمیدونم میگم: مخترع کشتی بخار کیه؟ میگه : نمیدونم از اونور مامانم میگه: بس کن بچه اینقد باباتو اذیت نکن بابام میگه: ولش کن زن بزار سوال کنه معلوماتش بره بالا :| سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۸۵ روز قبل چند روز دیگه وارد روزهاى یوم القاطى مى شویم. O_o . . . . . . . . . . . یوم القاطى یعنى: اگه کولر رو روشن کنى یخ مى زنى و اگه خاموشش کنى مى پزى!!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۸۵ روز قبل سکوتت را ندانستم نگاهم را نفهمیدی نگفتم گفتنی هارو تو هم هرگز نپرسیدی کلا ما دوتا بیشعوریم که خوردیم به پست هم :) صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۸۴ روز قبل سرعت اینترنت اینقد پایینه کهاگه الان شخصاً پیاده برم از رییس گوگل سوال کنمزودتر به نتیجه میرسم تا سرچ کنم ! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۸۴ روز قبل ﮔﻮﺷﯿﻤﻮ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺭﻭ ﺣﺎﻟﺖ ﭘﺮﻭﺍﺯ . . .ﺍﺯ ﻃﺒﻘﻪ ۱۲ ﺍﻡ ﭘﺮﺗﺶ ﮐﺮﺩﻡ ﺗﻮ ﻫﻮﺍ . . .زمین ﺧﻮﺭﺩﻭ ﺧﺎﮐﺸﯿﺮ ﺷﺪ !ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺍﯾﻦ ﭼﻪ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﺍﯾﻪ !ﮐﺎﺭ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ که . . . صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۸۴ روز قبل مورد داشتیم طرف موقع سرخ کردن سیب زمینی حتی یه دونه شم نخورده “برگرفته از کتاب پنگوئن ها پرواز می کنند” صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۸۴ روز قبل حسی که برای زنگ ورزش به خصوص تو دبستان داشتمحتی برم لالیگا ام به دست نمیاد !اصن شب قبلش خوابم نمیبرد صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۸۴ روز قبل تیم ملى سه حالت داره :برد مقتدرانهمساوى ارزشمندباختِ چیزى از ارزشها کم نمی کنه!!!!!!!!!!!!!!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۸۴ روز قبل دارم از خودم سلفی میگیرم مامانم میگه :بس کن انقد عکس میگیری که چی بشه؟ میگم :مامان جونم شاید این آخرین عکسم باشه وبشه عکس اعلامیم و بنری که قراره سر محل برام بزنین. میگه:خب پس صبر کن برم یه مقنعه برات بیارم زشته اینجوری مردم میبینن هیچی دیگه الان داره دنبال مقنعه میگرده.. ینی مهرمادری به این میگنااا صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۸۳ روز قبل ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ :ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۸۳ روز قبل سخنگوی شهرداری تهران اعلام نمود: هیچ گونه مجوزی برای تیم پرسپولیس جهت گود برداری در ته جدول لیگ صادر نشده است. ودر صورتی که پرسپولیسی ها بیش از این پایین بروند به جرم گود برداری غیر مجاز تحت پیگرد قانونی قرار می گیرند. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۸۳ روز قبل دهه شصتیا از بچگی با غصه بزرگ شدن!!! . . پسر شجاع مادر نداشت! دختری به نام نل دنبال مادرش میگشت! هاچ زنبور عسل مادرشو پیدا نمیکرد! مادر کزت از پیشش رفته بود! سگارو مادر نداشت! کنا تو سریندیپیتی گم شده بود،غصه مادرشو میخورد! پرین دنبال مادرش بود! حنا دختری در مزرعه،مادرش نبود! . . . . خداییش هر چی کارتون بی پدر مادر بود برای دهه شصتیا میذاشتن سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۸۲ روز قبل جای خالی تو را هیچ پر نمی کند نه باران نه ساحل آرام دریا نه صدای گیتار نه نوای خوش باد فقط و فقط... . . . . . . . . . . . . . . . . این لواشک جدیدایی که سوپری محله اورده. اونا راحت جاتو پر میکنه...ئبرو خیالت راحت سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۸۲ روز قبل ﻧﺸﺪ ﻣﻦ ﺑﻪ ﯾﮑﯽ ﺑﮕﻢ ﺩﯾﺸﺐ ﺩﻭ ﺳﺎﻋﺖ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻡ ﻧﮕﻪ ﺑﺎﺑﺎ ﺗﻮ ﮐﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﻣﻦ ﯾﻪ ﺭﺑﻊ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻡ!!!! . . . . ﯾﻌﻨﯽ ﺗﻮ ﻫﺮ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﺍﯼ ﺗﺎ ﺛﺎﺑﺖ ﻧﮑﻨﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺑﺪﺑﺨﺖ ﺗﺮﻥ ﻭﻟﺖ ﻧﻤﯿﮑﻨﻦ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۸۰ روز قبل اگه دیدی تو یخچال چند تا چیز کنار هم مرتب شدن مطمئن باش ی چیز خوشمزه پشتشون قایم شدم دیدم که میگما سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۸۰ روز قبل بعضیا همچین میگن ماچال لپ داریم که انگار چاه نفت دارن :| حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه . . . چطوری فلج :| سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۸۰ روز قبل سلام دوستان: ﻣﺘﺎﺳﻔﺎنه ﺻﺎﺣﺐ ﺍﯾﻦ پروفایل ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﻣﺎ ﺭﻓﺖ.... ﻣﻦ دوستش ﻫﺴﺘﻢ این پست رو واسه شما میزارم. کسی که روحیه شادش همیشه نمایان بود ﺣﺪﻭﺩ ۵ دقیقه ﭘﻴﺶ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻳﻪ ﺗﺼﺎﺩﻑ خیلی ﺑﺪ ﻛﻪ ﻧﺰﺩیک ﺧﻮﻧﺸﻮﻥ ﺷﺪ از بین ما رفت... . . . . . . . . ﺭﻓﺖ ببینه چی شده الان میاد...^_^ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۸۰ روز قبل تو ماشین نشستم دارم میرم سمت تهران راننده یه سی دی گلچین از حبیب وهایده وداریوش تا ارش و لینکین پارک ومایکل گذاشته... حبیب شروع کرد به خوندن..سرعت70کیلومتر!! رفت رو ارش...سرعت125 کیلومتر!! هایده خدا بیامرز شروع شد...سرعت45کیلومتر!! لینکین پارک که شروع شد یهو یه بکس وباد کرد،دل و رودم پیچیده شد به هم...سرعت140 کیلومتر!! داریوش که شروع شد..دیدم راننده ماشین روکنار جاده نگه داشت! یه سیگار روشن کرد وشروع کرد به کشیدن و رفت تو فکر. بهش گفتم اقا اتفاقی افتاده؟گفت صدا رو داری جون داداش؟ داریوش حیف شد به خدا.. منم نمیدونستم چی بگم...اهنگ تموم شد... الان مایکل داره پخش میشه..سرعت240کیلومتر!!پلیس نامحسوس دنبالمونه!هلیکوپترم از بالا گردوخاک میکنه!! دوستم تماس گرفته میگه: شبکه 3پخش زنده دارن نشونمون میدن!! خدا خودش به خیر بگذرونه.. فقط امیدوارم اهنگ بعدی شهرام شب پره نباشه :)) صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۸۰ روز قبل دیروز رفتم مغازه گفتم شیر کاکائو چنده؟گفت 1800تومن بعد من یهو یادم اومد اخعععه من که عاشق آب معددنی بودم. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۷۹ روز قبل دقت کردید این آینه بوتیکا چه خوشگل نشون، میده لباس میپوشی نگاه می کنی میکنی میگی به به لباسه چه بهم میاد میای خونه امتحان می کنی میبینی شبیه میمون سرطانی شدی کثافطا دست به یکی کردن :-( سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۷۹ روز قبل آقا یه سوال بد جوری ذهنمو درگیر کرده مگه ما وقتی میریم حموم تمیز نمیشیم؟؟!؟؟ . . . پس چرا حوله بعد از یه مدت کثیف میشه ! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۷۹ روز قبل اصلا شبکه چهار یجوریه که... . . . . . . انگار زیر دست نامادری بزرگ شده!!! طفلکی :( سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۷۹ روز قبل آغو . . . شمام وختی میرید حموم شامپو میشه میکروفون و جارو حمومم میش گیتارتون .... یا ن فقط من اینجوریم ؟؟ لامصب رقص آبم ک هس صدام ک هی اکو میش ادم فک میکنه انبوهی از جمعیت اومدن کنسرتت . . . . بااین توصیف . . . ینی شما فک میکنید امیدی بم هس ؟؟ . . . بیچاره همسادمون ی زوج جوونن هر وقت میبینمشون ی پیری خاصی تو چشاشونه صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۷۸ روز قبل تقلب چیستیک سری اعمال ننگین در صورت با عرضه بودن واین کاره بودن شخص امتحان دهنده آخر عاقبت خوش وخرمی دارد.نوعی هلو برو تو گلو!!!!!!!!!!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۷۸ روز قبل یه مرحله ای بالاتر از روشنفکری هست!...اونم اینه که کتاب نخری تا درخت های کمتری قطع بشن!ایرانیها الان تو این مرحله هستن!!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۷۸ روز قبل +98 چیست؟؟؟ . . . . . . . . کد ایرانه دیگه.... میخواستی چی باشه؟؟!! اونی که تو دنبالشی +18 خجالت بکش خاک توسرت صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۷۷ روز قبل ﺑﺮ ﻋﮑﺲ ﻓﻠﺶ ﻣﻤﻮﺭﯼ ﻫﺎ ﮐﻪ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺭﻭﺯ ﮐﻮﭼﮑﺘﺮ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﭘﺮﻇﺮﻓﯿﺖ ﺗﺮﺑﻌﻀﯽ ﺁﺩﻡ ﻫﺎ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺭﻭﺯ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮ ﻣﯽ ﺷﻦ ﻭ . . .ﺑﯽ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺗﺮ . . .ﺍﺣﻤﻖ ﺗﺮ . .ﺑﯽ ﺷﻌﻮﺭﺗﺮ …ﻧﻔﻬﻢ ﺗﺮ …ﺍﻻﻍ ﺗﺮ..ﻧﻪ ﯾﻪ ﺩﻗﻪ ﻭﻟﻢ ﮐﻦ ﺣﺎﻟﯿﺶ ﮐﻨﻢ ﺑﺎ ﮐﯽ ﻃﺮﻓﻪ !! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۷۷ روز قبل با کی بودی ؟؟؟؟؟” چیست؟جمله ای که برای ترساندن شخص مقابل در دعواها گفته میشودکه در نهایت با جمله ی “اصلا با تو بودم” پاسخ داده میشودو هیچ ارزش دیگری ندارد. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۷۷ روز قبل آقا اینایی که میگن مثل سگ دروغ میگهآخه مگه سگ دروغ میگه؟اصلا مگه سگ حرف هم میزنه؟چرا آخه مث سگ دروغ میگید ؟؟ صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۷۷ روز قبل دو تا یارو داشتن تو یه ماشین بمب کار میذاشتن یکیشون به اون یکی میگه: اگه این بمب الان منفجر شه چی کار کنیم؟ اون یکی میگه نگران نباش من یکی دیگه دارم. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۷۷ روز قبل رفتم شلوار جین بخرم، اولی رو پرو کردم یه کم تنگ بود.فروشنده گفت: یه دوبار بپوشی جا باز میکنه!دومی رو پوشیدم یه کم گشاد بود. فروشنده گفت:چیزی نیست یه دو بار آب بخوره تنگ میشهلامصبا شلوارم هوشمند کردن! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۷۷ روز قبل رفته بودیم یه جایی یه آقایی داشت جنسشو تبلیغ می کرد!!! آخرش گفت : مادر زنم صد سال دیگه عمر کنه اگر دروغ بگم 0_o شاید حدود ده بیست نفر جمع شدن :ا منم یاد گرفتم باید چیزایی واسه تبلیغ بگی که مردم بدونن بزرگترین دردته :) سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۷۷ روز قبل تفاوت شاعر زرنگ و تنبل زرنگ: به دنبالت میام هرجا که باشی تنبل: سر راهت نشینم تا بیایی :) سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۷۷ روز قبل هر وقت تو مدرسه عربی داشتیم روزی صد هزار بار خدا رو شکر میکردم که خدا پیغمبرشو تو چین نازل نکرد سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۷۶ روز قبل میدونید چرا سوسکا وقتی میرن مدرسه کفش نمی پوشن ؟ . . . . . . . . . . . . با این قدت اومدی ببینی چرا سوسکا وقتی میرن مدرسه کفش نمی پوشن !!!!؟؟؟؟ سوسک مدرسه میره ؟ سوسک کفش می پوشه ؟ مگه بقیه ی وقتا می پوشه که موقع مدرسه نپوشه ؟ خجالت بکش .... یکم فسفر بخور مغزت باز شه .... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۷۶ روز قبل فیفا نامه زده در صورتیکه پرسپولیس تا ٢ هفته دیگه پول ممد دوتال رو نده امتیاز کم می کنن . . . . . پرسپولیسم نامه زده ما که امتیاز نداریم شما کم کنین سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۷۵ روز قبل اگر سهراب سپهری در زمان ما دانشجو بود..... اهل دانشگاهم رشته ام علافیست جیبهایم خالیست پدری دارم ...... حسرتش یک شب خواب! دوستانی همه از دم ناباب و خدایی که مرا کرده جواب اهل دانشگاهم قبله ام استاد است جانمازم نمره! خوب میفهمم سهم آینده من بیکاریست من نمیدانم که چرا میگویند مرد تاجر خوب است و مهندس بیکار و چرا در وسط سفره ما مدرک نیست چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید باید از مردم دانا ترسید! باید از قیمت دانش نالید! وبه آنها فهماند که من اینجا فهم را فهمیدم من به گور پدر علم و هنر خندیدم... صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۷۰ روز قبل دماغ ایرانی در حال انقراض استلطفا در حفظ این سرمایه ملی و الهی بکوشیم :| صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۷۰ روز قبل اینکه توی این تبلیغه میگه آیفون سیکس اصل تنها با 225 هزار تومن یه طرف، اینکه میگهبا خریدنش یک دستگاه گلگسی s6 هم هدیه بگیرید خیلی ظلمه !! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۷۰ روز قبل طرف دندونش درد می کرده میره دکتر میگه:همه رو بکش بجز اونی که درد می کنه !دکتر میگه چرا ؟میگه: بذار مثل سگ تنها بمونه !!!!!!!!!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۷۰ روز قبل یارو میره رستوران میگه: جوجه دارین ؟گارسون : آرهمیگه :دونش بدین نمیره صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۷۰ روز قبل احتیاط کنیدخاکی بودن آسفالت شدن را در پی دارد!!!!!!!!!!!!!!!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۶۶ روز قبل رفتم ساعت سازی به یارو می گم ساعتم کار نمی کنه، میپرسه یعنی درستش کنم؟پ نه پ باهاش صحبت کن سر عقل بیاد بره سر کار!!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۶۶ روز قبل عشقی ترین اس ام اسیه بنده خدایی : عزیزم بیا با قایق عشق با هم پرواز کنیم پیتیکو ! پیتیکو ! پیتیکو !!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۶۶ روز قبل تا حالا فکر کردی چقدر برای من ارزش داری ؟دویست هزار تومن ! قیمت گوشیت همین حدوداست دیگه!!؟ صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۶۶ روز قبل غضنفر و دوستاش کارخانه سفیدآب میزنن ، برای فروش بیشتر وسطش مغز گردو میذارن !! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۶۶ روز قبل دوستم میگه یه چیز خنده دار! دندونم افتاد!اونیکی دوستم میگه :اوا. لق بود؟میگم :پ ن پ. میخواسته خودکشی کنه خودشو از اون بالا انداخته پایین...لامصب اولین باری بود یه پ ن پ باحال گفتم!!!!!!!!!!!!!!!! تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ صفحه ۷ از ۸ ۸ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا