شاااااااااد باشیم.....شااااااد بمونیم.... تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » شاااااااااد باشیم.....شااااااد بمونیم.... صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۹۸ روز قبل ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻩ ﺑﻪ ﺗﻌﻤﻴﺮﮐﺎﺭ ﮐﻮﻟﺮ ﻣﻴﮕﻪﺁﻗﺎ ﮐﻮﻟﺮﻣﻮﻥ ﺧﺮﺍﺏ ﺷﺪﻩ میاین ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻌﻤﻴﺮ؟ﺗﻌﻤﻴﺮﮐﺎﺭ : ﺧﺎﻧﻢ ﮐﻮﻟﺮﺗﻮﻥ ﺁبیه؟ﺩﺧﺘﺮ : ﻓﻘﻂ ﺩﻭﺭﺵ ﺁﺑﻴﻪ ﻭﺳﻄﺶ ﺳﻔﻴﺪﻩ !!ﺧﺪﺍﻳﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺍﻳﻨﻮ ﺑﺬﺍﺭ ﺗﻮ ﺍﻭﻟﻮﻳﺖ !!!!!!!!!!!!!!!!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۹۸ روز قبل دیگه چیزی به ذهنم نمیاد........خودتون بخندید!یه صلوات هم ختم کنید. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۹۸ روز قبل ای تو روووووووووووحه اون جوابای دندون شکنی که دقیقا 2دقیقه بعد دعوا یادت میاد :/ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۹۸ روز قبل به دوستم میگم میخوام پنل اس ام اس بخرم! میگه تو اتاقت جا میشه اونوقت؟ :|||||| اون وقت این رتبه ی کنکورش از من بیشتر شده! سم خوب سراغ داشتین بگید! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۹۸ روز قبل هدف از بوجود آمدن شبکه های اجتماعی در خارج این بود که هرکس با دوستان و خانواده خود ارتباط برقرار کنه اما در ایران هیچ چیز وحشتناک تر از این نیست که یک فامیل ادت کنه حتی حدیث داریم در این رابطه:خواهی نشوی رسوا آشنا دیدی بلاک کن :))) سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۹۸ روز قبل بیماری چشمی داریم به اسم "رتی نوزیس پیگمن تاریا". قشنگ معلومه دکتری که کشفش کرده خودش کور بوده مشتاش رو کوبیده به کیبورد فقط. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۹۸ روز قبل طرف سوار اسب شده عکسش رو فیس بوک گذاشته بعد زیرش نوشته اون بالاییه منم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۹۸ روز قبل درگیری های ذهنیم کم کم دارهمسلحانه میشه!!!!!!!!!!!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۹۸ روز قبل رفتم کتابخونه گفتم از سعدی چی دارینیارو برگشته میگه : کتابشو میخواین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گفتم : پ ن پ انگشتری لباسی کفشی اگه مونده میخوام!!!!!!!!!!!!!!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۹۷ روز قبل آقا ما یه روز داشتیم واسه داداش دوستمون که ۳ سالشه شکلک در میاوردیم یهو دیدم داره سرشو تکون میدهنوچ نوچ هم میکنهترسیدم بره زنگ بزنه تیمارستان بیان مارو ببرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۹۷ روز قبل یارو میره مزرعه ای میخره ۲ سانتی متر در ۸ کیلومتر!!!!!!!میگن این چه زمینیه؟؟؟؟ چی میخوای بکاری؟؟؟؟میگه به امید خدا ماکارونیاصن یه وعضیه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۹۷ روز قبل یه نفر دندونش درد میکنه میره دندونپزشکی, میگه همه دندونامو بکش جز دندون خرابم, دکتره میگه چرا؟میگه بزار مث سگ تنها بمونه!!!!!!!!!!!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۹۷ روز قبل بچها من دیگه رفتنی شدم:)) . . . ساعتمو به وقت نیویورک تنظیم کردم . فقط مونده برم ویزا بگیرم بلیط بخرم پول جمع کنم برم امریکا :/ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۹۷ روز قبل به خاطر عدم پرداخت مهریه افتاد زندان.. . . . . اونجا مجبور بود هر روز دستشویی بشوره… . . کلا نظافت اون بند با هاش بود.. اونجا بود که با خودش فکر کرد . اگر تو خونه همین کارا رو میکرد خب هیچوقت مهرشو نمیذاشت اجرا…. . نخند پاشو دستشویی رو بشور مرررررددد صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۹۷ روز قبل تا حالا دقت کردین وقتی میرین تو حراجی همه ی قیمت ها پایینه جز اونی که شما انتخاب می کنید.اصن یه وضیه ها!!!!!!!!!!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۹۷ روز قبل آیا از وضعیت زندگی خود ناراضی هستید ؟ آیا از قیافه وتیپ و ظاهر خود رنج میبرید ؟ آیا نمیتوانید ریخت خود را در آینه ببینید !؟ . . . . . . . . . . . پس ببین ما چی میکشیم دوست عزیز !! محبت کن روتو کن اونور خدا خیرت بده سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۹۷ روز قبل دختره سیزده سالشه استاتوس گذاشته خیلی سخته عشقت دستاش تو دست یکی دیگس من سیزده سالم بود پشت کمدو به امید پیدا کردن سرزمین عجایب برسی میکردم؟؟ والا این دهه 80و90 بااین افکارشون سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۹۷ روز قبل تا حالا دقت کردین مارک زاکربرگ موسس فیس بوک چقدر از مادرهای ایرانی فحش می خوره؟ :)))) صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۹۶ روز قبل میری آدامس اوربیت بخری، بقاله به جای بقیه پول، بهت آدامس شیک میده!!!!!!!!!!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۹۶ روز قبل یه زمانی آرزوم این بود:پادشاه بشم ، به نوکرام بگم واسم تخمه بشکونن ، من بخورمتا اینکه مزمز با هزار تومن اومد گند زد تو آرزوم ! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۹۶ روز قبل تبلیغات در پاکستان :کلاس کجا ثبت نام کنم ؟( منفجران فجیر )کجا ؟( منفجران فجیر )چی ؟( منفجران فجیر )تلفن : انفجار ۲ تا بمب !!!!!!!!!!!!!!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۹۶ روز قبل ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺍﻭﻟﻮﯾﺘﺘﻮﻥ ﻭﺍﺳﻪ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻣﻮﺯ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﺯﯾﻪ ﮐﻪ ﺑﻬﺶ ﻣﺎﺭﮎ ﭼﺴﺒﯿﺪﻩ ؟یا من فقط با خودم ۰-۳ جلواَم ؟ صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۹۶ روز قبل اید روی بسته های خوراکی، جای اینکه بنویسن“از اینجا باز شود”بنویسن : ” اگه تونستی از اینجا باز کن ! ” :| سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۹۶ روز قبل آخه این چه وضعشه ؟ شلوار پاره مُده لباس پاره مده پیرهن پاره مده اون وقت من این همه جوراب پاره دارم مد نیست دوستان بیایید با دست به دست هم دهیم به مهر جوراب پاره را کنیم مد مهر ! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۹۶ روز قبل دانشجویی بدونه بسم الله شروع به غذا خوردن میکنه شیطان باهاش هم سفره میشه یک ماه میگذره . . . . شیطان به دانشجو میگه جان مادرت یا یه بسم الله بگو یا امشبو دیگه املت نزن!!!!!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۹۶ روز قبل یارو واسه پسرش میره خواستگاری،میگن آقا داماد چیکارن؟! میگه:دیپلماته از وقتی دیپلم گرفته،مات مونده چیکار کنه! o-0 خخخخخخ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۹۶ روز قبل یه بازی جدید کشف کردم . . . من شماره حساب میدم بعد هرکی پول نریزه میبازه سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۹۶ روز قبل لنت ترمزهای ماشینم تموم شده، هوار تومن پولشه... . . . . . تصمیم گرفتم از این به بعد موقع ترمز گرفتن درو باز کنم پامو بکشم زمین تا ماشین وایسته! :| والا صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۹۶ روز قبل شبا ۹۹ درصد مغزم موافقه بخابماما اون یک درصد باقیمونده میگه بیا در مورد اینکه چرا پنگوئنا زانو ندارن فکر کن ! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۹۶ روز قبل دقت کردین: ما به بانک اعتماد میکنیم و پولامونو میذاریم اونجا،،، ولی بانک به ما اعتماد نداره،،، حتی خودکارها رو هم زنجیر کرده!!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۹۶ روز قبل یارو داشته دعا میکرده میگه:خدایا مرا نیامرز!!! میگن: این چه جور دعاییه؟؟؟ میگه: زر نزن دارم شکست نفسی میکنم!!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۹۶ روز قبل با دوستامون رفتیم استخر،،، غریق نجاته میپرسه: میخواین شنا کنین؟؟؟ پ ن پ ما املاح معدنی ایم،،، اومدیم تو آب حل شیم!!!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۹۵ روز قبل زندگی به من آموخت : تنها چیزی که به مرور زمان درست میشود . . . . ترشی است . بقیه چیزا با پول همون لحظه درست میشه :) البته هنوز واسه ترشی خرج نکردم ، شاید زود درست بشه :| سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۹۵ روز قبل وقتی دارید میرید بیرون . . . . . . . . . نزارید جورابتون بفهمه عجله دارید کثافته سوراخ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۹۳ روز قبل میدونید چرا تو گوشی لمسی خطای املای مردا خیلی بیشتر از خانوماست؟ . . . . . . . . . . . چون انگشت نیس که نلبکیه!!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۹۱ روز قبل دوره های آموزشی ویژه آقایان توجه : به دلیل پیچیدگی و دشواری موضوعات برای هر کلاس بیش از ٨ نفر ثبت نام نمی شود. کلاس ١ چگونه جایخی را پر می کنند؟ برگزاری بصورت مرحله به مرحله همراه با نمایش اسلاید کلاس٢ آیا دستمال توالت خود به خود عوض میشود؟ برگزاری بصورت میزگرد و بحث آزاد کلاس ٣ مسئولیت پذیری در قبال سطل زباله بردن یا نبردن؟ برگزاری بصورت کار عملی و گروهی کلاس ٤ تفاوت های بنیادی بین سبد لباس های کثیف و کف زمین برگزاری بصورت نمایش فیلم با توضیحات کلاس٥ آیا ظرف های غذا میتوانند خودشان پرواز کنند و در سینک ظرفشویی فرود آیند؟ برگزاری بصورت نمایش ویدیویی کلاس ٦ گم کردن ریموت کنترل و از دست دادن هویت برگزاری بصورت کارگاه آموزشی همراه با گروههای پشتیبان ١ کلاس ٧ یادگیری چگونگی پیدا کردن چیزها ... ابتدا نگاه کردن به جایش و بعد زیر و رو کردن خانه برگزاری بصورت بحث آزاد کلاس ٨ حفظ سلامتی ... گل آوردن برای همسر سلامتی شما را به خطر نمیندازد برگزاری بصورت نمایش اسلاید همراه با نوار صوتی کلاس ٩ مرد واقعی هنگامیکه راه را گم کرد از یکنفر سوال می کند برگزاری بصورت میزگرد و بحث آزاد ادامه دوره های آموزشی کلاس ١٠ آیا از لحاظ ژنتیکی غیرممکن است که به هنگام پارک کردن ماشین توسط همسرتان ساکت بنشینید؟ برگزاری بصورت شبیه سازی کامپیوتری کلاس ١١ حفظ آرامش هنگام خرید کردن همسر برگزاری بصورت تمرینات مدیتیشن و ورزش های تنفسی کلاس ١٢ مبارزه با فراموشی ... به یاد آوردن روز تولد، سالگردها و سایر تاریخهای مهم برگزاری بصورت جلسات شوک درمانی کلاس ١٣ اجاق گاز چیست و چگونه استفاده میشود؟ برگزاری بصورت نمایش زنده سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۹۱ روز قبل سوال کنکور دهه هشتادیا^____^ - بیت زیر با کدام یک از گزینه های زیر قرابت معنایی بیشتری دارد؟ "تو آنی ک آنی" 1-تو همان فرد آنلاین هستی:| 2-تو همان فرد آنفالو شده هستی:| 3-تو همان فرد آنلاینی ک آنفالو شدی:| 4- تو همان فرد آنلاین مورد نظر من:| سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۸۹ روز قبل من نمیدونم چرا قضیه از ی جایی آب میخوره؟؟؟ . . . چرا دوغ نمیخوره؟؟ یا مثلا کوکاکولا؟؟!!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۸۹ روز قبل میگَن عِشق یَنی کسیو بیشتَر از تَعطیلـی مدرسـهُ لواشَک دوسـت داشتِه باشی... مَگه میشه؟ صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۸۷ روز قبل سلامتی رفیقی که تو رفاقت کم نزاشت ولی کم برداشت تا رفیقش کم نیارهالکی مثلا رفیقام رفاقت حالیشون میشه!!!!!!!!!!!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۸۷ روز قبل شما با خواندن این پست...۵ ثانیه از عمر خود را هدر دادید!به همین راحتی!!!!!!!!!!!!!!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۸۷ روز قبل سرت رو بذار رو شونه هام خوابت بگیره/ جا خالی میدم بخوری زمین حالت بگیره!!!!!!!!!!!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۸۷ روز قبل یه روز یه مرده میخوره به نرده برمیگرده!!! :/ . . . . . . . . . . . هیچی بابا... اینو نوشتم فقط برای این که یادتون نره یه زمانی از این مدل جوک ها مد بود.... "ستاد یادآوری جک های خز و خیل" سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۸۷ روز قبل کریستین رونالدو به رفیقش هدیه عروسی ۱جزیره تو یونان داده بعد من واسه عروسی رفیقم ۲۰تومن گذاشتم تو پاکت بابام ۲ساله میگه تو قدر پولو نمیدونی ツ صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۸۶ روز قبل اقا ی سوال فکرمو مشغول کردهوقتی برق میره کجا میره؟؟؟؟؟ صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۸۶ روز قبل مرده تو دریا با کوسه دعواش میشه . به کوسه میگه با من کل کل نکن وگرنه کلتو میکنم زیر اب خفه بشی . صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۸۶ روز قبل یه نفر میره مسابقه بیست سوالی بهش میگن جواب برج ایفله ولی تو زود نگو تا نگن جواب رو بلدی . سوال میپرسن میگه تو جیب جا میشه؟ میگن نه! میگه پس حتما برج ایفله!!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۸۶ روز قبل به صداقت پینوکیو به رفاقت تام و جری به نخبگی پت و مت به سرعت خرگوش و به قهرمانی استقلال هرگز فراموشت نمیکنم . . . . . . . . . . . . قصدم فقط این بود که قهرمانی استقلال رو بهتون یادآوری کنم سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۸۶ روز قبل خیلی عمه ای فحش جدید و خیلی کاربردی همه فحش ها توش نحفته است خلاصه و مفید ��� صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۸۵ روز قبل هرکی متوجه شد کامنت بذارهخودمم نمیدونم منظورم چیه...الکی مثلا منم حرفای چن پهلوو بلدم!!! تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ صفحه ۶ از ۸ ۷ ۸ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا