شاااااااااد باشیم.....شااااااد بمونیم.... تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » شاااااااااد باشیم.....شااااااد بمونیم.... shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۴۱۷ روز قبل جیگرم عشقم نفسم زندگیم روحم تازه بعضی وقتا باحال هم میشم بعضی وقتا هم خیلی دوس داشتنی :-)ووووووی خدا قربون خودم برم :-* shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۴۱۷ روز قبل غصه زیاد بخورین...خلاصه هر کاری که میتونین انجام بدین تا زود پیر شین !.....خانه سالمندان هنوز مختلطهاین یکی رو یادشون رفته حرام اعلام کنن.... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۷ روز قبل بعضیا همچین اخباره توافقو دنبال میکنن انگار تمام داراییشون تو بانکای سوییس بلوکه شده... . . . . . . . . . یارانتو بگیر بابا صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۷ روز قبل رفتم مغازه دارو سوسک کش خریدم . میگم : بریزم زمین اینو؟یارو میگه : پَـــ نَ پَــــ صبح ظهر شب با یه لیوان آب بده سوسکه بخوره! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۷ روز قبل آقای مجری: پسر عمه میدونی تنبلی مادر همه ی بدبختی هاست؟ پسر عمه زا: بله آقای مجری،ولی مادره دیگه احترامشم واجبه :| سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۷ روز قبل کریستال چیست ؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . وقتی کریس رونالدو کفش پاشنه بلند بپوشه میشه کریستال من از اول کاشف بودم خودم نمیدونستم D: سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۷ روز قبل پسره پست گذاشته: فقط یه دونه مخـــاطــب خـــاص دارم........ . . . . . فقط ۱۵تا دختر کامنت گذاشتن: عزیزم مرسی که فقط با منی صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۷ روز قبل جدیدا تو اسمسا سلام رو فقط یه “س” مینویسن !تا چند سال دیگه اسمس خالی میفرستن خودمون باید بفهمین منظورشون چیه … سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۷ روز قبل اصن روایت معتبر داریم نتایج کنکور از هر دری که بیاد خونه دانش اموز کنکوری از پنجره کناریش پرت میشه بیرون ^-^ دوستان قبل از گرفتن نتایج67542357بار تکرار کنین هر چه قیافه داغون تر رتبه کنکور بهتر:-) هر کس بعد گرفتن نتایج زندش گذاشتن بیاد خونه ما ستاد اسکان فلک زدگانه مسلما بهتر از کارتون خوابیه سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۶ روز قبل غصه زیاد بخورین . . . خلاصه هر کاری که میتونین انجام بدین تا زود پیر شین ! . . . . . خانه سالمندان هنوز مختلطه :))))))) صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۵ روز قبل کاری که میشه فردا انجامش بدی چرا امروز انجامش بدی! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۵ روز قبل دختره حواسش نبود زبان سیستمشو فارسی کنه پستش ایجوری شد bwef erhg erherh 5y74w5y wdfsdsd bgdb حالا کامنت پسران غیور ایرانی: اولی :بیگ لایک....دومی:پرفکت....سومی: خیلی متحولم کرد..... اینارو ندید بگیرم به اونی ک کامنت گذاشته با اجازه کپی چی بگم ؟؟؟؟خدا بیا پایین سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۵ روز قبل دیشب دزد اومده بود خونمون داشت میگشت. بلند شدم گفتم دنبال چی میگردی؟ گفت : پول . . . . . . . . . . .. پا شدم دوتایی گشتیم. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۵ روز قبل تو مترو پیر مرد یه جور نگاه میکرد انتظار داشت من بلند شم جامو بدم بهش. یه جور خودمو زدم به فلجی که یه پولی هم گذاشت تو جیبم. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۵ روز قبل مورد داشتیم طرف با دنده اتومات هم خاموش کرده مدیونید اگه فکر کنید دختر بوده صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۵ روز قبل دقت کردین ؟در پاسخ به جواب “چی شد؟” حدود %۹۹ میگن “هیچی”و اون %۱ باقیمونده هم میگن “چی ، چی شد؟” صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۵ روز قبل تو یه پاساژ راه میرفتم که یهو خوردم به یه نفر…اون افتاد زمین سریع رفتم بلندش کردم و گفتم :واقعا عذرخواهی میکنم!وقتی دستشو گرفتم دیدم طرف از این مجسمه های مانکنیه که جلوی مغازه ها میذارن! اطرافمو که نگاه کردم دیدم یه یارو داره بهم نگاه میکنه و یه لبخند تمسخرآمیز هم رو لباشه!بهش گفتم: خنده داره؟؟؟؟ خب من فکر کردم آدمه!یارو چیزی نگفت خوب که دقت کردم دیدم اونم یه مانکنه …! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۴ روز قبل هفته اول:پیروزی قهرمانه هفته دوم:پرسپولیس اومده برا قهرمانی هفته سوم:تیم جانیافتاده ولی قهرمانیم هفته۴:دربی مال پرسپولیسه هفته۵:برا دربی برنامه داریم هفته۶:دربیو میبریم هفته۷:جهنم درست میکنیم هفته۸:--------:-( هفته۹:--------:-( هفته۱۰;داور استقلالی بود هفته۱۱:بازی برگشت هفته۱۲:سهمیه اسیا میگیریم هفته۱۳:جزو نیمتای اولیم هفته۱۴:تولیگ میمونیم هفته۱۵:اصن ما ۶ تازدیم و این داستان ادامه دارد... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۴ روز قبل ﺍﮔﺮ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﯾﮏ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺑﻮﺩ . . . ﻣﺪﯾﺮ ﻣﺪﺭﺳﻪ : ﺳﺮ ﺍﻟﮑﺲ ﻓﺮﮔﻮﺳﻦ ﻣﻌﺎﻭﻥ : ﮐﺎپلو معلم اقتصاد: کارلو آنجلوتی ﻣﻌﻠﻢ ﺭﯾﺎﺿﯽ : ﯾﻮﺭﮔﻦ ﮐﻠﻮﺏ ﻣﻌﻠﻢ ﺷﯿﻤﯽ : ﻟﻮﯾﺲ ﻓﻦ ﺧﺎﻝ ﻣﻌﻠﻢ ﻓﻠﺴﻔﻪ ﻭ ﻣﻨﻄﻖ : ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﯾﻮﻻ ﻣﻌﻠﻢ ﺑﻬﺪﺍﺷﺖ : ﺧﻮﺯﻩ ﻣﻮﺭﯾﻨﯿﻮ ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﮔﻮﺵ : ﻧﯿﻤﺎﺭ شاگرد اول کلاس: مسی ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯ ممتازی ﮐﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺣﻘﺶ ﻧﻤﺮﻩ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ :ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯﯼ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﮐﻤﮏ ﻣﯿﮑﻨﻪ : ﺗﻮﻧﯽ ﮐﺮﻭﺱ ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻌﺪﺍﺩ : ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﯾﻨﯿﻮ ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯﯼ ﮐﻪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻣﺪﺍﺩ ﻫﺎﺵ ﺭﻭ ﮔﺎﺯ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ : ﺳﻮﺍﺭﺯ! ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯﯼ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﻌﻠﻢ ﺗﻮ ﺩﺭﺱ ﺩﺍﺩﻥ ﮐﻤﮏ ﻣﯿﮑﻨﻪ : ﮊﺍﻭﯼ ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯﯼ ﮐﻪ ﻧﻘﺎﺷﯿﺶ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺑﻬﺘﺮﻩ : ﺍﯾﻨﯿﺴﺘﺎ ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯﺍﻥ ﺷﺮ ﮐﻼﺱ : ﭘﭙﻪ ، دیگو کاستا ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯﯼ ﮐﻪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺍﺯ ﮐﻼﺱ ﻣﯿﻨﺪﺍﺯﻧﺶ ﺑﯿﺮﻭﻥ :ﺭﺍﻣﻮﺱ ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯﯼ ﮐﻪ ﺗﻮﮐﻼﺱ ﻭﻗﺖ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻣﯿﺪﻩ : ﻓﺮﻧﺎﻧﺪﻭ ﺗﻮﺭﺱ ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯﯼ ﮐﻪ ﻫﻮﺍﺳﺶ ﺑﻪ ﮐﻼﺱ ﻫﺴﺖ : ﻧﻮﯾﺮ ﺧﻮﺷﺘﯿﭗ ﮐﻼﺱ : دیوید بکهام ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﺧﺎﺭﺟﻪ : ﺑﺎﻟﻮﺗﻠﯽ!! . ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯﯼ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺳﺎﻝ ﺗﻮ ﯾﻪ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺍﯾﻪ : ابراهیمویچ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۴ روز قبل کل فساد فیفا سر ۶۵ میلیون دلاره یعنی 214 میلیارد تومن؛ ما اصلا این اعداد رو جزو فساد نمیدونیم تو ایران اون بی عرضه ای که نمیتونه 214 میلیارد اختلاس را مدیریت کنه که گندش در نیاد ،چجوری میخواد فیفا را مدیریت کنه؟ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۴ روز قبل وقتی پسرا در حین رانندگی یه دخترو میبینن که داره نگاشون میکنه ... . . . . . آدمو برق بگیره ولی جو نگیره! . . . . کافر هم تو ماشینشون یاده خدا میفته .... صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۴ روز قبل ز این به بعد هر کی از این الکی ها بزاره خودش میدونه.....الکی مثلا من جدی ام ^_^ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۳ روز قبل بچه ها دقت کردین بعد توافق دیگه مارکو از ایران واسشون چیزی نبرده 0_0 یعنی به نظرتون زده تو کالای امریکایی؟؟؟!!! -_- سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۳ روز قبل ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﻪ ﮔﺪﺍﯼ ﺳﺮ ﮐﻮﭼﻤﻮﻥ ﻏﺬﺍ ﺩﺍﺩﻡ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺭﺩ ﻣﯽ ﺷﺪﻡ . . . . . . . ﮔﺪﺍﻫﻪ ﯾﻪ ﮐﺘﺎﺏ ﺑﻬﻢ ﻫﺪﯾﻪ ﺩﺍﺩ "ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺁﺷﭙﺰﯼ ﮐﻨﯿﻢ" سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۳ روز قبل درسته کسیو ندارم o_Oاما کسیم منو نداره این ب اون در :| صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۳ روز قبل به یه بنده خدایی میگن با مینا و تینا جمله بساز میگه : ما میریم خونه عممینا (عمم اینا) ، شما هم برید خونه عمتینا (عمت اینا). صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۳ روز قبل به یکی میگن با نیما جمله بساز!میگه:ساعت چهار و نیما! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۳ روز قبل داداشم گفت چرا بال بال میزنی؟ چیزی پرید تو گلوت؟ گفتم پـَـَـ نــه پـَـَــــ دارم خودم رو آماده پروار میکنم . صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۳ روز قبل رفتم مغازه میگم :آقا این پنیر چرا سوراخ سوراخه پنیر لیقوانیه؟میگه :پ ن پ خط دفاع پرسپولیسه. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۳ روز قبل مگس کش دستمدوستم میگه : میخوای مگسا رو بکشی؟گفتم پَ نَ پَ میخوام رهبری ارکسترشون رو بکنم سمفونی بتهوون بزنن. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۲ روز قبل یارو میره ضریح مختار رو میگیره میگه : دمت گرم عجب فیلمی بازی کردی! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۲ روز قبل یه ژاپنی به دوستش میگه:” TiKi Taki ‘دوستش میگه:” Kua Naini ”ژاپنی ناراحت میشه میگه:” taka anji radiyumba yaku ”دوستش خنده میکنه میگه:” mhimi taakunı kakabında miasamihi ”یه جوری میخونی انگار چند سال دوره ی ترجمه ی زبان ژاپنی دیدی؟ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۲ روز قبل داداشم بخاطر اینکه به بابام ثابت کنه واسه خودش مردی شده و موقع زن گرفتنشه! . . . . . . . . میره کولرو خاموش میکنه ! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۲ روز قبل یک شباهت اساسی بین مهندس های کامپیوتر و دکترها هست و اونم اینه که . . . . . . . . . از هر چی سر در نمیارن می گن ویروسه سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۲ روز قبل ﻓﯿﻠﻢ ﻫﻨﺪﯼ ﺩﯾﺪﻡ ﯾﺎﺭﻭ ﻃﻨﺎﺏ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ﻫﻠﯿﮑﻮﭘﺘﺮﻭ ﮔﺮﻓﺖ ﺭﻭ ﻫﻮﺍ . . . ﺑﻌﺪ ﻫﻠﯿﮑﻮﭘﺘﺮ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺖ ﺑﺮﻩ ﺍﯾﻦ ﻧﻤﯿﺬﺍﺷﺖ!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۲ روز قبل دلتون بسوزه اینجا داره برف میاد . . .الکی مثلا من خارج از کشور زندگی میکنم. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۲ روز قبل به پشه می گن : چرا زمستون پیداتون نیست ؟؟؟ می گه : نه اینکه تابستونا خیلی برخوردتون خوبه. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۲ روز قبل دقت کردین موقع خوندن نامه تو فیلمها همیشه خود آدم نمیخونه و یکی بلند براش می خونه تا ما هم بفهمیم چی میگه؟؟؟؟ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۱ روز قبل فقط یه مرد ایرانیه که بعد از چپ کردن ماشین و قطع چند تا درخت و تیر چراغ برق و کندن چندین متر گاردریل با اعتماد به نفس از ماشین پیاده میشه و میگه : جمع نکرررررده بودم مرده بودیماا :| سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۱ روز قبل آقا این تبلیغ بازرگانی لطیفی رو دیدین گزارشگر از مرده می پرسه: آیا شما از بازرگانی لطیفی تردمبل گرفتین؟ مرد:بله اتفاقا این دومیشه گزارشگر:چرا زن: چون برای خرید تردمیل دوم تخفیفم میده!!!! یعنی به خاطر 5 درصد تخفیف تردمیل میخرین؟ اصن یه وضییییییییی صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۱ روز قبل اون چیه که 10 تا پا داره ....ولی ...یه جا وایساده ...راه هم نمیره...5 تا دستم داره؟؟؟؟..........پفکککککک...چیه ؟ چیستان خودمه خودمم دوست دارم جوابشو پفک بزارم . صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۱ روز قبل هروقت اعصابت داغون بود یه آهنگ بخون وصدات رو ضبط کنوقتی به صدات گوش دادی میفهمیصدات از اعصابت خراب تره!!!!!!!!!!!!!برو شاد باش ^__^ صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۱ روز قبل سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام،،،،،،،،،،،،،،،الکی مثلا من رامبد جوانم. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۰ روز قبل چه تلخ بود آن لحظه….بی هوا…..با جوراب….. پاهایم را………..تو دمپاییٍ خیس گذاشتم!!!!!!!خخخخخ…. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۰ روز قبل اگه در قلب منو وا کنی یه ندا میاد که میگه...درو ببند سوز میاد ! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۰ روز قبل آیا میدانستید کسانی که در روز سه ساعت میدوند نسبت به کسانی که در روز یک ساعت میدونددو ساعت بیشتر میدوند؟؟!!آیا میدانستید !!تا دانستنییهای دیگر بای. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۰ روز قبل زندگی دو چیز را به من اموخت....که هرچی فکرمیکنم یادم نمیاددد!!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۰ روز قبل به قلبم گفتم:این بی خوابی ازکجاست؟ چراخوابم نمیبره؟قلب جواب داد:حرف مفت نزن؛ادای آدمای دلشکسته و تنهارو هم درنیار!!!...چون بعد از ظهر خوابیدی!!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۰ روز قبل هلو مای فرندززززززززز......الکی مثلا من امیر تتلو هستم. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۰ روز قبل واااااااااااااااای......هرچی راه میرم خسته نمیشمالکی مثلا منم تنتاک پامه. تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد ۱ ۲ ۳ صفحه ۴ از ۸ ۵ ۶ ۷ ۸ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا