شاااااااااد باشیم.....شااااااد بمونیم.... تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » شاااااااااد باشیم.....شااااااد بمونیم.... صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۴ روز قبل وقتی بچه بودم فک میکردم ماکارانی رو هم مثل برنج میکارن . . .اونجوری نگاه نکنین دیگه بچه بودم الان میدونم که درخت داره .. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۴ روز قبل عکاس به مشتری :دوست داری عکستو را چه طور بندازم؟مشتری: مجانی! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۴ روز قبل یارو پسرش میره سربازی بهش میگه :پسرم خوب کاراشونو یاد بگیر ، اومدی یه پاسگاه واست میزنم ! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۴ روز قبل از یکی می پرسن: میدونی چرا آدم خواب می بینه؟ میگه: خوب معلومه برای اینکه موقع خوابیدن حوصله اش سر نره! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۴ روز قبل به یارو میگن چرا سرت رو خیس نکرده شامپو میزنی؟ میگه : اگه سواد داشته باشی نوشته مخصوص موهای خشک!!!؟ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۴ روز قبل تو کل زندگیم تنها عبادتی که اول وقت انجام میدم.. . . . . . . افطار اول وقته (^-^) یعنی اون دنیا میرم بهشت؟؟؟ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۴ روز قبل بچه ها!دخترا!پسرا! زشته بخدا!انقد باهم کل کل نکنین سر موضوعات بی ارزش، آخه دختر و پسر چه فرقی باهم دارن مگه؟ هردو رو خدا آفریده دیگه! هر دوشونو خوب آفریده؛حالا دخترو یکم بیشتر! هر دوشون ضعف دارن؛حالا پسر یکم بیشتر! به هردوشون عقل داده؛حالا به دختر یکم بیشتر! هردوشون دنبال همدیگن؛حالا پسر یکم آویزونتر! دیگه انقد جنگ و دعوا نداره!باهم دوست باشین آفرین سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۴ روز قبل دیروز از قلبم پرسیدم عشق چیست؟ گفت بوم بوم بوم بوم منم گفتم بمیر بابا نمیدونم از دیروز چرا قلبم تیر مبیکشه قلب شومام انقد زود رنجه؟؟؟؟؟؟؟ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۴ روز قبل ظریف ازتو هواپیما پست گذاشته : نمی دانم دقیقا کجا هستم. یکی کامنت گذاشته: دکتر باگوشیت بزن فیس بوک دات کام اگه فیلتر بود ینی رسیدی ایران. ینی من عاشق خلاقیت ایرانیام! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۴ روز قبل ﺁﻗﺎﺍﺍﺍﺍ میگن دخترا خنگن قبوووووول .... همیشه روی مخ هستن قبووووووول .... ﺑﺪﻭﻥ ﺍﺭﺍﯾﺶ ﻗﺎﺑﻞ ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ ﻧﯿﺴﺘﻦ ﻗﺒﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻝ ..... ﺿﻌﯿﻔﻪ ﻫﺴﺘﻦ ﻗﺒﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻝ ..... ﻻﺟﻮﻥ ﻫﺴﺘﻦ ﻭ ﺗﺮﺳﻮ ﻗﺒﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻝ ﺍﺯ ﺳﻮﺳﮏ ﻣﯿﺘﺮﺳﻦ ﻗﺒﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻝ ﻏﯿﺮ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﺤﻤﻞ ﻭ ﺭﻭ ﺍﻋﺼﺎﺑﻦ ﻗﺒﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻝ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﮐﻼ ﺍﯾﺮﺍﺩ ﺩﺍﺭﻥ ﻗﺒﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻝ ﻧﺎﻗﺺ ﻫﺴﺘﻦ ﻗﺒﻮﻭﻭﻭﻭﻭوووووﻭﻭﻭﻭﻭﻝ . . . . . . . ﺣﺎﻻ ﺑﺒﯿﻦ ﭘﺴﺮﺍ دیگه ﭼﻪ موجوداتی هستن که ﭘﺪﺭ ﻣﺎﺩﺭﺷﻮﻥ ﻣﯿﮕﻦ ﺯﻥ ﺑﮕﯿﺮﻩ ﺩﺭﺳﺖ میشه.....!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۳ روز قبل دوستم گفت طرز صدا کردن مامانم زمانى که غذا آمادست! تخم مرغ : عزیزم ، الهى مادر فدات شه بیا غذا حاضره. کوکو : عزیزم غذا آمادست خورش : بیا دیگه غذا یخ کرد مرغ : ما الان مى خوریم و جمع مى کنیم کباب : اصلا صدا نمى کنه بعدا میگه هر چقد صدات کردیم نیومدى سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۳ روز قبل دقت کردین همه مردم عید فطر که می شه برای دادن فطریه قوت غالبشون گندم می شه !!!!!!!!!!!! حتی اونهایی که روزی 3 وعده برنج می خورن! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۳ روز قبل زن و شوعر باس حداقل هر ماه یه بار . . . . . با بالشت بیوفتن یه جون هم ؛ همو سیر بزنن خدا شاهده سر همین بالشت بازیه که شوق ازدواج دارم >_< سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۳ روز قبل قوقولی قوقو صبح شده بع و بع و بع ببعیه بیدار شده واق و واق و واق هاپوئه چشش وا شده پنجله هارو رو به حیاط باز تنین زندگیو دوباره آغاز تنین به همه بگین صب بخییییییر ^____^ خو چیه نمیتونم شعر بگم!!!! :) صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۳ روز قبل فردوسی حکیم بزرگ ایرانیکه همه قبولش دارن میگه:که پیش زنان هرگز راز مگوی ، چو گویی ، سخن بازیابی به کوی ! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۳ روز قبل مورد داشتیم دختره داشتهرانندگى میکرده یادش رفته دنده چندهزده کنار دوباره از دنده یک شروع کرده! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۳ روز قبل یارو میره رستوران میگه :جوجه دارین ؟گارسون : آرهمیگه :بهش دونه بدین نمیره ! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۲ روز قبل هروقت اعصابت داغون بود یه آهنگ بخون وصدات رو ضبط کن وقتی به صدات گوش دادی میفهمی صدات از اعصابت خراب تره!!!!!!!!!!!!! * * خخخخخخخخخ برو شاد باش سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۲ روز قبل گر با همه ای، چو بی منی، بی همه ای ور بی همه ای، چو با منی، با همه ای. (مثنوی سعدی) جل الخالق! سعدی هم زمان خودش شاخ بوده ها! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۲ روز قبل معده دخترا بعداز مهمونی نصف سیب نصف موز نصف استکان چایی نصف نصف بشقاب برنج نصف ژله نصف شیرینی حالامعده پسرا : ۵ عدد سیب شش عدد موز یه سماور چایی و در آخر یه مرغ کامل بعد از مهمونی دخترا : امشب زیادروی کردم رژییم شکست پسرا : جمعیت زیاد بود روم نشد چیزی بخورم سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۲ روز قبل والا اینقدری که اینا مذاکرات رو تمدید کردن، من دفترچه بیمهمو تمدید نکردم. ما رو از تمدید مذاکرات میترسونید؟ . . . اوسکلا ما همون نسلی هستیم که دو هفته منتظر میموندیم ، ببینیم شوت سوباسا گل میشه یا نه؟ برید از خدا بترسید D; سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۲ روز قبل معما: اون چیه که هیشکی ازش سر در نمیاره و همه ازش خوشحالن ؟!! . . . . . . . افرین . . . . . درسته . . . . توافق هسته ای :/ shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۴۲۲ روز قبل کــیــا حــداقــل یــه بــار ایــن جــمــلــه ی پــایــیــن رو تــوی زمــان اســتــرس و هــیــجــان و نــیــاز شــدیــد گــفــتــن ؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . (((((( خــــــدایـــا تـــــــــو رو خــــــــدا )))))) مـن دیـگـه حـرفـی نـدارم ... o_O shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۴۲۲ روز قبل .وجدانا یه سوال میپرسم نخندین؟؟؟ ...........این خارجیا که صلوات ندارن وقتی دعوا میشه چیکار میکنن که دعوا رو تموم کنن؟؟؟خیلی فکرمو مشغول کرده shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۴۲۲ روز قبل پیام بازرگانیای خارجیو ببینین خدایی...مثلا همین تبلیغ آیفون شیش یارو خودشوکشته با آیفون دومینو درست کرده در حد بنز!!!بعد ما... بچین بچین بچین بچین نچین بچین چینچین نچین بچین ن ن نچین آها حالا بچین : صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۱ روز قبل جلسه یآخر کلاس بود ، بچه ها داشتن از استاد در مورد امتحان می پرسیدن که قراره چطوریسوال بده ! یکی پرسید : استاد جا خالی هم میدین ؟استاد هم گفت : پ ن پ وامیستم بهمتیراندازی کنید ! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۱ روز قبل میگن عشق اینجوری تعریف شده ع : علاقه ش : شدید ق : قلبی . . . ولی . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . میتونس اینجوری باشه ع : عکست ش : شبیه ق : قورباغه س خخخخخ والا مگه همه چی عاشقانست :))) سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۱ روز قبل مورد داشتیم دختره دو روز رفته فرانسه بهش گفتن صبحانه چی میخوردی؟گفته: کَغِه مُغَبابا نون بَغ بَغی سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۱ روز قبل عاقا حواستون باشه . . . . . . . . اول سانفرانسیسکو کفی گذاشتن موتور میگیرن سر سه راه اول شیکاگو هم مامور وایساده جریمه میکنه. میخواید برید شیکاگو از کمربندی کانزاس سیتی برید مامور نداره سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۰ روز قبل میگن از حالا به بعد که توافق شده اول فیلم های امریکایی می نویسه: پشمک حاج عبدالله شما را به دیدن این فیلم دعوت می کند!!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۰ روز قبل میگن اون دنیا تو بهشت ماهیا دیگه تیغ ندارن. حالا خود دانید. من الان دارم دنبال یه غار مناسب میگردم بقیه ی عمرمو. اونجا مشغول به عبادت شم. از این لحظه این جا رو ترک میکنم. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۰ روز قبل دارم چایی می خورم داغبود سوختم داداشم می پرسه سوختی؟می گم پـــ نه پـــ رفتم مرحله بعد!!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۹ روز قبل به دختره میگم : عـــزیزم اینـــستـا داری ؟ واااااای اصـن اسمـشو نـیار میگــم چطور: میگه من از اینــیستـا اصـلا خوشـم نمیـاد فقطـ مسـے و ژاوی .... از یکی از تیمارستانای تهران پست میزارم .. آب و هوا خوبه ... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۹ روز قبل ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺩﺍﺷﺖ ﺍﺯ ﭼﺸﺎﻡ ﺁﺏ ﻣﯿﻮﻣﺪ ﺩﺧﺘﺮ ﺧﺎﻟﻢ ﺑﺎ ﯾﻪ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺴﻪ ﮐﺎﻣﻠﯽ ﮔﻔﺖ : ﻭﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﯼ ﭼﺸﺎﺕ ﺁﺏ ﺭﯾﺰﺵ ﺑﯿﻨﯽ ﺩﺍﺭﻩ !! خداوندگارا شـُـکرَت ... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۹ روز قبل مکالمه دو داعشی : 1- منفجرتیم 2- اختیار داری انفجار از ماست... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۹ روز قبل دوستان بابت توافق زیاد شادی نکنید . . . . . . . . . . لاستیک پراید برسه آمریکا اونا میفهمن پراید از بمب اتمی خطرناکتره هیچی دیگه روز از نو روزی از نو :| صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۹ روز قبل شصت دست راستت رو بذار رو دکمه هفتحالا در همین حالت انگشت اشاره دست چپ تو بذار رو دکمه 3خب الان 5 بار 2 رو بزنحالا یاد گرفتی چجوری باید یه نفرو سر کار بذاری؟ صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۹ روز قبل شصت دست راستت رو بذار رو دکمه هفتحالا در همین حالت انگشت اشاره دست چپ تو بذار رو دکمه 3خب الان 5 بار 2 رو بزنحالا یاد گرفتی چجوری باید یه نفرو سر کار بذاری؟ صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۹ روز قبل نوشته سالن های ورزشی ژاپن :” قهرمانان مادرزاد به دنیا نیامده اندبلکه با تمرین و پشتکار به قهرمانی رسیده اند ”نوشته سالن ها ورزشی ایران :” مراقب وسایل شخصی خود باشید ” . صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۹ روز قبل یه نصیحت :هیچوقت گوشیه کسیو واسش درست نکنید !تا یه سال هرچی بشه میگه تو کردی . صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۹ روز قبل قبلا به گربه پخ میکردی سه متر رو هوا بود !الان صاف تو چشات نگاه میکنه ،بعد آروم از کنارت رد میشه !همین مونده سرشم به نشونه ی تاسف تکون بده ! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۹ روز قبل دقت کردین وقتی مجبوری شب تا صبح بیدار بمونی درس بخونیرخت خواب قیافه پر قو به خودش میگیره ؟! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۸ روز قبل در سه حالت به خانما هیچی نگین... وقتی تازه از خواب بیدار شدن.... وقتی چیزی رو گم کرده و دنبالش میگرده... وقتی آماده شده بود و برنامه بیرون رفتنش بهم خورده..... ملاحظه: مورد سومی آمادگیشو داره زنده بگورتون کنه....! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۸ روز قبل نعمت چیست؟ . . . . . . . . . به حضور من در جمع شما نعمت گفته میشود خوشبخت کیست؟ شما که من در حضورتان هستم... وحالا بدبخت چیست؟؟ اون گروهی ک من توش نیستم.... حسود کیست ؟ کسی که با این متن مخالفتی داشته باشد سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۱۸ روز قبل یه روز یه دوغه با شلوارک میاد تو یخچال پارچ اب بهش میگه خجالت بکش اینجا نوشابه خانواده نشسته . . . . . . . . . . . . . بی مزه هم خودتی خدا منووو واستون نگه داره انقدر نمکم :))))))) صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۸ روز قبل تا حالا دقت کردین هر وقت بحث مدرسه تیزهوشان پیش میاد ، اکثرا قبول شدن اما نرفتن ؟ صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۸ روز قبل بعد از اتمام ماه مبارک رمضان فرشته ها از کسانی که جان سالم به در برده اند تست دوپینگ می گیرند!... صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۱۸ روز قبل رفتم مغازه میگم cd دارید؟میگه خام؟پ ن پ تنوری باشه با قارچ و پنیر. shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۴۱۷ روز قبل یک نصیحت از دکتر " نیلجسیژوکستانیفیک"......دکتر "نیلجسیژوکستانیفیک" میگه: وقتی اینقدر تنبلی که اسم منو نمیخونی،عمرا نصیحتت کنم؟!!! shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۴۱۷ روز قبل ﺑﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﻣﻴﮕﻢ ﮔﺸﻨﻤﻪ ﭼﻰ ﺩﺍﺭﻳﻢ ﺑﺨﻮﺭﻡ؟؟؟ﻣﻴﮕﻪ : ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺴﺖ، ﺭﻭﻏﻨﻢ ﻫﺴﺖﺑﺮﻭ ﻫﺮ ﭼﻰ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻯ ﻭﺍﺳﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﻦ ﺑﺨﻮﺭ ......ﺑﻪ ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ﻗﺮﻣﻪ ﺳﺒﺰﻯ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﻨﻢ ﻳﺎ ﻓﺴﻨﺠﻮﻥ؟؟ تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد ۱ ۲ صفحه ۳ از ۸ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا