شاااااااااد باشیم.....شااااااد بمونیم.... تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » شاااااااااد باشیم.....شااااااد بمونیم.... صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۳۳ روز قبل " ایرانسل " ساعت هفت صبح :تنها با ۵۰۰ تومان دیگر برنده خودروی بی ام و باشید . . . ." ایرانسل " ساعت دو ظهر :تنها با ۲۵۰ تومان از تیم محبوبتون حمایت کنین" ایرانسل " ساعت ۱۲ شب :شما یه آهنگ پیشواز رایگان برنده شدینهنوز دیر نیس برای شرکت در قرعه کشی . تنها با ۱۰۰ تومان !" ایرانسل " ساعت ۴ صبح :به من بگو با اون ۵۰۰۰ تومنی که امروز از بابات گرفتی می خوای چیکااااار کنـــی هــــــــــا ا ا ا ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۳۳ روز قبل دیرو رفته بودم بقالی تا اینکه یه بسته هوا بخرم .نامردا بی هوا چن تا تیکه چیپسم انداخته بودن توش . . . صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۳۳ روز قبل تا حالا دقت کردین تو جاده های ایران وقتی قسمت انگلیسی تابلو اسم یک شهر رو می خونین بهتر متوجه میشین تا فارسیش رو … !!!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۳۲ روز قبل خدایااگه یه ذره از اعتماد به نفس این پرسپولیسیا رو به سوسک میدادیالانسلطان جنگل بود. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۳۲ روز قبل هیچوقت یادم نمیره یه بار معلممون یکی رو گرفت مث الاغ زد از کلاس انداختبیرون بعدش پشیمون شد گفت آخه بچهها شما چرا منو اذیت میکنید کهمجبور بشم بزنمتون؟ شما مث بچهی خودم میمونید؛ حالا برید اون دوستتونرو که زدمش صدا کنید بیاد تو…پسره اومد تو، معلم بهش گفت چرا آخه اذیت میکنی؟ چرا کاری میکنیکه مجبور بشم بزنمت؟ چرا آخه؟ ها؟ چرا آخه؟ یهو دوباره شروع کرد پسره رو زدن،پسره سری دوم از سری اول بیشتر کتک خورد… صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۳۲ روز قبل یادتونه تابستونا تو راه مدرسه یخمک میگرفتیم با زانو از وسط نصفش می کردیم . . . . . .آخه دوستان چرا حرف الکی میزنین ؟؟؟ چرا الککی میگین آره :| آخه تابستون مگه مدرسه باز بود ؟؟ صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۳۲ روز قبل یه روزم میخوام برم سراغ لولو همه چیزایی که برده رو ازش پس بگیرم ،هرکی میاد بیاد بریم. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۳۲ روز قبل از یارو میپرسن: میگذاری پسرت بره دانشگاه؟ یارو میگه: آره، به شرطی که به درسش لطمه نزنه!!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۳۱ روز قبل به دوستم میگم:من از لبنیات بدم میاد. میگه: یعنی ماستم نمی خوری؟پَـ نه پَـ از اونجایی که ماست جزو سبزیجاته می خورم. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۳۰ روز قبل میگم آخرای رمضونه . . . . . . بیشتر کسایی که اولای ماه رمضون به بیماری های صعب العلاج مبتلا شده بودن بهبود وشفا پیداکردند. خدایا شکرت0...0 سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۳۰ روز قبل میگن یه ماه توی آسمونه یه فرشته روی زمین بخدا خسته شدم از دو شیفت کار کردنم ..والاااا ^__^ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۳۰ روز قبل رفتم دکتر میگم : دکتر به دادم برس به جای سمنو یه پیاله حنا خوردم، میگه : خوب الان حالت بده ؟ پ ن پ ، خیلی شاد و شنگولم تو روده ام حنا بدونه تو معده ام بله برونه سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۳۰ روز قبل نمیدونم باور میکنید یا نه قبول کردنش مشکله.... یه فیلم هندی دیدم... طرف تیر خورد و مرد!!! میفهمین? میگم مررررددد!!!! خودم هنوز تو شوکم! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۳۰ روز قبل من خیلى بانمکم نمیدونمم چرا…دست خودم نیس ىه نیگا کنید ببینید دست شما نیس؟؟؟ صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۳۰ روز قبل یارو ۲سال میره سربازی کارتشو که میدن. میگه: ای بابا اینو که دارم گواهینامه میخوام. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۳۰ روز قبل به یارو میگن :چرا همش داری دور میدوون با ماشینت میچرخی؟ می گه :راهنمام گیر کرده!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۳۰ روز قبل به یکی میگن یه موجود نام ببر ، میگه: یخ ... ، میگن : آخه یخ که موجود محسوب نمیشه ، میگه : چرا من خودم صد بار دیدم نوشتند یخ موجود است. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۳۰ روز قبل به یکی میگن با ارّه برقی 100 تا درخت قطع کن ، 96 تا قطع میکنه خسته میشه. بهش میگن : پاشو روشنش کن 4 تا دیگه بیشتر نمونده ، میگه : مگه روشنم میشه. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۳۰ روز قبل یه یارو زنگ میزنه پیتزا فروشی میگه : یه پیتزا می خواستم. فروشنده میگه : به نام ... ؟ یارو میگه : آخ آخ . ببخشید .به نام خدا , یه پیتزا می خواستم. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۹ روز قبل عاقا دقت کردین جونت در میاد تا این گوگل بیاد اما این صفحه تبریک شما برنده شدید.چقدر سریع میاد! یعنی الان سرمو کجا بکوبم؟ :-| سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۹ روز قبل تو تبلیغات یخچال فریزر همیشه یه کیک دست نخورده تو یخچاله اصلا مگه میشه مگه داریم؟؟؟؟؟>_< سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۹ روز قبل مارو تو شوک نشون میدن تورو تو قلمچی هه ... حاجی هنو فنچی! . . . الله اکبر چقد شاخ بودن بهم میاد سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۹ روز قبل من همیشه سیاوش خیرابی و نیما شاهرخ شاهی و سیاوش خیرابی رو با هم قاطی میکنم بعد میریزم تو قابلمه منتظر میمونم تا خوب دم بکشه!!:| ب همین برکت قسم من از اول اینجوری نبودما همش تقصیر بابامه از بس تو این ماه رمضون کولرو خاموش کرد اینم نتیجش!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۹ روز قبل هش چیست؟ hosh جد بزرگ ترمز ABS است که خر را بدون هیچ ترمزی نگه میدارد. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۹ روز قبل تا حالا دقت کردین همه فوتبالیست ها یه ناگفته هایی دارن که آخر فصل می خوان بگن؟اما هیچ وقت نمی گن! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۹ روز قبل کلا هروقت عجله داشتی باشی به چراغ های قرمز میخوریولی اگه بخوای یه اس ام اس رو تا آخر بنویسی، همه چراغا سبز میشه !! maryam 7 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط maryam 7 ۳۴۲۹ روز قبل من بچه بودم یه بار به بابام گفتم این هندونه مو دارا (نارگیل) چه مزه ای هستن؟بابام نشست گریه کرد و می زد تو سر و کله خودش زیر لبی نمی دونم چی می گفت maryam 7 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط maryam 7 ۳۴۲۹ روز قبل تو مترو موقع حرف زدن با تلفن دور و بری هام یه جوری با دقت گوش می کردنکه یه لحظه خواستم بزنم رو اسپیکر maryam 7 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط maryam 7 ۳۴۲۹ روز قبل عکسم رو صفحه کامپیوتر بودمامان بزرگم عینکش رو نزده بود پرسید این آدمه؟من با کلی شوق و ذوق می گم منم مامان جونبرگشته میگه : زودتر جون بکن بگو دیگه من فک کردم آدمه maryam 7 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط maryam 7 ۳۴۲۹ روز قبل امروز دوبله پارک کرده بودمیهو دیدم تو بلندگو داره می گه : راننده پژو راننده پژو !ینی خوشگل خودمو قهوه ای کردم ، آب دهنمو قورت دادم برگشتم دیدمیه وانتیِ می گه خربزه مشهد دارم بیا خربزه بخر maryam 7 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط maryam 7 ۳۴۲۹ روز قبل میگن آدمای جذاب حافظه ی ضعیفی دارنببخشید چی داشتم می گفتم ؟ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۸ روز قبل یکی از مزخرف ترین بازی های دنیا اینه که توی مهمونی با بچه های کوچیک دالی بازی کنی -_- شروع کردنش با خودته ، تموم شدنش به زمان مرگت بستگی داره :| سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۸ روز قبل یه بار جو گیر شدم وسط دعواشبیه این فیلما به بابام گفتم:بیا بخوابون تو گوشم.... اونم زارت خوابوند تو گوشم،هیچی دیگه فط تف به سینما و دروغاش ...! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۸ روز قبل چند تا چیز هستن که برای اینکه واکنش نشون بدن منتظر تلنگراند : 1- عاشقا منتظر یه رقیب تا اینکه به عشقشون اعتراف کنن 2- ابرا منتظر شستن ماشین تا اینکه ببارن 3- مامانا منتظر گوشی دست گرفتن یا نشستن پای کامپیوتر وسط درست تا اینکه برات میوه بیارن تو اطاق 4- یه سری خاص از آدما منتظرن تا خونه به هم بریزه تا اینکه سرزده بیان خونتون ولی لامصب سومی از همه دردناک تره :(( سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۸ روز قبل داشتیم والیبال ایران و آمریکا می دیدیم بابام میگه USA همون آمریکاس؟میگم پ ن پ یونجه زاره سبز الیگودرزه واس جام رمضان تیم داده.تازه از بیمارستان ترخیص شدم یکم سر گیجه دارم میگن از آلودگی هواس0_o سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۸ روز قبل یونان همش 320 میلیارد یورو بدهکاره، میخوان از اتحادیه اروپا و حوزه یورو اخراجش کنن! ... ... ... ... ... ... بابا ما تو دولتمون 800 میلیارد گم شده همه فقط خندیدن...چقدر بی جنبن این اروپاییا صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۸ روز قبل اگه گفتی فرق پسر شجاع با هواپیما چیه؟ . . .پسر شجاع بی باکه ولی هواپیما باک داره! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۸ روز قبل یک ﻧﺼﯿﺤﺖ ﺍﺯ ﺩﮐﺘﺮ " ﻧﯿﻠﺠﺴﯿﮋﻭﮐﺴﺘﺎنی فیک"ﺩﮐﺘﺮ "ﻧﯿﻠﺠﺴﯿﮋﻭﮐﺴﺘﺎﻧﯽﻓﯿﮏ" ﻣﯿﮕﻪ: ﻭﻗﺘﯽ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺗﻨﺒﻠﯽ ﮐﻪ ﺍﺳﻢ ﻣﻨﻮ ﻧﻤﯿﺨﻮﻧﯽ فکر میکنی من حال دارم ﻧﺼﯿﺤﺘﺖ ﮐﻨﻢ؟!! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۸ روز قبل یه سوالی مغزم رو پریشون کرده:چرا جمعه این قدر به شنبه نزدیکه، ولی شنبه این قدر از جمعه دوره؟ صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۸ روز قبل رفتم ماشینو از پارکینگ بگیرم یارو میپرسه میرید داخل؟میگم پ نه په دیگه مزاحمتون نمیشم فقط به ماشینم بگید من دم در منتظرشم! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۸ روز قبل اصن همسایه ای که وای فایشون رمز نداشته باشهفقط یه همسایه معمولی نیست که !از آدمای نیک روزگاره. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۸ روز قبل یه تبلیغ خوندم داغونم کردروغن مار ، صد در صد گیاهی. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۸ روز قبل این رستورانا هرچی با کلاس تر میشن غذاشون کمتر میشه . . .ما یه بار رفتیم یه رستوران خیلی با کلاسیه نقطه وسط بشقاب بود دورش سس زده بودن. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۸ روز قبل به یه بنده خدایی میگن:بزرگترین سوال زندگیت چیه ؟میگه:برق میره کجا میره !؟……. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۸ روز قبل مشترک گرامی با ۶۴۵۲۰۰ ریال شارژ دیگر برنده ۱۵۰ تومن شارژداخل شبکه بشوید! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۷ روز قبل من هروئین کیم؟ ژلوفن؟ استامینوفن؟ سرماخوردگی؟ از این قرص جوشانا چی؟ دمنوشم نبود؟؟؟؟ گل گاو زبون چی؟ نهههههههه؟ . ..عجب ! خدایا دمت گرم به ما که رسید همه رو شفا دادی؟ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۷ روز قبل میدونی کوکو سبزی به انگلیسی چی میشه ؟؟؟ Where is Where is Vegetable وایییی که چه قدر من باگوشم ^__^ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۷ روز قبل از اونجایی که هوا خیلی گرمه تو فڪر سایہ یڪ مررررد بالا سرم هستم به جون شما فقط چون هوا گرمه ها وگرنه من که میخوام ادامه تحصیل بدم سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۷ روز قبل دوستان عزیزم، تو رو خدا این شبا خونه هاتونو خالی نذارین، خیلی شرایط بدی شده، آدم از اتفاقی که قراره بیفته خبر نداره، دیشب خدا به ما رحم کرد... دیشب حدود ساعت 11 در خونه ی ما رو زدن، من پاشدم گفتم: کیه؟ یه خانومی گفت تشریف بیارید دم در، من رفتم دم در، گفتم بفرمایید؟ زل زده بود تو چشام.. گفت بفرمایید و یک دفعه، جوری که من نفهمیدم از کجا، سه تا ظرف یکبار مصرف پر از باقالی پلو با گوشت گذاشت تو بغلم! خیلی لحظات نفسگیری بود، حسابی هول شده بودم و ذوق زده! فکرش رو بکنید اگه ما خونه نبودیم واقعا چی میشد؟ میداد در یه خونه ی دیگه! تو رو خدا مواظب باشید. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۶ روز قبل اس ام اس جدید ایرانسل:مشترک گرامیبخدا اگر بفهمم رفتی رایتل خریدی باهات کات میکنم۱ بار با همراه اول بهم خیانت کردیبسه دیگهتحملشو ندارم! تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد ۱ صفحه ۲ از ۸ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا