قابل توجه اعضای محترم کانون هواداران باشگاه استقلال

آواتار toraj hoshyar
قابل توجه اعضای محترم کانون هواداران باشگاه استقلال
توسط   toraj hoshyar   ۴۴۵۶ روز قبل
سلام عزیزان استقلالی : اعضای محترم کانون هواداران باشگاه استقلال : تالارهای گفتگوی کانون بسیار بی روح و کسل کننده شده با اینکه اعضای آن نزدیک به صد هزار نفر میباشد ولی ضعیف ترین و بی فعال ترین کانون های گفتگو ورزشی است ( فقط شش الی هفت عضو فعال هستند ) . برای بهبود و خارج شدن از شرایط فعلی خواهش میکنم اعضای کانون نظرات خودشان را مطرح کنند تا به یک جمع بندی مثبت برسیم و آن را پیاده کنیم. در غیر اینصورت اگر به همین منوال پیش بره مطمین باشید یکی یکی اعضای خود را از دست خواهد داد. امیدوارم حضوری فعال و با کیفیت داشته باشید . موفق و پیروز باشید
آواتار فاطمه اکبری
توسط   فاطمه اکبری   ۴۴۵۶ روز قبل
بله اقای تورج من هم همین مشکل رو دیدم که اومدم ایمیل درست کردم برای استقلال ولی متاسفانه هیچکس تا حالا add نکرده این یکی از بدترین سایتایی بوده که من اومدم قبل از شما چندتا عضو فعال بودن که اونام هم رفتن از قدیمی های اینجا فقط منو griffin موندیم این جدیدام که گهگاهی میان و کامنت میذارن دیگه الله و اعلم دفعه ی بعد کی باشه واقعا باید یه فکری کرد چون من هم کم کم دارم دل می برم از این تالار امیدوارم هر چه زودتر درست بشه
آواتار saeed mohsen zadeh
توسط   saeed mohsen zadeh   ۴۴۵۵ روز قبل
درسته منم با شما موافقم اینجا واقعا سوت و کوره حالا 100هزار نفر نیستیم اما الان کانون اونقدر عضو داره که باید روزی حداقل500تا کامنت و تاپیک جدید گذاشته شه اما دریغ . راستی درمورد ایمیلی که شما درست کردید من قبلا توضیح دادم که چون با گوشی online میشم یه خورده واسم سخته اگه بشه یه راهی پیدا کنیم که بچه‌ها همینجا رو گرم نگهش دارن خیلی بهتره من امروز که داشتم کامنت هارو چک میکردم دیدمdandan که یه عضو قدیمی هست برگشته.
آواتار saeed mohsen zadeh
توسط   saeed mohsen zadeh   ۴۴۵۵ روز قبل
به نظر من اگه تو سایت‌های دیگه یا تو روزنامه‌های استقلالی درمورد این کانون تبلیغ بشه و فراخوان داده بشه خوب میشه اما ب کسی از مسئولین هم به اینجا سرنمیزنه که ببینه اوضاع چه جوریاست
آواتار فاطمه اکبری
توسط   فاطمه اکبری   ۴۴۵۴ روز قبل
دلت خوشه ها اقا سعید هوادارا نمیان اینجا توقع داری مسئولین وبازیکنا بیان؟؟؟؟؟؟؟ما اینجا فقط داریم وقتمو تلف میکنیم صدامون به گوش هیچ کس نمیرسه ما هم که کاری از دستمون بر نمیاد
آواتار mohadeseh ghalandarnegad
توسط   mohadeseh ghalandarnegad   ۴۴۵۳ روز قبل
78911 راس میگه اقا سعید