ضعف تیم ملی تو بازی با لبنان کجابود؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » ضعف تیم ملی تو بازی با لبنان کجابود؟ elnaz mousavi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۵:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 ضعف تیم ملی تو بازی با لبنان کجابود؟ توسط elnaz mousavi ۴۴۵۹ روز قبل ب نظرتون ضعف تیم ملی تو بازی با لبنان کجابود؟آخه چرا ما از تیمی که 70 رنک از خودمون پایین تره باختیم؟ب نظرتون بازیکنای استقلال عملکرد قابل قبولی داشتن؟ saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۴۵۸ روز قبل هرچند شما از انتقادات تند من خوشتون نمیاد اما باید بگم،ضعف تیم ملی از اونجایی بود که بازیکنان دوزاری با قراردادهای میلیاردی اومدن تو باشگاهها و ما هوادارا فقط واسه اسمشون خوشحال شدیم و هورا کشیدیم......بقیه مطلب .رو خودتون ادامه بدید toraj hoshyar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ مرداد ۱۳۹۱ ۱۹:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط toraj hoshyar ۴۴۵۸ روز قبل من معتقدم ضعف اصلی ما بودن آقای کفاشیان بعنوان رییس فدراسیون و آقای کیروش بعنوان سرمربی تیم ملی است . میانگین سنی تیم ملی خیلی بالاست ایشان تیم ملی را خانه سالمندان درست کرده خیلی از بازیکنان ما انگیزه ای برای بازی در تیم ملی ندارند. ما در تمامی خطوط مشگل داریم من اعتقاد دارم همین امروز باید آقای کیروش برکنار شود و یک مربی ایرانی جایگزین ایشان شود . به امید موفقیت تیم ملی در تمامی عرصه های بین المللی mohadeseh ghalandarnegad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohadeseh ghalandarnegad ۴۴۵۸ روز قبل ضعف تیم ملی بی غیرتی بازیکنان بود .از پول اشباع شدن بازی کردن واسشون معنی نداره. elnaz mousavi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۵:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط elnaz mousavi ۴۴۵۸ روز قبل نوشته شده توسط: mohadeseh ghalandarnegad ضعف تیم ملی بی غیرتی بازیکنان بود .از پول اشباع شدن بازی کردن واسشون معنی نداره. danial forouzanfar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط danial forouzanfar ۴۴۵۶ روز قبل یی غیرتی پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا