انتقاد به تعدادی از اعضای تالار گفتگو

آواتار toraj hoshyar
انتقاد به تعدادی از اعضای تالار گفتگو
توسط   toraj hoshyar   ۴۴۶۸ روز قبل
عزیزان استقلالی " من ایرادهای زیادی دراین تالار میبینم که فعلآ فقط به یکی ازآن اشاره خواهم کرد. البته معتقدم که ابتدا افراد برای عضویت دراین تالار باید گزینش فنی شوند بعدازگزینش ثبت نام صورت گیرد چون متآسفانه باعذر خواهی از برخی دوستان تعدادی عضو هستند که پایه واصول اولیه فوتبال را نمی فهمند ولی اکثر روزها درتالار اظهار نظر غیر کارشناسانه و احساسی و بدور از منطق میکنند. همین افراد هستند که به صورت سهوی تیم را به حاشیه میبرند. آخه دوست من وقتی هنوز متوجه نمیشی تیم برچه اساس ومعیاری ارنج شده چرا مرتب اظهار نظر میکنی؟ من ازدوستان استقلالی با تعصب خواهش میکنم بجای توهین به بازیکنان ویا تشویق فلان بازیکن برای آمدن به تیم بیایید هرهفته روی یک موضوع بحث کارشناسی کنیم تا حدآقل ازیکدیگر اطلاعات فنی خوبی دریافت کنیم. درپایان از دوستان خواهش میکنم در مورد مطالب بالا حتمآ نظر بدهند. از اینکه حوصله کردید سپاسگذارم به امید موفقیت استقلال در تمامی میادین . موفق باشید
آواتار saeed mohsen zadeh
توسط   saeed mohsen zadeh   ۴۴۶۷ روز قبل
بابااااااا !!!!!! اینکاره ...محصص
آواتار فاطمه اکبری
توسط   فاطمه اکبری   ۴۴۶۷ روز قبل
دلیل نمیشه هر کس میادتو این تالار نظر بده فنی و کارشناس باشه که خوب یه سری دوستان هم هوادار عادی محسوب میشن دیگه چرا میخواید همه چیز رو سخت کنید؟؟؟ خوب ما علاوه بر مسائله کارشناسانه در مورد حاشیه ها هم حرف بزنیم چه اشکالی داره.........
آواتار mohadeseh ghalandarnegad
توسط   mohadeseh ghalandarnegad   ۴۴۶۷ روز قبل
آواتار mohadeseh ghalandarnegad
توسط   mohadeseh ghalandarnegad   ۴۴۶۷ روز قبل
آواتار elnaz mousavi
توسط   elnaz mousavi   ۴۴۶۷ روز قبل
نوشته شده توسط: فاطمه اکبری
دلیل نمیشه هر کس میادتو این تالار نظر بده فنی و کارشناس باشه که خوب یه سری دوستان هم هوادار عادی محسوب میشن دیگه چرا میخواید همه چیز رو سخت کنید؟؟؟ خوب ما علاوه بر مسائله کارشناسانه در مورد حاشیه ها هم حرف بزنیم چه اشکالی داره.........
آواتار alireza alkhamis
توسط   alireza alkhamis   ۴۴۵۶ روز قبل
بچه ها شما بهتووووون بر نخوره!!! آقا toraj منظورش از {1هوادار که نمیدونه پایه و اساس فوتبال چیه } من بودم..
آواتار alireza alkhamis
توسط   alireza alkhamis   ۴۴۵۶ روز قبل
من 1بازیکنم آقای تورج 2ساله هافبک راسته استقلال اهوازم.پس خواهشن از پایه و اساس فوتبال با من 9حرف...ای سایته باشگاه تیمه محبوبمه...پس همه ی ما هوادارا حق داریم بیایم و نظر خودمونو بگیم یا احساساتمونو اینجا بروز بدیم...لطفا اینقدر سخت گیری نکینید