آندوی بیشرف و بی غیرت . و آه هوادارای استقلال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » آندوی بیشرف و بی غیرت . و آه هوادارای استقلال وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 آندوی بیشرف و بی غیرت . و آه هوادارای استقلال توسط وهاب نظری نژاد ۳۴۸۶ روز قبل آهای آندو . بیغیرت و بیشرف . خیلی برای جام قهرمانی نقشه کشیده بودی بدخت خواهی دید که در تراکتور هم جایی نخواهی داشت . محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۴۸۶ روز قبل آندو که کاملا از چشم ما افتاد بخاطر هوادارا هم که شده نباید کم کاری میکرد وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۴۸۶ روز قبل چوب خدا صدا نداره . سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۵ روز قبل تنها چیزی که دیروز آرومم کرد این بود که آندو اخراج شد و اخراجش باعث شد قهرمانی از دست تراکتور بره.یجورایی دلم خنک شد.حقش بود. وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۴۸۵ روز قبل من که گفته بودم هر کس که از استقلال بره تنها چیزی که نصیبش میشه پشیمانیه . و حتی گفتم که آندو خیلی زود تو تراکتور محبوبیتش را از دست خواهد . خدا را شکر که خارج شدن جام از دست تراکتور بدست آندوی بیغیرت و پولکی صورت گرفت . آخیشششششششششش دلم خنک شد . maryam 7 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط maryam 7 ۳۴۸۱ روز قبل فک کنم همون تعداد کم هوادارای استقلالی هم ک طرفدارش بودن ازش بیزار شدن..خدا خدا میکردم ترتر قهرمان نشه وگرنه معلوم نبود چ کارا و نقشه هایی تو ذهنش بود..واقعا خداروشکر حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۳۴۸۱ روز قبل نوشته شده توسط: maryam 7 با این که از سپاهان متنفرم اما جیگرم حال امد تراکتور قهرمان نشد که هیچ الکی دلشونم خوش شد تا دیگه گزارشگر بیشعورشون تیکه به استقلال نندازه. وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۴۸۱ روز قبل من تعجب میکنم اینقدر هی میگن تماشاگر فهیم و با شعور تبریزی مثل اینکه بقییه مرد ایران بیشعورن . با لهجه آذری توهین میکنن گزارشگر میگه دارن تشویق میکنن . تو بازی فینال چقدر صندلی شکستن . آیا سر بازیکن استقلال و نشکستن . اون روز برفی یادشون رفت که تکه های یخ تو برف میگذاشتن و بطرف بازیکنان پرت میکردن . در زمان کرار کم صندلی شکستن . بابا ماشااله به این همه فهم و شعور . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا