دوستان استقلالی برای نام کاربری خود تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » دوستان استقلالی برای نام کاربری خود سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 دوستان استقلالی برای نام کاربری خود توسط سید محسن رئیس السادات ۳۵۱۶ روز قبل دوستان اس اسی برای نام کاربری خودتون یک عکس از باشگاه یا بازیکنان استقلال انتخاب کنید تا سایت و تالارها کامل اس اسی بشه .ممنون وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۱۵ روز قبل آقای عشق آبی بی جواب گذاشتن موضوعت را حمل بر بی تفاوتی من نزاز . نمیدونم چرا هر کاری که میکنم نمیتونم عکس بزارم . شاید اشکال از ویندوز کامپیوتر باشه . شاید هم اشکال از من باشه نمیدونم . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۱۵ روز قبل آقای عشق آبی بی جواب گذاشتن موضوعت را حمل بر بی تفاوتی من نزاز . نمیدونم چرا هر کاری که میکنم نمیتونم عکس بزارم . شاید اشکال از ویندوز کامپیوتر باشه . شاید هم اشکال از من باشه نمیدونم . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۱۵ روز قبل آقای عشق آبی بی جواب گذاشتن موضوعت را حمل بر بی تفاوتی من نزاز . نمیدونم چرا هر کاری که میکنم نمیتونم عکس بزارم . شاید اشکال از ویندوز کامپیوتر باشه . شاید هم اشکال از من باشه نمیدونم . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۱۵ روز قبل آقای عشق آبی بی جواب گذاشتن موضوعت را حمل بر بی تفاوتی من نزاز . نمیدونم چرا هر کاری که میکنم نمیتونم عکس بزارم . شاید اشکال از ویندوز کامپیوتر باشه . شاید هم اشکال از من باشه نمیدونم . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۱۵ روز قبل آقای عشق آبی بی جواب گذاشتن موضوعت را حمل بر بی تفاوتی من نزاز . نمیدونم چرا هر کاری که میکنم نمیتونم عکس بزارم . شاید اشکال از ویندوز کامپیوتر باشه . شاید هم اشکال از من باشه نمیدونم . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۱۵ روز قبل با ارسال این پنجتا پیام مثل اینکه کامپیو ترم واقعا هنک کرده . با عرض معذرت . محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۵۱۵ روز قبل ما که از قبلا این عکس ها رو گذاشتیم یه دوره عکس حنیف بود یه مدتی هم عکس جواد و حالا هم سجاد که خیلی دوسش دارم البته یه مدتی هم عکس رمضانی رو گذاشته بودم وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۱۵ روز قبل فکر کنم منظور دوست عزیز divoone Abi این باشه که دوستان برای معرفی خوداز یک عکس استفاده کنن مثل خود شما آبی عزیز Hassan Abi 7 که همیشه با یک عکس خودت را معرفی میکنی .نمیدانم منظور خود را رسانده ام یا ته . حسن همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۲۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن همراه ۳۵۱۵ روز قبل ما قبلا گذاشتیم .یه عکس از کاپتان مجیدی برا پروفایلم گذاشتم shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۱۵ روز قبل با عکس موافقم . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا