دلیل درآمد میلیاردی این فوتبالیست نما ها چیست؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » دلیل درآمد میلیاردی این فوتبالیست نما ها چیست؟ saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 دلیل درآمد میلیاردی این فوتبالیست نما ها چیست؟ توسط saeed mohsen zadeh ۴۴۷۶ روز قبل واقعا من موندم چرا امثال نکو نام یا انصاریفرد درآمد میلیاردی دارن ولی یک متخصص جراح قلب اگه سنگ بترکه سالی70میلیون درآمد داره ,به قول دادکان این بازیکنا حتی به درد تیم شیربز افغانستان هم نمیخورن, کسی مثل رونالدو در اولین روز حضورش در تیم مادرید ازطریق تبلیغات باعث درآمد میلیونی اون تیم شد اما این آقازاده های ایرانی تو زمین که کاری ازدستشون برنیآمد دیگه خارج از گود پیشکش ,آخه من موندم واسه چی جباری داره ماهی صدتومن ار اس اس میگیره درحالی که اصلا سالی دوماه تو نیم نیست فاطمه اکبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه اکبری ۴۴۷۶ روز قبل تقصیره خوده مردمه خودمون از اول گندشون کردیم به خدا بابام یه موقع هایی به من میگه تو خیلی دیوونه ای که وقتت رو صرف دیدن فوتبال ایرانی میکنی ...شما اگه اون شب بازی رئال و بارسا رو میدید باید موقع تماشای بازی استقلال و پرسپولیس فقط میخندید saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۴۷۶ روز قبل نه,باید گریه میکردیم اونم به حال خودمون که دلخوشیمون این مفت خور ها هستن saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۴۷۲ روز قبل ممنون که نظر دادید!!! X( واقعا چقدر واستون مهمه! :-( فاطمه اکبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه اکبری ۴۴۷۱ روز قبل بابا من هم میگم اینجا به درد نمیخوره هیچ کس نمیاد پیام بده همون ایمیلی که من گفتم بهترین راهه حد اقل میتونیم باهم چت کنیم saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۴۷۱ روز قبل آره بابا راست میگی .واسه ایمیل من پایه ام اما باید چندنفر دیگه هم باشن فاطمه اکبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه اکبری ۴۴۷۰ روز قبل ایمیل رو باید کسی درست کنه که اکثر اوقات one ما درست کنیم حالا یکی یکی اضافه میشن saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۴۷۰ روز قبل باشه، پس خودت درستش کن اینجا که خبری نیست هرکی میاد دوروز تاپیک میزاره بعد دیگه نمیاد فاطمه اکبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه اکبری ۴۴۶۹ روز قبل باشه من درست میکنم بعد ادرسشو میذارم تو سایت بیایدaddکنید پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا