برانکو . لنگیها . مالیات تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » برانکو . لنگیها . مالیات وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 برانکو . لنگیها . مالیات توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۳۹ روز قبل آیا برانکو در تیم لنگیها موفق میشود یا اینکه چند وقت دیگه همان شعار همیشگی حیا کن رها کن را شاهد خواهیم بود . با توجه به صحبتهای برانکو در برنامه ضداستقلال نود که وقتی عادل لنگی در باره بدهی مالیاتی که حدود شش سال از نپرداختن آن میگذرد ( در واقع فرار مالیاتی برانکو ) ازش سوال کرد جوب برانکو این بود . من و باشگاه یه جورایی با هم کنار آمدیم و چون من ایران را دوست دارم و دوست نداشتم که بدهکار باشم این بدهی پرداخت شد . آقای برانکو چرا عادل از شما سوال نکرد که اگر ایران را دوست داری چرا تو این مدت شش سال گذشته نسبت به پرداخت بدهی خود اقدام نکردین . حالا که باشگاه لنگیها شما پیرمرد را سرمربی کرده اند . ایران دوست شدین و بدهی خود راپرداخت کردین .شما که یکی از رویاهایتان سرمربی شدن تیم لنگیها بوده ( طبق اظهار نظر خودت ) . چند صباح دیگر که شعار معروف رها کن حیا کن را شنیدی و چلنگر برای شما ترجمه کرد آنوقت جوابت را میده . سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۳۶ روز قبل اول بازی رو هم که باخت.اگرچه برانکو رو باید فصل بعد دید و ارزیابی کرد. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا