اندکی تامل تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » اندکی تامل سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۰۲ روز قبل تنهایی سرطانی است که مرگ ندارد.......... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۰۲ روز قبل ادم وقتی چن تا عطر رو بو میکنهدیگه مشامش عطر بهتر رو تشخیص نمیدهآدمی هم که با چند نفر میپره دیگه عشق رو تشخیص نمیده.... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۰۲ روز قبل روزی در تقویم خواهند نوشت.......تعطیل_روز فرج مهدی فاطمه........و بعد در مدینه کنار ساختمان نیمه کاره ای تابلو زیر را میبینیم:.......پروژه ساخت حرم مطهر بی بی دو عالم حضرت فاطمه........کارفرما:قائم آل محمدپیمانکار: یاران حضرتمساحت: وسعت دل تمام شیعیانبه امید آن روز....... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۰۲ روز قبل من از نسلی هستم که پشت هر دم دمه دیگریستنسلی که اگر با کسی نباشی مسخره ات میکننداز نسلی که هوای شهرها به نسبت بزرگیشان آلوده تر استنسلی که مردها و زنها برای خیانت از یکدیگر سبقت میگیرندنسلی که حیا در آن ویژگی گذشتگان استنسلی که از شرافت فقط شر و آفت باقی ماند....... این است نسلی که باید برایش افتخار کرد؟؟؟!!.......... raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۰۲ روز قبل ته ، ته ، ته همه ی نا امیدی هانداشتن هانخواستن هانبودن هاو بن بست هاخـدا رو داری که آغوشش رو باز کرده برات . . . raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۰۲ روز قبل این روزها….همه ادعا دارند طعم خیانت را چشیده اند…همه ادعا دارند که بدی را به چشم دیده اند…همه ادعا دارند که تنهایی را کشیده اند…پس کیست که این دنیا را به گند کشیده است…؟!!!!! raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۰۲ روز قبل خدا هر روز با طلوع خورشید به من متذکر میشوددیکته زندگیت پر از غلط است ولی نگران نباش خودم وعده میدهمقبل از نمره دادناگر پشیمان شوی غلطهایت را پاک میکنم raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۰۲ روز قبل گاهی وقتها تو زندگی میرسی به یه جاییکه بن بست نیست اما دیگه مقصد نداری ! raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۰۲ روز قبل از شرافت آدم هافقط "شر" و "آفت" مانده استاگر کسی اندازه ی تو نیست به اندازه ی خودت دست نزن وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۰۲ روز قبل بیا تا قدر یکدیگر بدا نیم ...... که تا نا گه ز یکدیگر نما نیم رقیبان جان فدای دوست کردن .... سگی بگذار که ما هم مردمانیم از محبت خار ها گل می شود سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۰۱ روز قبل عوام ثروتمندان را محترم میشمارند و خواص دانشمندان را.افلاطون سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۰۱ روز قبل آدما نردبون میزارن زیر پاشون تا برسن بخدا غافل از اینکه خدا این پایین نردبونه و نردبونو نگه داشته تا اونا یه وقتی زمین نخورند... raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۰۱ روز قبل خداوندا…مرا از “من” رها کن که هیچ کس به اندازه “من” مرا اذیت نکرد raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۰۱ روز قبل چشمام رو بستم و فهمیدم یه نابینا نه فیلم میبینه ، نه فوتبال ، نه غذایى کهمیخوره ونه حتى صورت کسانى که دوستشون داره ، بگذار یکبار هم شکر کنیم !شکر داشته هایمان حتی اگر اندک باشند raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۰۱ روز قبل اعدامـی لحظه ای مکث کرد و بـوسه ای بر طنــاب دار زددادسـتان گفت : صبر کنید , آقــای زنـدانـی این چــــه کـــاریست !؟زنــدانی خـــنده ای کــردو گفت : بیچـــاره طـــناب نــمیزاره زمـــین بیفتمولی آدم ها . . . ! بدجـــور زمــینــم زدن...آهاااایآدما مواظب رفتارمون با دیگران باشیم raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۰۱ روز قبل به آنها که در زمینند رحم کن تا آن که در آسمان است بر تو رحم کند !حضرت محمد (ص) raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۰۱ روز قبل تنها کسی که میتونی باهاش راز دلتو درمیون بذاری جای دوری نرو . همون دل خودته... وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۰۱ روز قبل رها خانم در واقع میشه این جمله را گفت ارحم . ترحم . رحم کن تا خدا بهت رحم کنه . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۰۱ روز قبل رها خانم در واقع میشه این جمله را گفت ارحم . ترحم . رحم کن تا خدا بهت رحم کنه . raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۰۱ روز قبل شاید خودم کامل نباشم ... اما کاملا خودمم. raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۰۱ روز قبل همیشه سکوتم به معنای پیروزی نیست ، گاهی سکوت میکنم تا بفهمی چه بی صدا باختی raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۰۱ روز قبل ارامش سهم کسانی است که بی منت می بخشندبی کینه می خندند..ودر نهایت با سخاوت محبتشان را اکرام می کنند raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۰۱ روز قبل همیشه میتوانی خورشید رادرون خود بیابی کافیست در تکاپوی یافتن آن باشی.......بچه ها فکر کنید روی حرفم raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۰۱ روز قبل اگه متن قبلی رو بزرگ تر از حد معمول تایپ کردم به خاطر اینکه توجهتون جلب شه...یکیاین متنو برام فرستاد،میخواستم بدونم برداشت شما از این متن چیه؟؟؟ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۰۰ روز قبل فک کنم یعنی اینکه ما آدما خیلی چیزای با ارزشی تو وجودمون داریم.فقط کافیه دنبالش بگردیم و واسه پیدا کردنش تلاش کنیم.و اونو پرورش بدیم. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۰۰ روز قبل آب جوشی که سیب زمینی را نرم میکندهمان اب جوشی است که تخم مرغ را سفت میکند.مهم نیست چه شرایطی پیرامون ماستمهم اینست درون خود چه داریم... وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۰۰ روز قبل این بر میگرده به طینت درونی انسان . درون انسان دو نفس است . نفس خوبی و نفس شیطانی . من فکر میکنم خورشید بعنوان یک روشنایی محض است که با طلوع خود تمام خوبیها و زشتیها را نمایان میکند . درون هرکس هم روشنی است که نماد خوبیست و هم تاریکی است که نماد بدی . بعضیها تاریکی را درون خود پیدا میکنند و مسلما به بیراهه میرن و و بعضیها روشنی را درون خود پیدا میکنند . سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۰۰ روز قبل سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۰۰ روز قبل raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۰۰ روز قبل خدایا ب آدمهایت بیاموز ک تو "خدایی "ن آنها .... وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۰۰ روز قبل کسی که خود را در مقام خدا بداند که دیگه آدم نیست بلکه شیطانست . خدایا ما را از وسوسه های شیطان دور کن و نور ایمان را در قلبمان جاری کن . raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۴۹۹ روز قبل خدایا زندگیت حرف پسر بچه ای شده است که گریه کنان به مادرش میگوید هم میزنی هم میگی گریه نکن..... raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۴۹۹ روز قبل بایددانست..(جاده های زندگی راخداهموارمیکند.؛کارمافقط برداشتن سنگ ریزهاست...!!!!!,پس اینقدرآه وناله چرا؟! raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۴۹۹ روز قبل نمیدانم اینجاکه ایستاده ام تقدیرمن است یاتقصیرمن، اماوقتی یافته هایم رابا،باخته هایم مقایسه میکنم میبینم چون خدارایافتم، هرچه باختم مهم نیست.آموختم که تمام ماجراهای زندگی فقط قانون عشق بازی خدا,با ماست....پس صبورباش وبه انتظاربنشین. raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۴۹۹ روز قبل یوسف با اینکه می دانست همه ی درها بسته اند به خاطر خدا و به امید او به طرف درهای بسته دوید و تمام درها برایش باز شدند ؛اگر تمام درهای زندگی هم به رویت بسته شدند ؛به سوی انها بدو . . . چرا که خدای تو و یوسف یکیست . raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۴۹۹ روز قبل گذشته میتونه درد آور باشهاما تو یا میتونی ازش فرار کنی یا ازش درس بگیری . . . سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۹۹ روز قبل آدمها از پیری نمیمیرند...ادمها زمانی میمیرند که از همه چیز...خسته میشن... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۹۹ روز قبل نیما یوشیج در تولد 1 سالگی پسرش نوشت:پسرم بک بهار,یک تابستان,یک پاییز و یک زمستان را دیدیزین پس همه چیز جهان تکراریستجز محبت و مهربانی... وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۴۹۹ روز قبل زقبرستان گذر کردم زمانی ...... بدیدم قبر تازه نوجوانی بدو گفتم جوان چه میکنی تو ...... بگفتا خوبی کن تا می توانی سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۹۸ روز قبل اگه عاشق دو نفر شدی دومی را انتخاب کن چون...اگر واقعا عاشق اولی بودی دیگر عاشق دومی نمیشدی...جانی دپ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۹۸ روز قبل گاهی وقتا لازمه مثل یک رهبر ارکستر رفتار کنیم...به همه پشت کنیم و مشغول کار خودمون باشیم...چون درست بعد از اینکه کارمون تموم شد..همه اون کسایی که بهشون پشت کرده بودیم مجبورن بلند شن و تشویقمون کنن. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۹۸ روز قبل یادمان باشد برای پناهندگی به درگاه خداوند..نیاز به هیچگونه ویزایی نیست..... وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۴۹۸ روز قبل پدری تعریف میکرد که . تو یه اطاق سه در چهار . چهارتا پسرامو با مهربونی جا دادم و با زحمت بزرگشان کردم و هر کدوم برای خودش کسی شد . الان هر چهارتاشون هر کدام یه خونه دارن ولی یه جای کوچیک برای من پیر مرد ندارن . raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۴۹۶ روز قبل گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیردوقتی دستی را به یاری می گیری بدان که دست دیگرت در دست خداست raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۴۹۶ روز قبل کودکی اندیشید که خدا چه می خورد ، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟ندایی آمد که اوغم بندگانش را می خوردگناهانشان را می پوشد ودر قلب شکسته آنان ساکنست وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۴۹۶ روز قبل هیچ دقت کردین که در یک گوشه ای پدری تنها . خسته نشسته و چشمش به دره تا شاید کسی از در وارد بشه و اونو حتی برای مدت خیلی کم از تنهایی در بیاره . نه پسراش بهش سر میزنن و نه دختراش . نه غذای گرم و درست و حسابی و نه میو ه ای و حتی دریغ از یک لیوان آب که به دستش بدن .و این پدر در اوج بیکسی از غصه دق میکنه و میمیره و جالب اینجاست که همان فرزندان برای مراسمش غذاهای رنگین میدن با میوه از مردم پذیرایی میکنن و روی یک پارچه بزرگ مینویسن بمانسبت در گذشت پدر عزیزمان مرحوم ...... بزرگ خاندان ..... در سوگ مینشینیم . بله همان پدر تنها اینجا میشه بزرگ خاندان . عجیبه حیلی عجیب . سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۹۶ روز قبل مهدی جان دعا کردم بیایی نیامدی...حالا که نمی ایی برای نوکرانت دعا کن...دعایی از جنس سلامتیبرای همه مریضانمعصوم ترین بنده خدا دعا کن ما امین میگوییم... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۹۶ روز قبل یک نقطه بیش فرق رحیم و رجیم نیستاز نقطه ای بترس, که شیطانی ات کنند... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۹۶ روز قبل نا خواسته گفتم:الهی و ربی من لی غیرکگفتی:الیس الله بکاف عبدهخدا برای بنده اش کافی نیست؟ (زمر/36) سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۹۶ روز قبل زمانبندی خدا بی نظیر استنه هیچگاه دیر نه هیچگاه زودکمی بردباری می طلبد و ایمان بسیاراما ارزش انتظار را دارد. تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد ۱ ۲ صفحه ۳ از ۵ ۴ ۵ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا