تاپیک فرهنگی باشگاه استقلال

آواتار nima karimi
تاپیک فرهنگی باشگاه استقلال
توسط   nima karimi   ۵۷۱۸ روز قبل

ضمن سلام به همه هواداران با فرهنگ باشگاه استقلال

همونطور که از نام باشگاه بر می آید که به نام باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال نام گرفته مقوله فرهنگ هواداران یکی از دغدغه های متولیان ورزش طی سالیان گذشته بوده . از انجا که هواداران استقلال از یک پیشینه فرهنگی ایرانی و اسلامی برخوردار می باشند این امر بار مسئولیت را برای هواداران این تیم بیشتر می کند.

از این رو این تاپیک را ایجاد کردم تا تا ضمن بحث و تبادل نظر در این مورد موجب بالا رفتن شاخصه های فرهنگی و اجتماعی در بین هواداران این باشگاه شده و از طرفی این نکته را به دیگرانی که از سایت این باشگا ه دیدن می کنند یاد آوری کند که هواداران فهیم این باشگاه از این مقوله مهم غافل نیستند.

آواتار حامد حسینی
توسط   حامد حسینی   ۵۷۱۷ روز قبل
اگه علی سیاه و دارو دستشو از استادیوم محروم کنن هوادارای استقلال با کلاس ترین تو دنیا هستن
آواتار saleh s
توسط   saleh s   ۵۷۱۶ روز قبل

باسلام

s.s عزیز ممنون از اینکه این تایپیکو ایجاد کردی واقعا جای بحث ها فرهنگی خالی بود

آواتار nima karimi
توسط   nima karimi   ۵۷۱۶ روز قبل

گروهبان دوم صالح عزیز

با توجه به نظرات ارزشمند شما در پست های مختلف پیش یبنی می کردم این تاپیک مورد توجه شما کاربر محترم قرار گیرد .

لذا از جنابعالی و دیگر دوستان با فرهنگ جهت پر بار تر شدن این تاپیک دعوت به عمل می آید.

آواتار saleh s
توسط   saleh s   ۵۷۰۹ روز قبل

باسلام

قبل از هرچیز از ابراز لطف شما ممنونم

به عنوان پیشنهاد برای پویا شدن این تایپیک فکر می کنم بهتر هرچند وقت یکبار از سوی مسولین تالار یک موضوع برای مورد بحث قرار گرفتن در این تایپیک عنوان بشه تا سایر اعضا روی آن صحبت کنند